Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    26. Prosinac 2020. 09:59

Bozma ništa kinezi ne zezaju i za mene ne postoje lažne crte, već samo nedovoljno hormona da bi crta bila tamnija. Istina je ta, da su kinezi jako osjetljivi, kao i First response npr. Čim se embrij ugnijezdi u maternicu, počinje se lučiti beta hcg i ovi najosjetljiviji testovi će to i očitati. Kako si i sama rekla, oni betu 2 pokazuju. E sad, to što se embrij dalje dobro ne razvija pa beta slabo raste, to je drugi par cipela! Tako da ja držim 🤞🤞 na rukama i nogama da tvoj testić nastavi tamniti🥰🥰 Zasada je pozitivno što vidiš sjenicu! 
    Moja seka, koja je iz druge ostala trudna kaže da sjene ne postoje, ako si trudna da na dan očekivane M crta na testu mora biti tamna ko kontrolna😂 i da je iz prvog pokušaja imala crtu takvu kakvu ja sad imam i da nije bila trudna🙈🙈 Mislim... ja shvaćam nju, ali ona ne shvaća mene😂
    Uglavnom, zvala sam kliniku, javio mi se moj doktor. Rekla sam mu za betu i da sam prestala sa terapijom, ali test da i dalje  tamni, pa je rekao da će beta sad do menstruacije rasti tipa do 30-40, da je u pitanju biokemijska trudnoća i da će to otići sa menstruacijom. Znači nisam luda, potvrdio mi je što sam i mislila. Vidjeti ću još u ponedjeljak, čisto iz svoje znatiželje da li ću još jednom vaditi, mada smatram da je to samo mučenje. Idem večeras kod prijateljice na mini druženje🍷🍰 i adio sa tom pričom...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:00

Trudnice very soon to be - part one

Niksa -  21.12 beta
    MilaSt - 26.12. transfer
    Kača84 - 26.12 transfer
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    Leoni -  28.12. beta
    ANKSIMORON - 28.12. beta
    Lala1982 - 28.12 beta
    manemoj - 29.12. beta
    Nina92 - 29.12. beta
    Nina89 - 30.12. beta
    Bozma - 30.12. beta
    SBjelis- 31.12. beta
    Teja09 - 4.1 UZV, dvije predivne bete
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    Nadja89 - postupak 12/20
    maja555 - postupak 12/20
    Mareo208 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Slee - FET 12/20
    Cici-mici - FET 12/20
    Monolena - postupak 01/21
    Meto - postupak 01/21
    Tanja79 - postupak 01/21
    anavi985 - postupak 1/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Leia2.0 - postupak 1/21
    Rita_55 - postupak 1/21
    Sanjich - FET 1/21
    Anavi123456 - FET 1/20
    Mila-Milica -  FET 1/20
    vuky - FET 1/20
    Mattan - FET 1/20
    VM - FET 1/20
    la_Reina_del_Sur -  FET 1/20
    Libo - FET 1/20
    Dada31 -  FET 1/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:00

Trudnice very soon to be - part two

Anitram1982 - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    MTB - postupak za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile/CrazyCatLady - postupak za nekoliko mjeseci
    ericaa -  postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucyinthesky - postupak za nekoliko mjeseci
    Marinela87 - postupak za nekoliko mjeseci
    AuroraB - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
    Mrvica777 -  FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:01

Trudnice

TiKi92 - 6tt, 28.12 UZV
    *.Women_name.* - 14tt 29.12. UZV
    Ivanaxx/Maslačakxx - 7tt 29.12 UZV
    Jele83 - 6tt 29.12. UZV
    miss1502 - 7tt, 29.12 UZV
    Vučica -  5tt, 30.12.  UZV
    Samara - 16tt 8.1 UZV
    Olivera - 14tt 13.1. UZV
    Willy
    točkicaa - 7tt
    LioraLiora - 8tt
    Teja1408 - 8tt
    Pami - 8tt
    ruška - 9tt
    Leptirica90 -  9tt
    Nirvana2020 - 11tt
    Lana3 - 12tt
    ruby22 - 13tt imamo dvojke
    more2309 - 14tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 16tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 17tt sve super, it's a girl!!!
    Ruska1986 - 23tt imamo curicu!
    BAJO1 - 28tt, mala Marija
    MakiST - 30tt it's a boy!!!
    flower93 - 32tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci
    Dora4, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:04

Bozma, briješ. Ne možeš prestati uzimati trapiju na 9dnt. Izdrži do 12dnt prije nego baciš ručnik. Daj poštenu šansu malcu, a ne ovako.

Nina89, wooooohooo, to su prave crtice!!!

tam7, nitko ovdje nije padobranac. 

Miss, baš mi je drago da si dobro, zaslužila si to olakšanje.

Samara, crying and shitting machine 

MaloTele, ma kud bih te micala s potpisa. Mičem samo one koji su najavili neki datum, a onda se tjedan dana nisu javili. Nije da prolazim kroz listu i čekiram tko se javlja, tko ne. Svi smo ovdje čopor, javljali se ili ne. Jedino stvarno nema smisla da stoji neki nick i datum iz desetog mjeseca da čeka betu.
    manemoj je zaslužila da je se gleda ispod oka. 
    Što se Me time tiče, još slažuckam popis, ovaj vikend je spavanje, odmor, Netflix, bolovanje kakvo sam trebala odavno odraditi - osim što sad nisam bolesna. Slažem se ovo za smijanje i istraživanje - trebamo se opustiti i jednostavno vjerovati u svoje bebe. Postoji par stvari koje možemo napraviti, drago mi je da sam to istraživala. A ostalo ne možemo, pa se tu trebamo prepustiti. Jebeš sve ovo ako nam par godina ode u muci i grču. Odlučila sam da meni neće, sad znam kako postupak izgleda, znam što mogu očekivati, maksimalno ću si olakšati oko svakog postupka, a u pauzama ću uživati i puniti baterije.

AuroraB, samo se ti štekaj. Super da te okrenulo, idemo se sad vratiti sebi, a onda će nam i bebe doći.
    Što se bete tiče, ne može ti beta rasti ako nisi trudna. Ajde ti opet izvadi betu. Možda si jedan od milion slučajeva koji su imali malu betu i svejedno su imali dobre trudnoće? Ne znam, ali ja bih provjerila. Može biti i vanmaterična, bolje je to znati nego da ti se zakomplicira. A čak i biokemijska je dobra vijest. Ne dobra kao beba, ali svejedno.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:05

MilaST i Kača84, dobro doše u PUPO klub!!! 

💔💔💔

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 10:06

Lucyinthesky

Jutro curke :)
    AuroraB baš neobično,zanima me što će ti dr reći na to 🤔Od koje vrijednosti bete se računa biokemijska, znaš li možda?
    Jesi malo došla k sebi, imaš li plan za dalje?
    Bozma a da ipak izvadiš betu prije prekida terapije, ne znam, nadam se i dalje 🤞🤞🤞

Sad tek vidim tvoju poruku, ali taman sam i odgovorila...
    Plan za dalje je da ću uvesti matičnu mliječ koju ne volim inače, i nastavljam vjerojatno s postupcima u Petrovoj jer tamo imam pregled zakazani za 2 tjedna, također imam i termin od prije za postupak u veljači, što ću pokušati prebaciti na ožujak (zamijeniti se sa nekime) jer mi je ovo prerano... Išla bi ja opet i kod Šimunića, ali ne baš na Rekovelle iskreno...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 10:15

AuroraB

Lucyinthesky

AuroraB baš neobično,zanima me što će ti dr reći na to 🤔Od koje vrijednosti bete se računa biokemijska, znaš li možda?
    Bozma a da ipak izvadiš betu prije prekida terapije, ne znam, nadam se i dalje 🤞🤞🤞

Sad tek vidim tvoju poruku, ali taman sam i odgovorila…
    Plan za dalje je da ću uvesti matičnu mliječ koju ne volim inače, i nastavljam vjerojatno s postupcima u Petrovoj jer tamo imam pregled zakazani za 2 tjedna, također imam i termin od prije za postupak u veljači, što ću pokušati prebaciti na ožujak (zamijeniti se sa nekime) jer mi je ovo prerano… Išla bi ja opet i kod Šimunića, ali ne baš na Rekovelle iskreno…

Pa odi kod Šimunića i reci da ne želiš na Rekovelle. Po onom što sam ja vidjela, nisu diktatori i može se pregovarati s njima.
    Ja sam se na matičnu navikla, prvih par dana mi je bila fujcek, sad mi je to OK. Obožavam svoj dnevni ritam dodataka, baš mi je kao igra, a tijelo mi se već fantastično osjeća.

💔💔💔

Kacusha
    26. Prosinac 2020. 10:15

MTB

MilaST i Kača84, dobro doše u PUPO klub!!!

Hvala, nama su stigle 2 točkice ❤️❤️ a sad napokon doma 🎄😍 cure svi se malo opustite i odmarajte s obiteljima 🌌

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 10:21

AuroraB

Lucyinthesky

Sad tek vidim tvoju poruku, ali taman sam i odgovorila…
    Plan za dalje je da ću uvesti matičnu mliječ koju ne volim inače, i nastavljam vjerojatno s postupcima u Petrovoj jer tamo imam pregled zakazani za 2 tjedna, također imam i termin od prije za postupak u veljači, što ću pokušati prebaciti na ožujak (zamijeniti se sa nekime) jer mi je ovo prerano… Išla bi ja opet i kod Šimunića, ali ne baš na Rekovelle iskreno…

Supet za matičnu 💪Meni ona čak i nije tak odvratna 🤔doduše, ovaj moj njurga i psuje svako jutro kad je pije, a ja ne kužim...
    Slažem se s tobom, meni je 3 mj isto optinalno da se stanice "nabildaju" i da se tijelo općenito oporavi.
    U svakom slučaju sretno, sad malo uživancije i vremena za tebe🤞😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.