Malotele, nemoj tako razmisljat. Kuzim da je sad razocaranje, ali ako vi sa savrsenim blasticama necete nista ocekivat sta da onda ocekujemo mi sa embrijima koji su toliko jadni da nam ih vracaju drugi dan jer tesko da i treci mogu dozivit. Prije par dana sam spominjala youtubericu i kako joj je doktor objasnjavao da od npr 8 blastica koje je imala samo pola je zapravo dobro iako sve dobro izgledaju i samo pola bi se implatiralo. Tako da je tvoja dobitna u onoj polovici koja te ceka.
AuroraB meni to zvuci kao znanstvena fantastika jer meni u ovih ne brojim vise koliko postupaka nitko nije nista gledao osim AMH. A pogotovo ne da su gledali prijasnje protokole, to kad bi donijela samo bi mi bacili preko stola natrag uz neki komentar da znaju oni svoj posao. Tako da ja to vise ni ne nosim, vidim cure sa fasciklama i registratorima u cekaoni, imam sve poskenirano u mobitelu, ako zatreba lako otvorim. Nosila sam nalaze trombofilije citav postupak u 06. Mjesec i onaj u 10-ti da pokazem doktorici, kako je nije bilo prestala sam i nosit i vise nisam ni pitala za misljenje
Bozma ja sam ti u dr Grbavca i malo je reci da sam prezadovoljna... o svemu je samnom razgovarao... ukazao mi na dr probleme koje nitko nije... a dr. M mi je bio na aspiraciji i bio je izvrstan... opcenito prezadovoljna sam cijelom poliklinikom i nastavljam tu sigurno... daj boze da nrcu ni trebati... ali ajde amo reci da cu trebati za par godina 🙏🙏🙏
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bozma zvala sam 22og i dobila termin 5og. Tako da relativno brzo s obzirom na blagdane
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nikitta ma daa, pa naravno, sretna sam ja zbog svake te obitelji, pogotovo jer ima onih koji su isto kasnije ostvarile trudnoću. Nego je meni to u tom trenu bilo depresivno i doslovno sam preplakala Božić..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure, zelim vam cestit Bozic, da do sledeceg ostvarite ono sto najvise zelite🙏.. Naime, ja sam danas bila na pregledu, 9dc i stanje je ovakvo.. 2 folikula po 15mm i nekih 5 po 10mm, i 2 po 6mm, inace je stimulirni postupak, pitala sam doktoricu je li to ok, rekla je "pa jestee, nije lose".. punkcija bi trebala biti u srijedu po njenoj prognozi, brine me to sto je i prosli put govorila ok je, i na kraju neke 4 jajne stanice, ne tako dobre kvalitete.. Ne znam kako folikuli rastu, samo eto zanima me je li ovo ok za 9dc, i smanjila mi je dozu menopura sa 3 na 2 praha.. 😊
Meni je doktor rekao da u prosjeku rastu 2mm na dan. 😊 Sretno 💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Bozma ja sam ti u dr Grbavca i malo je reci da sam prezadovoljna… o svemu je samnom razgovarao… ukazao mi na dr probleme koje nitko nije… a dr. M mi je bio na aspiraciji i bio je izvrstan… opcenito prezadovoljna sam cijelom poliklinikom i nastavljam tu sigurno… daj boze da nrcu ni trebati… ali ajde amo reci da cu trebati za par godina 🙏🙏🙏
Za tebe zbilja navijam da uspije 💪Ne mogu se sjetit da li si napisala što su ti na kraju bili objasnili da se dogodilo s ostalim stanicama, bile su nezrele ili?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma, što se tiče matične - prvo je prčkaš po ustima 3 minute. Progutaš. Nakon toga 15 minuta ništa ne jedeš ni ne piješ.
Za IVF sam pitala da mi daju Grbavca ili Maričića, koji ima prije slobodan termin (jer su njih dvojicu cure ovdje jako hvalile). Dobila sam Grbavca i zadovoljna sam. Vidjela sam i Maričića u prolazu, i svidio mi se, jako mi se ljubazno nasmiješio i ima tople oči. Grbavac je imao strpljenja za sva moja pitanja i na sve je odgovorio jako direktno i realno, a opet empatično. I što je najbitnije, rekao je da mu se sviđam, što znači da ima ukusa.SBjelis, ni meni to pipanje sisa nikad nije bilo jasno - nisam ja sigurna da bih išta našla, Više vjerujem pregledu.
MilaST, PUUUUPOOOOO. Držmo fige i za trećeg malca.
Nadja89, malo ti je veća razlika u veličini između folikula. Vjerojatno su ti zato smanjili stimulaciju da daju priliku i onim manjima da narastu. Nije ti bitno koji je dc, oni bi ti trebali davati stimulaciju dok ne sazrije ona hrpica na koju se klade da je dobitna. Moguće je da će ova dva najveća odlučiti propustiti, i da će gađati ovu hrpicu od 5. Ali sve ovisi kako će se dalje razvijati i hoće li se malo iznivelirati.
manemoj, kopiranje MTB ti je divna ideja, možda ćeš čak doći u milost.
Iako bi bilo super da imamo bebe, nije loše ni biti "slobodan" za Novu. Znam da ja guštam jer jedem i pijem što god želim (i više se ne debljam, woooohooooo, jer se mogu i kretati i vježbati).
To me i brine sto je velika razlika, i sto izgleda da prate ova 2 od 15mm jer kaze doktorica u srijedu pukcija, mislim da racuna na ova 2 od 15, a i prosli postupak isto je bila velika razlika izmedju folikula, znaci i ovaj put ce biti jako malo js.. No sta cu, ne mogu uticati na to nazalost, nadam se da ce izvuci bar nesto dobro iz ovoga.. moram biti pozitivna 😊
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Bozma, ja sam bila kod sva tri i ja bi ti preporucila Maricica. Nista nemam ni protiv ove druge dvojice, ali on je bas ono profi, sugerira, a i divan kao osoba. U sve te upucuje i sve detaljno objasnjava. Ja stvarno sve samo naj, naj, naj mogu rec za njega. E sad, ako ti zurba bas, bas, najbolje ko MTB, nazovi i pitaj koji ima prvi slobodan termin za konzultacije. Jer neces ni sa Grbavcem pogrijesit, ali meni je Maricic ❤Bozma, ja sam bila kod sva tri i ja bi ti preporucila Maricica. Nista nemam ni protiv ove druge dvojice, ali on je bas ono profi, sugerira, a i divan kao osoba. U sve te upucuje i sve detaljno objasnjava. Ja stvarno sve samo naj, naj, naj mogu rec za njega. E sad, ako ti zurba bas, bas, najbolje ko MTB, nazovi i pitaj koji ima prvi slobodan termin za konzultacije. Jer neces ni sa Grbavcem pogrijesit, ali meni je Maricic ❤
E to je odlicno. Poslala sam mail da pitam je li moguce konzultacije odradit na nacin da im posaljem nalaze i protokole, da on kad stigne pogleda pa da se cujemo. Ne zuri mi se, posto sad ionako ne mozemo putovat da bar cujem jos jedno misljenje, a u stimulaciju novu ne bi sad srljala. Rado bi da je iskusan, a opet da nije pretjerano dugo u tome da mu je pun kufer nas "problematicnih". E sad bi ja svasta nesto 😁 Ako budem mogla birat trazit cu onda njega, a i ovaj drugi je prezgodan, bilo bi me sram skinut mu se 🙈. Je li Simunic jos radi, ne vidim da je itko pisao da je kod njega bio osim sto bi ga srele po folikulometrijama i hodniku
Ja sam bila u prvom postupku kod njega i zato ti kazem da je meni Maricic vrh! Ne da Simunic nema znanje, stvarno daleko od toga! Nego je malo stur na informacijama... Ne u smislu da ti ne odg na pitanja, nego ako ih bas i nemas(kao sta ja nisam imala) onda imas osjecaj da ti fali informacija. Ali to nikako nije do njega, nego do mene 😊 Ako imas hrpu pitanja, to je suoer jer ce ti na sva odgovorit! Ali s Maricicem je druga stvar jer on objasnjava sve detaljno, bez da ga uopce pitas. Sto je meni odgovaralo jer sam tutlek! 😂😂😂 I nekako sam s njim bila i opustenija i sve.. Bas mi je sjeo, ono, do kraja!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta nadam se da sam uspjela staviti fotku, ovo je moje predzadnje farbanje, sa zadnjeg nemam fotku.
https://ibb.co/BwyYScp
Raznježila sam se na ovo s poklonima od klinaca, baš je lijepo čitati o vašem odnosu💗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Tikinadam se da ti neće zadavati ogromne muke, nego da će trudnoća bolest stavit pod kontrolu. ❤️
Dadautopli se i odmori. 😘
MattanNemoj to uzimat k srcu. I ti ćeš tako jednom staviti sliku svoje obitelji, sigurna sam da ne bi voljela time druge žene koje nemaju djecu povrijediti, već ćeš samo dijeliti svoju sreću. Tako i ovi koje sada gledaš. Skok s prizemlja, now that’s funny 🤣 Grlim ❤️
MaloTele mislim da su osjećaji i misli koje sad imaš potpuno normalni. Ja nisam imala savršenu blasticu prvi postupak 2014, ali su mi bila vraćena dva lijepa trodnevna zametka. Kad sam dobila negativnu betu na mail, sjedili smo muž i ja u restoranu i rezultat me dotukao toliko da sam počela ridati right now and there. Iako sam radila testove i svi su bili bijeli. Kad smo sjeli u auto, muž se raspao. Nikad ga nisam vidjela da toliko plače. Hoću reći, prvi postupak je jako težak, htjeli mi to priznati ili ne, imamo velika očekivanja i velike nade. Zato razumijem svaku rečenicu koju pišeš i imaš na to svako pravo. ❤️
Cure ja dobila od djece pod bor poklon, to je prvi put ikad da su sami kupili poklon tati i meni, i stavili pod bor da nismo ni skužili! Ja sam ugledala vrećicu sinoć kasno kad su već otišli svi, i muž veli da na vrećici piše “Za ćaleta”. Prvo me ubolo u srce da su mene zaboravili, a onda je muž izvukao iz vrećice majicu za njega i lijepo umotan mali dar s mojim imenom. Kupili su mi prekrasan lančić s lokotom. Baš me ganulo. ❤️
Svaka cast klincima, predivno stvarno 🤗🤗❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji