Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Prosinac 2020. 15:05

Maslačakxx

Bozma 🍀🐞

Nikitta, pa koja im je svrha Visane ako i dalje imaš M? Je li to svima tako? Šta misliš bi li ti bilo tako da si na kontracepciji? Nadam se da je muž uspio kupit Ketonal.
    MISS, sad svi uzimaju za primjer test od Maslačak, ali ako se dobro sjećam, ona je dan prije bete napravila test, bacila pogled i onda test u smeće jer nije vidjela ništa, a već smo zaključili da kad ih radimo ovako rano treba malo duže pričekat.
    AuroraB, Ja uzmem matičnu i nakon 10-tak minuta, dok pripremim doručak, onda popijem kavu. Znači tako od matične nema ništa? A jbt…najbolje onda kavu ni ne pit, uvijek nekoj od tableta kava smeta
    CrazyCatLady jesi radila to jutro sa prvim jutarnjim pa nije bilo ništa ili ti je taj kasnije bio prvi taj dan?
    Leoni, žao mi je za djeda, sad do FET-a odmori, i od hipera i od svega ostalog, kako je MTB rekla, mlada si, nije zadnji vlak, ništa se neće desit ako pričekaš 2.ili 3. mjesec
    SBjelis, znači i tebe muče, meni je krenilo tek sa stimulacijama, ali ja to ništa sama nisam napipala, bar ne prvi put, iako su neke i po 2cm, a moje sise jedva dvojka. Ali dosta mi je više punkcija i dole i gore

U gužvi sam i došla na zadnju stranicu, haha, nez jeste pisale šta prije, al bozma je u pravu, ja nisam ni tražila sjene nego ima li ili nema crte, a nije bia test trakica koju inače uzimam nego prijateljica donila neki s prozorom. Ugl nije bila crta, sjenu nisam ni tražila i nisam ni držala 20 sec. Ja sam to priko volje napravila da se riješim testa i bila sam baš živčana i negativna, uvjerena da nije uspilo pa sam bez nade i bez truda pogl i bacila. Sad kad premotam film, užasno sam postupila, nmg se sebi načudit kako sam tako odustala odma i bez nade. Valjda sam bila hormonalna i ustravljena od novog razočaranja.

a ja te skroz kužim jer sam i sama sad u takvoj situaciji da bi bacila sve i nemas se šta ispričavat, spominejmo te pa mi je i drago da si se javila

• Nadja89
    26. Prosinac 2020. 15:09

Pozdrav cure, zelim vam cestit Bozic, da do sledeceg ostvarite ono sto najvise zelite🙏.. Naime, ja sam danas bila na pregledu, 9dc i stanje je ovakvo.. 2 folikula po 15mm i nekih 5 po 10mm, i 2 po 6mm, inace je stimulirni postupak, pitala sam doktoricu je li to ok, rekla je "pa jestee, nije lose".. punkcija bi trebala biti u srijedu po njenoj prognozi, brine me to sto je i prosli put govorila ok je, i na kraju neke 4 jajne stanice, ne tako dobre kvalitete.. Ne znam kako folikuli rastu, samo eto zanima me je li ovo ok za 9dc, i smanjila mi je dozu menopura sa 3 na 2 praha.. 😊

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

26. Prosinac 2020. 15:33

Bozma najbolje da se sad napijes vode i onda trpi do 7,8 i onda opali još jedan😂😂😂, koje su to taktike vec razrađene

manemoj
    26. Prosinac 2020. 15:34

Hvala vam cure ❤️❤️❤️ divne ste.. 
    Malo sam se smirila.. ne znam uopće kako me tako pogodilo kad sam cijelo vrijeme mislila da ništa od toga 🤷
    Baš me slomilo.. ufff...
    Muž mi je najbolji, znam da mu je užasno a pravi se da je sve ok i tješi me cijeli dan, rekla sam mu da ne treba biti hrabar radi mene, vidim mu suzu u kutu oka ali pravi se da je dobro. 
    Proći ćemo mi i to. Sutra je novi dan. Sad će mi doći gosti koji znaju sve, pitali da odgode ali meni baš paše sad biti medju ljudima. I imam ogromnu želju napiti se 😅. Rekla sam mužu da ćemo se za novu godinu tako napiti da zaboravimo sva sranja ove godine 😅.
    I tako.. eto.. od utorka u nove pobjede.. malo ću iskoristiti ovo što je doktor rekao da ćemo raditi neku pretragu pa mislim da nećemo odmah u FET. Iskopirati ću onaj popis od MTB i uživati u svemu. Jer ja sam praktički od 10 mjeseca u postupku. Ova pauza koju sam imala sam imala temperaturu i ležala u krevetu. Biti će dobro malo napuniti baterije i vratiti se normalnom životu 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

26. Prosinac 2020. 15:38

MilaSt

Sanjich🤞🤰

MilaSt

Cure pozdrav, prvo vama svima i vasim obiteljima zelim cestit Bozic 🎄🎀🥳✨
    Nisam imala vremenena ovih dva dana popratit vas, ali citam nazad par strana. I Bozma ja vidim dvi crtice i na kinezu i sad provucenom kroz filtere 😉😁😍 kakvo prestajanje terapije 8dan 😤 ne pricaj piz*arije 🙄😒
    Evo ja sam jutros sa transfera, vracene naaam dvi, jedna sestostanicna i jedna trostanicna 🤔🙁 ne ulazemo velike nade, pa sta Bog da 🙏❤️ u pon moramo zvati za trecega da li je prezivio.
    Sve vas cure pozdravljam i nadam se da ste u krugu svojih najmilijih proveli predivan Bozic 🎄🎀❤️

Jesmo to ja i ti pricale jutros 😊😊😊

Maaa daaaj, di sta? Ahahhahaa koja?

A jutros san pricala s curon sta ide na transfer u mrsica pa sad vidim da si ti bila pa nezz jesi to ti bila ili neka druga 😊

Ruska1986
    26. Prosinac 2020. 15:40

manemoj

Hvala vam cure ❤️❤️❤️ divne ste..
    Malo sam se smirila.. ne znam uopće kako me tako pogodilo kad sam cijelo vrijeme mislila da ništa od toga 🤷
    Baš me slomilo.. ufff…
    Muž mi je najbolji, znam da mu je užasno a pravi se da je sve ok i tješi me cijeli dan, rekla sam mu da ne treba biti hrabar radi mene, vidim mu suzu u kutu oka ali pravi se da je dobro.
    Proći ćemo mi i to. Sutra je novi dan. Sad će mi doći gosti koji znaju sve, pitali da odgode ali meni baš paše sad biti medju ljudima. I imam ogromnu želju napiti se 😅. Rekla sam mužu da ćemo se za novu godinu tako napiti da zaboravimo sva sranja ove godine 😅.
    I tako.. eto.. od utorka u nove pobjede.. malo ću iskoristiti ovo što je doktor rekao da ćemo raditi neku pretragu pa mislim da nećemo odmah u FET. Iskopirati ću onaj popis od MTB i uživati u svemu. Jer ja sam praktički od 10 mjeseca u postupku. Ova pauza koju sam imala sam imala temperaturu i ležala u krevetu. Biti će dobro malo napuniti baterije i vratiti se normalnom životu

Drz se! Bitno je da imas plan za dalje..  I pogotovo mi se svidja ovaj za Novu! 😊 uzmi predah, odmori a onda u nove pobjede 💪🏻💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    26. Prosinac 2020. 15:40

Leoni, zao mi je ☹☹☹ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sreca ♥
    26. Prosinac 2020. 15:50

Sanjich🤞🤰

MilaSt

Sanjich🤞🤰

MilaSt

Cure pozdrav, prvo vama svima i vasim obiteljima zelim cestit Bozic 🎄🎀🥳✨
    Nisam imala vremenena ovih dva dana popratit vas, ali citam nazad par strana. I Bozma ja vidim dvi crtice i na kinezu i sad provucenom kroz filtere 😉😁😍 kakvo prestajanje terapije 8dan 😤 ne pricaj piz*arije 🙄😒
    Evo ja sam jutros sa transfera, vracene naaam dvi, jedna sestostanicna i jedna trostanicna 🤔🙁 ne ulazemo velike nade, pa sta Bog da 🙏❤️ u pon moramo zvati za trecega da li je prezivio.
    Sve vas cure pozdravljam i nadam se da ste u krugu svojih najmilijih proveli predivan Bozic 🎄🎀❤️

Jesmo to ja i ti pricale jutros 😊😊😊

Maaa daaaj, di sta? Ahahhahaa koja?

A jutros san pricala s curon sta ide na transfer u mrsica pa sad vidim da si ti bila pa nezz jesi to ti bila ili neka druga 😊

Bile smo 3 na transferu, ja sam u cekaoni pricala s curom koja je na inseminaciji 😁
    Ps, eeej sitila san te se dok sam bila na "stolu"  al nisan ga mogla dobro vidit od puste uniforme 🤣🤣😂😂

🤍

• sofofom
    26. Prosinac 2020. 16:12

NOBODY KNOW WHEN PANDEMIC WILL END. GOVERNMENT SAY STAY HOME AND FOLLOW OUR RULE. DO WHAT WE SAY. EVERYONE LIVE IN COMPLETE TERROR. NOT OK TO VISIT FAMILY OR FRIENDS. NOT OK TO EAT AT RESTAURANT. LIFE WILL NOT BE NORMAL UNTIL 2023 OR MAYBE LONGER. BUT YOU MUST MAKE END MEET. LOGICAL TO WORK AT HOME NOW. CLICK THIS LINK HERE FOR MORE DETAIL =====>>>>>>... Www.earn75.com

26. Prosinac 2020. 16:12

Ma cure, ja sam ipak ovaj mjesec bila u stimulaciji. Bas sam to odradila bez razmisljanja i bas nitko nije znao pa ni vi tu. Prvo da kazem da transfera nije bilo. Bila sam na femari+pergoveris. Dobila 5 stanica, isto kao na menopuru. Svih 5 su se oplodile. Jedna je odustala drugi dan. Treći dan su mi zamrzuta dva savršena trodnevna. Druga dva nisu htjeli zamrzavati treci dan, jer su bili lošiji, ocjena 3, znajući za jedan moj neuspjesan fet lošijih trodnevnih, nakon petog dana su me zvali da su ta dva losija dosla do blastica i da su zamrznuti. Fet cu imati kad obavim sve one pretrage. Trombofilija, sećer..... A histeroskopija ce ici prije feta, i scrathing valjda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.