NOBODY KNOW WHEN PANDEMIC WILL END. GOVERNMENT SAY STAY HOME AND FOLLOW OUR RULE. DO WHAT WE SAY. EVERYONE LIVE IN COMPLETE TERROR. NOT OK TO VISIT FAMILY OR FRIENDS. NOT OK TO EAT AT RESTAURANT. LIFE WILL NOT BE NORMAL UNTIL 2023 OR MAYBE LONGER. BUT YOU MUST MAKE END MEET. LOGICAL TO WORK AT HOME NOW. CLICK THIS LINK HERE FOR MORE DETAIL ====>>>>>>... Www.earn75.com
Ma cure, ja sam ipak ovaj mjesec bila u stimulaciji. Bas sam to odradila bez razmisljanja i bas nitko nije znao pa ni vi tu. Prvo da kazem da transfera nije bilo. Bila sam na femari+pergoveris. Dobila 5 stanica, isto kao na menopuru. Svih 5 su se oplodile. Jedna je odustala drugi dan. Treći dan su mi zamrzuta dva savršena trodnevna. Druga dva nisu htjeli zamrzavati treci dan, jer su bili lošiji, ocjena 3, znajući za jedan moj neuspjesan fet lošijih trodnevnih, nakon petog dana su me zvali da su ta dva losija dosla do blastica i da su zamrznuti. Fet cu imati kad obavim sve one pretrage. Trombofilija, sećer….. A histeroskopija ce ici prije feta, i scrathing valjda.
Aaaaa, nekako sam sumnjala da ces mozda sa sljedecim ciklusom u stimulaciju pa da neces da govoris dok ne prodje, a ti vec odradila....jesi vadila krv za trombofiliju? A kariogram?
Ja sam upravo poslala mail IVF-u da probam dogovorit online konzultacije cisto da cujem i jos jedno misljenje. Ne znam koga da izaberem od doktora ako se moze birat?
Ma cure, ja sam ipak ovaj mjesec bila u stimulaciji. Bas sam to odradila bez razmisljanja i bas nitko nije znao pa ni vi tu. Prvo da kazem da transfera nije bilo. Bila sam na femari+pergoveris. Dobila 5 stanica, isto kao na menopuru. Svih 5 su se oplodile. Jedna je odustala drugi dan. Treći dan su mi zamrzuta dva savršena trodnevna. Druga dva nisu htjeli zamrzavati treci dan, jer su bili lošiji, ocjena 3, znajući za jedan moj neuspjesan fet lošijih trodnevnih, nakon petog dana su me zvali da su ta dva losija dosla do blastica i da su zamrznuti. Fet cu imati kad obavim sve one pretrage. Trombofilija, sećer….. A histeroskopija ce ici prije feta, i scrathing valjda.
Aaaaa, nekako sam sumnjala da ces mozda sa sljedecim ciklusom u stimulaciju pa da neces da govoris dok ne prodje, a ti vec odradila….jesi vadila krv za trombofiliju? A kariogram?
Ja sam upravo poslala mail IVF-u da probam dogovorit online konzultacije cisto da cujem i jos jedno misljenje. Ne znam koga da izaberem od doktora ako se moze birat?
Ništa nisam stigla izvaditi. Samo vitamin d. To cu sve naknadno jer koliko sam skuzila sve to je nebitno za stanice, to je bitno nakon transfera. A kariogram jebi ga, na njega ne mozemi utjecati, pa kakvi budu...... Iako sam ja sigurna, a vjerojatno i dr da ce mi ti nalazi trombofilije i tih mutacija biti ok jer imam tu prirodnu trudnocu iza sebe.
Nadja, mislim da je to solidno. Odn.dovoljno. Netkome se punktira vise folikula pa js nisu zreke dobre.. I opet dodje ista brojka. Bitno da su dobre, mislim.
oharascarlett14@gmail.com
Aaaaa, nekako sam sumnjala da ces mozda sa sljedecim ciklusom u stimulaciju pa da neces da govoris dok ne prodje, a ti vec odradila….jesi vadila krv za trombofiliju? A kariogram?
Dr. Šimunić je jedan od prvih doktora u RH koji je počeo raditi IVF, znači ako on nema iskustva, ne znam tko ga ima. Meni se čini ozbiljan i profesionalan, pomalo strog ali ne znam koliko prati i uvažava te sve neke stvari o kojima mi ovdje pričamo, tipa dual trigger, duoble trigger i sl. Podržava dodatke za jajne stanice.Dr. Maričić je moderan po tim pitanjima, on daje te dual trigger i slično, blagog i opuštenijeg je karaktera... priznaje samo folnu kiselinu kao znanstveno dokazanu. Dr. Grbavca sam vidla samo na kratko, jer na zadnjem UZV prije same aspiracije su me došla sva trojica pogledati, ne znam da li je to uobičajeno. On je zgodan. 😄
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, bas se ne mogu odlucit. Iz dosadasnjeg iskustva, ti stari i iskusni dr.nista niti gledaju niti pustaju da sta reces, guraju svoje jer znaju oni svoj posao. Bas bi nekako da netko obrati paznju na taj visoki LH (do sad mi se tu u ST nitko nije obazirao na to, vec me samo svrstaju u nisku rezervu i sibaju protokole kao i za sve sa niskim AMH) i da pogleda dosadasnje protokole jer u svim ovim blagima sam imala folikula vise nego u stimuliranim, a samo po 2 stanice. Ocito mi nesto u tim kombinacijama ne pase
AuroraB, bas se ne mogu odlucit. Iz dosadasnjeg iskustva, ti stari i iskusni dr.nista niti gledaju niti pustaju da sta reces, guraju svoje jer znaju oni svoj posao. Bas bi nekako da netko obrati paznju na taj visoki LH (do sad mi se tu u ST nitko nije obazirao na to, vec me samo svrstaju u nisku rezervu i sibaju protokole kao i za sve sa niskim AMH) i da pogleda dosadasnje protokole jer u svim ovim blagima sam imala folikula vise nego u stimuliranim, a samo po 2 stanice. Ocito mi nesto u tim kombinacijama ne pase
Ja sam ti zato namjerno napisala svoja zapažanja da imaš bolji uvid. Još ti mogu iz svog iskustva reći da je moj doktor M. pomno pogledao moj prošli postupak, gledao je i hormone ali nije tražio da ih ponavljam, jer su dva puta za redom bili dobri. Prije folikulometrije koju mi je Šimunić jednom radio isto je pogledao papire iz prošlog postupka. U svakom slučaju, konzultacije te na ništa ne vežu. MTB je bila zadovoljna s dr. Grbavcem, on ti je donedavno radio kod Lučingera, pa bi sa njime možda objedinila dvije klinike.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozmaa na kinezima je jedna roskasta, a i na drugom vidim sjenicu! Ne prekidaj jos terapiju, rano je, stvarno se nadam da je to to🙏🙏
AuroraB stvarno je potamnio test, ja bih svakako u pon jos izvadila betu za svaku slucaj....
Leoni i manemoj zao mi je😔 Leoni, moja sucut😔
Crazycatlady super rezultat, nadam se da je bar jedan dobitni koji ce ici do kraja!🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure moje ja dobila M.
Znači ublažila bih to kad bi rekla KATASTROFA.
Krv je tamnaaaa... Kak prošli put nisam imala zbog pilula, valjda je ovaj mjesec duplo za oba mjeseca. Boli ko sam vrag, povraća mi se od boli..
Imam neke ugruške, ja neznam dali su to ciste nastale od propalih folikula ili što 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ali ovo nije normalno 🙄🙄🙄
U ponedjeljak krećem sa Estrifamom, ak ovo ne stane ja ću ga popiti jer nema šanse da si išta gurnem dolje 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Dali je koja imala sličan slučaj da je toliko krvarila nakon stimuliranog ??
Mislim meni je svaka M dosta jaka ali ovo su nesnosni bolovi koje ni tableta neće zaustaviti. Na momente me popusti pa kad presječe skočila bih sa balkona 🙄🙄🙄🙄
Bljak 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
endometrioza
Cure pozdrav, prvo vama svima i vasim obiteljima zelim cestit Bozic 🎄🎀🥳✨
Nisam imala vremenena ovih dva dana popratit vas, ali citam nazad par strana. I Bozma ja vidim dvi crtice i na kinezu i sad provucenom kroz filtere 😉😁😍 kakvo prestajanje terapije 8dan 😤 ne pricaj piz*arije 🙄😒
Evo ja sam jutros sa transfera, vracene naaam dvi, jedna sestostanicna i jedna trostanicna 🤔🙁 ne ulazemo velike nade, pa sta Bog da 🙏❤️ u pon moramo zvati za trecega da li je prezivio.
Sve vas cure pozdravljam i nadam se da ste u krugu svojih najmilijih proveli predivan Bozic 🎄🎀❤️
Jesmo to ja i ti pricale jutros 😊😊😊
Maaa daaaj, di sta? Ahahhahaa koja?
A jutros san pricala s curon sta ide na transfer u mrsica pa sad vidim da si ti bila pa nezz jesi to ti bila ili neka druga 😊
Bile smo 3 na transferu, ja sam u cekaoni pricala s curom koja je na inseminaciji 😁
Ps, eeej sitila san te se dok sam bila na "stolu" al nisan ga mogla dobro vidit od puste uniforme 🤣🤣😂😂
A neznam onda nisi sa mnom 🌝 ja sam bila znaci od 8.. A prije 9 sam isla ca.... Bas aam mislila da si ti 👭
A sta se njega tice 😊 dobre je volje danas bia, sarmer hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji