Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    26. Prosinac 2020. 10:21

AuroraB ja bi isto ponovila betu u ponedjeljak ako menga ne dođe, cisto da sebe umiris..
    Bozma ne odustaj prije reda 😉 kako MTB kaze da joj sansu 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 10:23

Leoni 🌸

Cureee ja opet u bolnici 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ opet bol u stomaku. Samo sto sam potvrdila da je beta negativna. Eto to je novo kod mene… Kazu da uzimam terapiju i dalje i da ce mi opet u ponedeljak vaditi krv. Osecaj me nikad do sad nije prevario…
    Nisam vas citala jer su mi dani bas burni bili. Vise srece drugi put 🙏🏻👶🏻

Što stvarno?! Pa jel to sve posljedica hipera? Baš mi je žao Leoni... a koliko ti je beta pošto su odlučili da ne staješ sa terapijom?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

darliv
    26. Prosinac 2020. 10:24

Leoni zao mi je 😔 saljem zagrljaj 🤗 sad se posveti sebi i oporavi organizam, a onda jako i hrabro u nove pobjede 💞

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 10:28

Lucyinthesky

AuroraB

Lucyinthesky

Jutro curke :)
    AuroraB baš neobično,zanima me što će ti dr reći na to 🤔Od koje vrijednosti bete se računa biokemijska, znaš li možda?
    Jesi malo došla k sebi, imaš li plan za dalje?
    Bozma a da ipak izvadiš betu prije prekida terapije, ne znam, nadam se i dalje 🤞🤞🤞

Sad tek vidim tvoju poruku, ali taman sam i odgovorila…
    Plan za dalje je da ću uvesti matičnu mliječ koju ne volim inače, i nastavljam vjerojatno s postupcima u Petrovoj jer tamo imam pregled zakazani za 2 tjedna, također imam i termin od prije za postupak u veljači, što ću pokušati prebaciti na ožujak (zamijeniti se sa nekime) jer mi je ovo prerano… Išla bi ja opet i kod Šimunića, ali ne baš na Rekovelle iskreno…

Supet za matičnu 💪Meni ona čak i nije tak odvratna 🤔doduše, ovaj moj njurga i psuje svako jutro kad je pije, a ja ne kužim…
    Slažem se s tobom, meni je 3 mj isto optinalno da se stanice "nabildaju" i da se tijelo općenito oporavi.
    U svakom slučaju sretno, sad malo uživancije i vremena za tebe🤞😊

Pijem ja cijelo vrijeme onaj Proxeed i Omegu... A matična me muči najviše zbog toga što se ne smije pola sata poslije toga ništa, a ja pijem kavu ujutro... Morati ću se ili ranije dizati ili izbaciti kavu😌 Zato me matična smeta😃 Lucyinthesky, tko zna, možda se sretnemo u sljedećem turnusu😊
    Anksimoron jel ti stvarno nisi još test napravila?

Darliv i MTB, rekao mi je doktor ako nebi dobila slučajno M da ga nazovem... koliko nakon prestanka terapije dođe M?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

BAJOMA
    26. Prosinac 2020. 10:30

MTB

Bozma, briješ. Ne možeš prestati uzimati trapiju na 9dnt. Izdrži do 12dnt prije nego baciš ručnik. Daj poštenu šansu malcu, a ne ovako.

Nina89, wooooohooo, to su prave crtice!!!

tam7, nitko ovdje nije padobranac.Miss, baš mi je drago da si dobro, zaslužila si to olakšanje.

Samara, crying and shitting machineMaloTele, ma kud bih te micala s potpisa. Mičem samo one koji su najavili neki datum, a onda se tjedan dana nisu javili. Nije da prolazim kroz listu i čekiram tko se javlja, tko ne. Svi smo ovdje čopor, javljali se ili ne. Jedino stvarno nema smisla da stoji neki nick i datum iz desetog mjeseca da čeka betu.
    manemoj je zaslužila da je se gleda ispod oka.
    Što se Me time tiče, još slažuckam popis, ovaj vikend je spavanje, odmor, Netflix, bolovanje kakvo sam trebala odavno odraditi - osim što sad nisam bolesna. Slažem se ovo za smijanje i istraživanje - trebamo se opustiti i jednostavno vjerovati u svoje bebe. Postoji par stvari koje možemo napraviti, drago mi je da sam to istraživala. A ostalo ne možemo, pa se tu trebamo prepustiti. Jebeš sve ovo ako nam par godina ode u muci i grču. Odlučila sam da meni neće, sad znam kako postupak izgleda, znam što mogu očekivati, maksimalno ću si olakšati oko svakog postupka, a u pauzama ću uživati i puniti baterije.

AuroraB, samo se ti štekaj. Super da te okrenulo, idemo se sad vratiti sebi, a onda će nam i bebe doći.
    Što se bete tiče, ne može ti beta rasti ako nisi trudna. Ajde ti opet izvadi betu. Možda si jedan od milion slučajeva koji su imali malu betu i svejedno su imali dobre trudnoće? Ne znam, ali ja bih provjerila. Može biti i vanmaterična, bolje je to znati nego da ti se zakomplicira. A čak i biokemijska je dobra vijest. Ne dobra kao beba, ali svejedno.

Slazem se s tobom meni je kod biokemijske test poceo blijediti a ne tamniti 

ANKSIMORON
    26. Prosinac 2020. 10:31

AuroraB

BAJO1

AuroraB

Jel moguće da moja beta raste? Iako nedovoljno, ali da će do menstruacije još malo rasti?
    https://ibb.co/HNH5JyQ

Ajbt sad se zaista lipo vidi čak je i potamnila od nekidan ako se dobro sicam . 🙄🙄🙄

A na dnevnom svijetlu, tipa na prozoru izgleda ko najnormalnija crta… Ja sam svjesna da to svejedno nije dobro i ničem se ne nadam, nego mi je to sad zanimljivo i zanima me što se događa… Pretpostavljam da beta još raste, ali da će menstruacija to raščistiti.

Ja sam ti uvijek imala barem malu betu, prvi put je doduse to doslo do 300... i smanjivalo se skoro 2 mjeseca... dok je doslo na 0... vadila sam krv u prosjeku svaki 3 dan 🙄 drugi.put je bila 10.. 🙄

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

26. Prosinac 2020. 10:40

Leoni, mozda nije bas negativna ako su rekli da nastavis sa terapijom. Mozda nije bas idealna
    MTB ja mislim da se kod mene nesto kuhalo prije par dana i odustalo, nemam bas nikakvog osjecaja vise. Kako je aurora rekla, detektiraju kinezi i najmanju betu, a to sto ona ne raste dalje to je druga prica. Mene je bas strah ovog estrofema jer sa svakim povecanjem estrogena mi buknu ciste, i u postupku kad se bodem, a sad pogotovo kad sam na 3x2.  Nije mi problem nista dok se nadam i iscekujem i dok postoji i najmanja mogucnost, ali ne vidim smisla da to sebi radim do 03.01., a svjesna sam da nema nista

26. Prosinac 2020. 10:46

Bozma 🍀🐞

https://ibb.co/QnyPf6k
    Ovo je cesto kod Kineza

Ja imam ove iste. Kad mi pokazivaju sjenu onda je ta sjena sive boje, ne bude roza, a kad je hcg, ili stoperica ili trudnoća onda bude roze boje u sjeni. I odmah se pojavi. 

manemoj
    26. Prosinac 2020. 10:47

MTB možeš me staviti na dno liste, postupak za par mjeseci.
    Jutros radila test, snješko da ne može bijelji.
    S tim da ovaj put nisam bila hrabra nego sam se baš raspala, ne mogu si pomoći, cijelo jutro plačem, evo i sad. 
    Znam da je ovo maraton i znam da mi je "tek" drugi put ali sad sam u fazi jel ima smisla trčati maraton ako nećeš nikad stići do cilja. Uglavnom trenutno sam užas i jedno radi čega sam sretna je što nisam jučer radila test.
    U utorak ću ići izvaditi betu i onda se javiti doktoru. Nadam se da ću se do kraja dana sabrati, imati ćemo cijeli dan goste pa će mi to pomoći..
    Oprostite što sam ovako iskreno istresla, znam da svi volimo pozitivu više ali ja sam sad baš jadna eto..
    Leoni jako mi je žao.. znam kakav je osjećaj ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    26. Prosinac 2020. 10:56

AuroraB meni je smeckarenje pocelo odmah dan iza prestanka uzimanja utrogestana, a treci dan je dosla kao menga, zacudo najoskudnija ikad, ali me zato roza iscjedak mucio do jucer, znaci petnaest dana se razduzilo 🙈

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.