Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    26. Prosinac 2020. 11:24

Bozna i na snješku se bez filtera nazire lipa debela sjena 
    https://ibb.co/6rnP2NQ. 🤞🤞🤞

BAJOMA
    26. Prosinac 2020. 11:25

Sory  Bozna 
    https://ibb.co/6rnP2NQ

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 11:29

Leoni 🌸

Hvala vam cure moje mile 🌸🌸
    Boli, bode, vuce… jos sam dobila proliv celu noc i povracala. Ne znaju zasto, beta negativna i nisu hteli da mi daju nista, kazu ti si neoficijalno trudna 🤦🏻‍♀️ a jebo teee pa beta negativna 12dnt… sta vise ima da se razmatra tu.
    MTB i ja sam bila iznenadjena sto su me pustili na ET, jer su leukociti bili preko 24, i plus hiper… ali dobro, bilo proslo. Zovem ih u ponedeljak da vidimo sta dalje.

A, to je nekad kocka. Nekome pomogne što mu je imunitet izmučen pa se beba lakše uhvati.
    Nekome to oteža. Vjerojatno su računali - mlada je, prvi postupak, idemo isprobati.
    Ali ja osobno bih vjerojatno radije u takvoj situacije pričekala mjesec dana da sam odmorna i opuštena.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 11:31

BAJO1

Sory Boznahttps://ibb.co/6rnP2NQ

Ja ovdje ništa ne vidim, ali ja BAJO1 sve vjerujem, ona je prva na mom snješku vidjela crticu koju nitko nije vidio (ni ja). 
    Već sam to pisala, tek sam kasnije, kad sam imala i test sa sjenom, kad sam ih stavila zajedno, vidjela da se i na prvom jako jako jako jako slabo, ispod 15 slojeva bijelog, nazire sjena. A ova žena i njeno oštro oko su to vidjeli i na lošoj slici. 

💔💔💔

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 11:35

Manemoj tako mi te krivo vidit da si pala koliko god znamo da je i to dio puta. Isto tako, znam da to nisi ti i da i ces skoro biti ona stara. I da, svakome, i najjacoj lavici nekad treba vrijeme za skupiti snagu - iz suza, iz odmora, iz prijatelja.. Ma k vragu, i iz Netflixa! 😂🙈 Vjerujetno cu za koji dan i ja biti u tom stanju, vec sada sw jedva drzim. 
    MTB sve si taaaako lijepo rekla, bez tebe bi ovaj forum bio prazan, ti ga taaaako lijepo zaokruzis! Nadam se da ces se i ti konacno zaokruziti, kao i sve curke koje se ovdje hrabro bore! Ako nismo dobike bitku, to ne znaci da neceno i rat! Samo hrabro, nedajte se. 
    Tiki ja se i sebe sjecam iz vremena ranih dvadesetih kako sjedim na wcu i gledam u glupi Clearblue i molim boga za minus 🙈 Sta me ovaj gore tada nije supio s plusom, kazu da nam sve da kada treba, a ne kada mi to zelimo 🙈🙈🙈 Brajko, biti ce neki mudri tip, ono brije na nelu visu filozofiju 😂😂😉🙏❤
    Bozma i ja tinjam s obom tvojom nadom i cekam betu. Nekako ne zvuci mi dobro pustiti terapiju prije vremena, svakako bih nazvala dr.u pon.  Medjutim, razumijem te kada kazes da ti brine stimulaciha radi cisti.. Ja kontroliram dojke od svoje srednje skole... I to mi je ogorman strah, osobito jer ta desna cika stvarno drugacija sada pod svim tim ljekovima.. Ja nakon svih tih godina i dalje nisam ziher da znam napraviti samopregled, tako da mislim da cu se u pon naruciti na kontrolu. To me bas jaaako muci. 
    Leoni pobogu kako si nam ti u bolnici završila. Svakako bolje da si pod nadzorom strucnjaka nego da doma nagadjas i i riskiras. 
    Sretno svima i ja i dalje tinjam s najmankom nadama za vase plusice. Jedbostavno, nema druge. Jer jednom moram upaliti. A ovdje sam se na forumu nacotala taaaaakvih priča da se ne mogu prestati nadati.. Osim toga, projateljica je 2 trudnocw iznjela pod punim pravim crvenim pravim M-krvarenjem u ranoj fazi. Pa ti reci...
    ANKSIMORON full si faca 😎

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 11:38

Bajo 🔝🔝🔝
    MTB 50 nijansi bijele 😂😊👶🎉🔝😉❤

26. Prosinac 2020. 11:39

Bozma evo, na forumu sam trazila jer sam sve izbrisala i pobacala. 
    https://ibb.co/Xz8QW9P
    S tim da mi je taj isti dan muller plasticni bio 100posto negativan.

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 11:42

*isprike na silnim greškama, ovo je s moba malo teže.. Izgubim strpljenje na pola poruke kontrolirati greške 🙈🙈

Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 11:48

AuroraB

Pijem ja cijelo vrijeme onaj Proxeed i Omegu… A matična me muči najviše zbog toga što se ne smije pola sata poslije toga ništa, a ja pijem kavu ujutro… Morati ću se ili ranije dizati ili izbaciti kavu😌 Zato me matična smeta😃 Lucyinthesky, tko zna, možda se sretnemo u sljedećem turnusu😊
    Anksimoronjel ti stvarno nisi još test napravila?

Darliv i MTB, rekao mi je doktor ako nebi dobila slučajno M da ga nazovem… koliko nakon prestanka terapije dođe M?

Ja sam ti totalni ovisnik o kavi i prvo strpam tu matičnu, pa pričekam, pa onda odradim kupaonu i kuham kavu 🙄
    Bilo bi mi drago, naravno, ali ne kužim sad, kaj nisi rekla da si idući postupak u Petrovoj 🤔
    Kako god, samo neka uspije 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 11:51

Leoni 🌸

Cureee ja opet u bolnici 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ opet bol u stomaku. Samo sto sam potvrdila da je beta negativna. Eto to je novo kod mene… Kazu da uzimam terapiju i dalje i da ce mi opet u ponedeljak vaditi krv. Osecaj me nikad do sad nije prevario…
    Nisam vas citala jer su mi dani bas burni bili. Vise srece drugi put 🙏🏻👶🏻

Žao mi je, drži se 😔Nadam se da ti se nije nešto jako zakompliciralo i da ćeš ubrzo ozdraviti 🤞
    Možda nije neka utjeha, ali ovo ti je prvi postupak i nažalost malo njih uspije odmah, a imaš i smrzliće što je po meni ogromna stvar 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.