Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Prosinac 2020. 10:56

CrazyCatLady🐈

Bozma 🍀🐞

https://ibb.co/QnyPf6k
    Ovo je cesto kod Kineza

Ja imam ove iste. Kad mi pokazivaju sjenu onda je ta sjena sive boje, ne bude roza, a kad je hcg, ili stoperica ili trudnoća onda bude roze boje u sjeni. I odmah se pojavi.

Je, istina. Cesto oni ovako pokazuju sjene, ali tocno znam koje su od bete a ove to nisu

ANKSIMORON
    26. Prosinac 2020. 10:57

AuroraB

Lucyinthesky

AuroraB

Lucyinthesky

Jutro curke :)
    AuroraB baš neobično,zanima me što će ti dr reći na to 🤔Od koje vrijednosti bete se računa biokemijska, znaš li možda?
    Jesi malo došla k sebi, imaš li plan za dalje?
    Bozma a da ipak izvadiš betu prije prekida terapije, ne znam, nadam se i dalje 🤞🤞🤞

Sad tek vidim tvoju poruku, ali taman sam i odgovorila…
    Plan za dalje je da ću uvesti matičnu mliječ koju ne volim inače, i nastavljam vjerojatno s postupcima u Petrovoj jer tamo imam pregled zakazani za 2 tjedna, također imam i termin od prije za postupak u veljači, što ću pokušati prebaciti na ožujak (zamijeniti se sa nekime) jer mi je ovo prerano… Išla bi ja opet i kod Šimunića, ali ne baš na Rekovelle iskreno…

Supet za matičnu 💪Meni ona čak i nije tak odvratna 🤔doduše, ovaj moj njurga i psuje svako jutro kad je pije, a ja ne kužim…
    Slažem se s tobom, meni je 3 mj isto optinalno da se stanice "nabildaju" i da se tijelo općenito oporavi.
    U svakom slučaju sretno, sad malo uživancije i vremena za tebe🤞😊

Pijem ja cijelo vrijeme onaj Proxeed i Omegu… A matična me muči najviše zbog toga što se ne smije pola sata poslije toga ništa, a ja pijem kavu ujutro… Morati ću se ili ranije dizati ili izbaciti kavu😌 Zato me matična smeta😃 Lucyinthesky, tko zna, možda se sretnemo u sljedećem turnusu😊
    Anksimoronjel ti stvarno nisi još test napravila?

Darliv i MTB, rekao mi je doktor ako nebi dobila slučajno M da ga nazovem… koliko nakon prestanka terapije dođe M?

Nisam 😝😝 nit ga nemam doma... rekla sam ti/vam odma ja da ja ne virujem da cu je raditi... u pon mi je i tako red na betu... ali nekako mislim da nista ni od mene... ali vidit cemo sve...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

darliv
    26. Prosinac 2020. 11:02

manemoj

MTB možeš me staviti na dno liste, postupak za par mjeseci.
    Jutros radila test, snješko da ne može bijelji.
    S tim da ovaj put nisam bila hrabra nego sam se baš raspala, ne mogu si pomoći, cijelo jutro plačem, evo i sad.
    Znam da je ovo maraton i znam da mi je "tek" drugi put ali sad sam u fazi jel ima smisla trčati maraton ako nećeš nikad stići do cilja. Uglavnom trenutno sam užas i jedno radi čega sam sretna je što nisam jučer radila test.
    U utorak ću ići izvaditi betu i onda se javiti doktoru. Nadam se da ću se do kraja dana sabrati, imati ćemo cijeli dan goste pa će mi to pomoći..
    Oprostite što sam ovako iskreno istresla, znam da svi volimo pozitivu više ali ja sam sad baš jadna eto..
    Leoni jako mi je žao.. znam kakav je osjećaj ❤️

Jako, jako, jako mi je zao 😔 ne mozemo se nikad dovoljno pripremiti za to, i nemoj potiskivati u sebi, lakse ce biti kasnije kad izbacis iz sebe dio tuge..znas da su ovdje lavice uz tebe kakav god dan bio, nema podjele na pozitivu i negativu 💞 zelim ti sto prije onaj klik kad ces ovo ostaviti iza sebe i planirati nove pobjede.. Grlim ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

26. Prosinac 2020. 11:03

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

Bozma 🍀🐞

https://ibb.co/QnyPf6k
    Ovo je cesto kod Kineza

Ja imam ove iste. Kad mi pokazivaju sjenu onda je ta sjena sive boje, ne bude roza, a kad je hcg, ili stoperica ili trudnoća onda bude roze boje u sjeni. I odmah se pojavi.

Je, istina. Cesto oni ovako pokazuju sjene, ali tocno znam koje su od bete a ove to nisu

Ma da ti je to bas puno pre rano!!!! 8 dana dvodnevnog, to je 7 dana trodnevnog. Meni je 8 dana nakon trodnevnog kinez bio bijel jer sam pratila booster . I onda 9ti dan je ponovo bila druga crta.

26. Prosinac 2020. 11:11

CrazyCatLady, ja se sjecam one slike jer sam je spremila na laptopu za usporedjivat i cesto je otvarala, onih dana kad bi se nadala da je jos rano za test. I onda je je laptop zavrsio na servisu i izgubila sam sliku.
    Manemoj, zao mi je 😔

Nada 🍀
    26. Prosinac 2020. 11:12

Manemoj žao mi je jako, svi imamo trenutke slabosti i pitanja kako i da li dalje.. I mi nismo ovdje samo za pozitivu, tu smo u dobru i u zlu jednako.. napuni baterije i kada opet skupiš snagu onda ćeš moći donijeti odluku kako dalje ❤️
    Leoni, žao mi je za negativnu betu i žao mi je jako za tvoga djeda, neka putuje sa andjelima... želim ti brz oporavak i puno snage ❤️
    Bozma razumijem strah zbog cisti, ali molim te daj malcu još koji dan šansu 🍀
    MTB moram ti reći, svaki put kad imam potrebu odreagirati na nečiji post, stranicu dalje si ti već rekla otprilike šta i ja mislim pa ne moram pisati da ne ponavljam isto 😂
    Cure želim svima puno sreće 🍀❤️❤️

🌸TiKiDi🌸
    26. Prosinac 2020. 11:15

Jutro cure!
    Zao mi je na svim losim vijestima. Nas put je nazalost takav, pun trnja i kamenja, razocarenja, ali ja uvijek vjerujem da ce za sve doci taj sretan dan kad cemo sve postati majke na bilo koji nacin. Treba pustiti emocije van  nikako ih ne potiskivati. Ljudski je i normalno biti tuzan u tim trenutcima pogotovo jer je zelja za tim djetetom velika. Meni je uvijek bio apsurd kako ja iz mjeseca u mjesec navijam za te dvije crtice na testu i molim samo da bude pozitivan, a neke zene se mole da bude negativan. No, to je zivot, netko dobije slatke jabuke, netko limune.
    Bozma rano je jos za test, meni je 8dnt trodnevnog bila svjetla crtica na onom najosjetljivijem testu. Ponovi u pon, tada bi se vec trebalo dobro vidjeti. Drzim fige da je malac ljenivac i da se jos uvijek hvata za mamu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 11:17

Leoni, žao mi je. Iskreno, po meni ti nisu ni trebali raditi ET kad si bila u hiperu, trebali su sve smrznuti i ići na odmorno tijelo, Kako si sad, još boli?
    Žao mi je za djeda. 

AuroraB, nije pola sata već ukupno 18 min. Ja si natrpam matičnu u usta i onda polako radim doručak, sređujem po kuhinji i slično dok ne zazvoni alarm. Ne znam ti kad ti dolazi menga nakon utrića, ja sam bila trudna. 

Bozma, misli ti što hoćeš, ali pij do 12dnt i onda vadi betu. Jasno???  3 dana lijevo, desno ti neće ništa dramatično pogoršati, a možda ti pomogne. 

manemoj, briješ kad kažeš da volimo pozitivu više. Mi najviše volimo naše lavice, u kakvom god da su stanju. Neću te staviti na dno liste dok ne izvadiš betu, ali izvadi je sad odmah u ponedjeljak. Čemu odugovlačiti? I žao mi je.
    Što se maratona tiče, mislim da se ovo preživi tako da se planira postupak po postupak. Realno, da beba kad se rodi ima svijest o tome što sve mora napraviti da bi postala ljudsko biće (naučiti govoriti, jesti, hodati, kenjati na wcu, ....) odustala bi odmah. Idemo korak po korak. 

💔💔💔

ANKSIMORON
    26. Prosinac 2020. 11:17

manemoj

MTB možeš me staviti na dno liste, postupak za par mjeseci.
    Jutros radila test, snješko da ne može bijelji.
    S tim da ovaj put nisam bila hrabra nego sam se baš raspala, ne mogu si pomoći, cijelo jutro plačem, evo i sad.
    Znam da je ovo maraton i znam da mi je "tek" drugi put ali sad sam u fazi jel ima smisla trčati maraton ako nećeš nikad stići do cilja. Uglavnom trenutno sam užas i jedno radi čega sam sretna je što nisam jučer radila test.
    U utorak ću ići izvaditi betu i onda se javiti doktoru. Nadam se da ću se do kraja dana sabrati, imati ćemo cijeli dan goste pa će mi to pomoći..
    Oprostite što sam ovako iskreno istresla, znam da svi volimo pozitivu više ali ja sam sad baš jadna eto..
    Leoni jako mi je žao.. znam kakav je osjećaj ❤️

Bas bas bas mi je zao... bas sam virovala da ce ti uspit... nista saberi se, nije to lose sto places izbacit ces prije sve lose iz sebe... 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 11:18

nada86, nema na čemu 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.