Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    26. Prosinac 2020. 21:51

Aurora mislim da bi trebala ponoviti betu u ponedjeljak, ovo ti je jako lijepa crtica na testu. Ne znam je li koja od vas u grupi na fejsu, prije par dana je bio slučaj cure koja je vadila betu koja je bila svega 4, napravila nakon toga dva testa oba pozitivna, popodne išla vaditi betu u drugi labos i mislim da je bila oko 2000. Ne želim Aurora da se zanosiš, ali i labosi nekad griješe.
    Nikitta ispao na fotki neki čudan odsjaj ali uživo ga nije bilo. Ovaj put smo i poblajhali jer sam htjela hladnije nijanse, pokušati ću fotkati kad operem kosu i uhvatim dobro svijetlo.
    Ja se nadam da ću s ovom mojom mrvicom uspjeti jednog dana izgraditi upravo ovakav odnos kakav vi imate, prepun ljubavi i poštovanja💗

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Nadja89
    26. Prosinac 2020. 21:52

SBjelis

Nadjaovako sam ti ja krenula s tim folikulima..
    4dc - 2 vodeca (7,9) i dva manja, zanemariva. Odlazim doma u banani da nakon tih mrtvih hormona na koje sam imala takvu odbojnost ja imam samo 2 folikula. A ta dva jos moraju: a. dati js. b. js moraju biti kvalitetne, c. biti oplodjena, d. dati dobru zigotu, e.nastaviti se dijeliti, f. primiti se. Tako sam bila nesretna da imam samo ekipu od 2 koji ce morati proci to sve. Mislila sam, sto ih je vise, veca je sansa.
    6dc - 1 vodeci (13), ostale otpisuje jer su zaostali (9,8,8). Ja banani teskoj.. Sad je samo jedan.. Najradije bila odustala da nisam potrpala sve te gonale u sebe..
    9dc - 4 folikula prave velicine!! (12-15)
    11dc (punkcija) - 4 folikula prave velicine!! (17-20) i jos jedan koji se stvorio ni od kuda!! (13)
    Sva 4 oplodjena.
    Cudo.
    😉 Nadam se da ce te ovo malo ohrabriti.

Ja se nadam da ce porasti malo, ali koliko se sjecam prije 3 dana na pregledu isto su spominjali nesto 10mm vise puta, pa nije zar da se nisu ni pomjerili..Najgore sto je njihova politika takva (ivf klinike) da oni nece reci pravo stanje, nego super, odlicno, i onda se ja sokiram kada cujem da je ustvari to kod mene nesto jedva.. Hvala tebi, nadam se da ce ovi malisani porasti do ponedjeljka, jedva cekam da vidim, a do srijede da svi budu po 20mm 😊

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

26. Prosinac 2020. 21:55

SBjelis

Majkomila, ja ne kuzim te testove. 🙈
    Ne znam zivciraju li me testovi vise ili ovo ludo cekanje 🙈🙈
    Danas sam surfala testove, ima ih dosta. Ono sto me mori sam na onom od Clearbule ranom testu ne mogu naci podatak je li osjetljivost od 10 ili od 25 pa na vise. Zapravo, ni na jednom njihovom testu nisam nasla taj podatak na netu. Sigirna sam da nisam dovoljno duboko kopala, kod drugih je to jednostavno navedeno u opisu. Kod CB nije. Samo pise Otriva T i do 6 dana prije mjesecnice. Hm..

ovaj na kojem piše 6 dana prije kašnjenja je 10 osjetljivost, a ostali su 25. Ja kupila prošli put, ali slabu crtu je pokazao, uzela sam bila još jedan u ljekarni osjetljivosti 10 i on je bolju crtu pokazao, crvene su crte pa se valjda zato bolje vidi, zaboravila sam kako se zove. Tražila sam da mi izvade sve šta imaju pa sam birala Ali, kad već kupuješ, nisu mi pokazali ništa šta mi nije pokazao i Muller od 13kn ili kinez od 3kn, a dva testa 80kn. Svrati radije u Muller

26. Prosinac 2020. 21:59

Ja sam prosli mjesec radila taj test nakon one bete od 35 koja je bila biokemijska (beta 35, 14 dana od transfera 2 trodnevna uz krvarenje). Radila sam ga sutradan od bete da ne placam ponovo vađenje bete, tako su mi rekli u klinici da mogu. Bio je tamniji od toga kod aurore. Radila sam i muller trakicu usporedno na kojoj je bila totalno svijetla crta. Znaci taj mi je pokazao tamniju crtu od trakice a beta je taj dan bila mozda između 15 i 20.

26. Prosinac 2020. 22:00

Nikitta

Bozma ja sam takva i inače. Kad gledamo neki film, i bude nešto iole dirljivo, muž laaagano okreće glavu prema meni i tiho govori - jel već plačes? 😭🤣 Sinoć sam razgovarala na telefon s bakom, djed je umro 2016., (drugi baka i djed još živi, tako da sam jako blagoslovljena). Uglavnom, jako teško sam podnijela njegovu smrt, cijeli život sam bila uvjerena da je favorizirao brata naspram mene curice. Bio je krut, nije znao pokazati, a “volim te” mi je rekao 20 dana prije smrti. Uglavnom, kad mi je baka sinoć rekla kako je djed uvijek htio curicu (imao 2 sina i 3 muška unuka), kad sam se ja rodila da je bio presretan. Plakala sam kad smo završile razgovor koliko me pogodilo. Svako malo čujem od drugih koliko je pričao njima o meni i hvalio se, i sad bih mogla plakati. ❤️❤️❤️ Hipersenzibilna sam i to je dar i kletva. Tako bih voljela da je kod tebe trudnoća, uh. Plakat ćeš svaki dan i smijat se odmah nakon. 😁

Prestani, opet placem 😭

Olivera
    26. Prosinac 2020. 22:02

Nikitta

Olivera joj, pa normalno da hoćeš, ti si ipak majka, to dođe prirodno. 💛 Nisam u grupi na FB, je li moguće da je netko imao betu 4, pa 2000? E to je čudo 😍

Je, baš prije 5 dana je bio takav slučaj, stoga svašta je moguće. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 22:09

Bozma, CrazyCatLady hvala za info oko testova, puno!
    Nadja ne brini, ovi koji su sada 10 ce do srijede biti taman za punkciju!! 😉 Taj dio price je stvarno misterij, zato nista niti ne govore. I ja sam hvatala brojke koje su oni izgovarali. Ali pravi razgovor s dr.je na dan punkcije. Stvari stoje tako i tako... Odn nakon punkcije a stad suma summarum. 😊 Do tada je sve otvoreno!! Sretno ❤💞

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 22:12

Nikitta😂😂😂😂

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 22:14

Nikitta

AuroraB glavno da svi u labu uvijek ponavljaju da je sve iznad 5 trudnoća. 🤷🏼‍♀️ Jel ti problem dobit uputnicu za betu? Ne bih te na nju nagovarala, ako moraš privatno plaćati.

To govore?!
    Isusek🙈🙈

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 22:17

Nadja oprosti, punkcija je bila 13dc, ne 11dc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.