Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    25. Prosinac 2020. 22:23

AuroraB

MaloTelekoliko stanica si dobila u zadnjem postupku? Kakve su bile kvalitete? Koliko🐧 imaš?

8stanica, 5 se oplodilo,3 dosle do 5 dana, 5 dan vracena jedna odlicna savršena skolska blastica, a za ove dvije su mi rekli da je jedna vrlo dobra a druga dobra pa su ih smrznuli skupa, iako je meni nekako tesko povjerovati da ako se ta jedna odlicna i savršena nije primila zasto bi se primile ove koje su losije..al eto vidjet cemo,mozda me obje iznenade 😉 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    25. Prosinac 2020. 22:28

MaloTele

AuroraB

MaloTelekoliko stanica si dobila u zadnjem postupku? Kakve su bile kvalitete? Koliko🐧 imaš?

8stanica, 5 se oplodilo,3 dosle do 5 dana, 5 dan vracena jedna odlicna savršena skolska blastica, a za ove dvije su mi rekli da je jedna vrlo dobra a druga dobra pa su ih smrznuli skupa, iako je meni nekako tesko povjerovati da ako se ta jedna odlicna i savršena nije primila zasto bi se primile ove koje su losije..al eto vidjet cemo,mozda me obje iznenade 😉

Ako sam dobro pokopcala beta ti je negativna? Ako je tako zao mi je, stvarno stvarno, i drzim fige da tuga sto prije prođe i da se okrenes lijepim stvarima u budućnosti, ja se nekako nadam da cemo iduce godine svi s popisa bit na onom trudnickom popisu,nekako su vise losije vijesti zaredale ovih dana,ili ja samo te memoriram 🤷 u svakom slučaju veselim se novoj godini, gora od ove ne moze bit 😃

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    25. Prosinac 2020. 22:41

MaloTele

MTB mislim da nisam ni bila svjesna kolko sam opterećena bila s tim svim, zelja je ogromna a nejde, i me mozes rec da nisi opterećen, ja sam samo o tome mislila, nista drugo nije postojalo, samo udri citaj guglaj i trazi stagod treba da vidis zasto nije uspjelo pa naides na 19000 različitih prica i stručnjaka i svega i skuzim da se nisam posteno nasmijala od srca otkad je stigla beta, i ne zelim bit takva, zelim uzivati pa stagod da bude, spremna sam na sve :) jao zavidim ti na godišnjem i me time, i ja bi godišnji ali to cu morat za postupke koristit 😂😆 sta planiras raditi, znam da uvijek imas neki popis? I da znas,bilo me strah ako se ne javim do nove godine da ces me maknuti s popisa, postala si opasna,nisam propustila gledanje ispod oka manemoj 😂
    Manemoj hvala ti sto mislis na mene,i mene ceka fet ako bude sve okej,naravno da me nisu ni gledali tako da neznam kakva je situacija unutra, inace imam problemama sa cistama i nekako mislim da me nece zaobic prije mojih pingvinceka 😀 kako si ti, vidim viroza je prosla, kad ono vadis betu? Znam da je za par dana ali nez tocno koji?
    Miss nije mi promakla 😘 namijenjena meni prije 10ak dana 🤗 hvala sto me se sjetis, dobro sam, uzivala sam s necacima i sve su izljecili, ako nista drugo imat cu ta 3 hahara i malu curicu zauvijek i voljet cu ih kao da su moji,ali me zelim se opterećivati, svjesna sam da treba srece i da mozda postoji mogućnost da necu nikad imat bebu, ali necu provest iducih par godina zivcirajuci se i plakajuci i nadati,zivot prolazi i ne zelim ostat u tom trenutku zarobljena,nije to bas neki trenutak za zaustavljanje 😉 tebi je zavrsetak godine i pocetak iduce odlican iako nisi svjesna svega,i nadam se da ces se malo vise opustit nakon utorka, zaslužila si to a i bebicu treba dovest u red,neka pocne slusat mamu od početka a ne samo zajebavat 🤣

Beta 29.12 😬😬😬
    Napeta kao puška 🙈 uvjeravas se da ništa od toga a potajno se ipak nadaš, znaš već.. znati ćemo za koji dan pa ili najveća sreća ikad ili u nove pobjede..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ANKSIMORON
    25. Prosinac 2020. 23:08

manemoj

MaloTele

MTB mislim da nisam ni bila svjesna kolko sam opterećena bila s tim svim, zelja je ogromna a nejde, i me mozes rec da nisi opterećen, ja sam samo o tome mislila, nista drugo nije postojalo, samo udri citaj guglaj i trazi stagod treba da vidis zasto nije uspjelo pa naides na 19000 različitih prica i stručnjaka i svega i skuzim da se nisam posteno nasmijala od srca otkad je stigla beta, i ne zelim bit takva, zelim uzivati pa stagod da bude, spremna sam na sve :) jao zavidim ti na godišnjem i me time, i ja bi godišnji ali to cu morat za postupke koristit 😂😆 sta planiras raditi, znam da uvijek imas neki popis? I da znas,bilo me strah ako se ne javim do nove godine da ces me maknuti s popisa, postala si opasna,nisam propustila gledanje ispod oka manemoj 😂
    Manemoj hvala ti sto mislis na mene,i mene ceka fet ako bude sve okej,naravno da me nisu ni gledali tako da neznam kakva je situacija unutra, inace imam problemama sa cistama i nekako mislim da me nece zaobic prije mojih pingvinceka 😀 kako si ti, vidim viroza je prosla, kad ono vadis betu? Znam da je za par dana ali nez tocno koji?
    Miss nije mi promakla 😘 namijenjena meni prije 10ak dana 🤗 hvala sto me se sjetis, dobro sam, uzivala sam s necacima i sve su izljecili, ako nista drugo imat cu ta 3 hahara i malu curicu zauvijek i voljet cu ih kao da su moji,ali me zelim se opterećivati, svjesna sam da treba srece i da mozda postoji mogućnost da necu nikad imat bebu, ali necu provest iducih par godina zivcirajuci se i plakajuci i nadati,zivot prolazi i ne zelim ostat u tom trenutku zarobljena,nije to bas neki trenutak za zaustavljanje 😉 tebi je zavrsetak godine i pocetak iduce odlican iako nisi svjesna svega,i nadam se da ces se malo vise opustit nakon utorka, zaslužila si to a i bebicu treba dovest u red,neka pocne slusat mamu od početka a ne samo zajebavat 🤣

Beta 29.12 😬😬😬
    Napeta kao puška 🙈 uvjeravas se da ništa od toga a potajno se ipak nadaš, znaš već.. znati ćemo za koji dan pa ili najveća sreća ikad ili u nove pobjede..

Tocno tako je i meni... nekako ova 2 dana sam se skroz opustila... ko da nigdi nisam bila... i onda ono kao jel to dobro ili nije... ako se trebalo primit primilo se... mislim da nista lose nisam sad mogla napraviti... meni u pon beta 🤔🤔😬

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

manemoj
    25. Prosinac 2020. 23:27

ANKSIMORON

manemoj

MaloTele

Miss nije mi promakla 😘 namijenjena meni prije 10ak dana 🤗 hvala sto me se sjetis, dobro sam, uzivala sam s necacima i sve su izljecili, ako nista drugo imat cu ta 3 hahara i malu curicu zauvijek i voljet cu ih kao da su moji,ali me zelim se opterećivati, svjesna sam da treba srece i da mozda postoji mogućnost da necu nikad imat bebu, ali necu provest iducih par godina zivcirajuci se i plakajuci i nadati,zivot prolazi i ne zelim ostat u tom trenutku zarobljena,nije to bas neki trenutak za zaustavljanje 😉 

Beta 29.12 😬😬😬

Tocno tako je i meni… nekako ova 2 dana sam se skroz opustila… ko da nigdi nisam bila… i onda ono kao jel to dobro ili nije… ako se trebalo primit primilo se… mislim da nista lose nisam sad mogla napraviti… meni u pon beta 🤔🤔😬

Tako je mene danas u jednom trenu ulovila panika jer me ništa nije bolilo. Sjedim i skužim ajme pa cijeli dan me uopće ne boli trbuh i panika. Panika ako boli, panika ako ne boli 😅
    A ne možeš utjecati baš nikako. Test nisi radila? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MaloTele
    25. Prosinac 2020. 23:38

Manemoj ajmeeee mogu mislit, sreca pa ti je vjerujem ovih par dana brzo proletilo, barem se nisi stresirala cijele dane 😄 a test neces piskit? Drzim fige da bude sreca najveća, i da ti godina predivno zavrsi 🥰 i normalno je nadati se,uvijek ces se nadati kolko god da si pripremna na sve, i svaki put ce boljeti isto, tako da na nista ne mozes utjecati.. ako se primilo primilo se i vec si trudna,vjerovati cemo da je do posljednjeg trenutka 🥰

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

ANKSIMORON
    25. Prosinac 2020. 23:44

manemoj

ANKSIMORON

manemoj

MaloTele

Miss nije mi promakla 😘 namijenjena meni prije 10ak dana 🤗 hvala sto me se sjetis, dobro sam, uzivala sam s necacima i sve su izljecili, ako nista drugo imat cu ta 3 hahara i malu curicu zauvijek i voljet cu ih kao da su moji,ali me zelim se opterećivati, svjesna sam da treba srece i da mozda postoji mogućnost da necu nikad imat bebu, ali necu provest iducih par godina zivcirajuci se i plakajuci i nadati,zivot prolazi i ne zelim ostat u tom trenutku zarobljena,nije to bas neki trenutak za zaustavljanje 😉

Beta 29.12 😬😬😬

Tocno tako je i meni… nekako ova 2 dana sam se skroz opustila… ko da nigdi nisam bila… i onda ono kao jel to dobro ili nije… ako se trebalo primit primilo se… mislim da nista lose nisam sad mogla napraviti… meni u 

Nisam radila test... mislim ni da necu... kao mozda u subotu sam mislila... nedilja... ali mislim da necu... ne znam 🙄 ti? Mene jedino strasno cicke bole, i stalno sam gladna... ali ono to je simptom zvan bozic plus hormonska terapija... tako da...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Nina89
    26. Prosinac 2020. 00:12

Joj hvala cure al ja se bojim veselit vec, znate i same 🙃 Vidjet cemo za koji dan jel valja taj test 😛 Danas mi je 8.dan 5odnevnih. Napravit cu jos test za dva tri dana da potrosim to kaj imam, a onda beta u srijedu 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
    Haha maca je glavna da, kraljica, ovo joj je prvi Bozic pa smo se bojali za bor ali zasad je jako dobra i ne ide na njega nit se igra s ukrasima, samo voli lezat ispod bora, to joj je sad novo omiljeno mjesto. Jedino kaj ima veliki kicasti rep pa pokupi ovaj umjetni snijeg i raznosi ga po cijelom stanu 😂😂😂 Al dobro treba se navikavat na nered, bebac ce to nadmasit 😄
    Manemoj "Panika ako boli, panika ako ne boli" 🤣 totalno kuzim 🙃 Onaj neki pritisak kao da cu dobit M svaki cas sam imala 5. i 6.dan poslije transfera, a jucer i danas me trbuh tako presjekao par puta uf, bas neka cudna bol. Osim toga malo sam onak pospanija, umornija (pogotovo ak sam duze na nogama), losije spavam, cesto sam ono ful gladna ali nekako nemam teka tj ko da mi je malo zlo, krenem jest nesto i ne pase mi, pobogu ni kolace danas nisam mogla jesti 🥺 Al evo recimo sad mi je super, nemam nikakvu bol ni nista, ko da nis nije bilo. Tak da nemam pojma 🙃 

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

manemoj
    26. Prosinac 2020. 00:23

Anksimoron i Malo tele mislim da ću u nedjelju test, prošli put mi je tako bilo psihički lakše nego da sam čekala betu.
    Nina89 točno, izludjuje to. Evo mene sad počeo boliti donji dio ledja užasno i trbuh kao pred mengu onako fino jače. Kao da će potok svaki tren krenuti 🙈
    Za izluditi 🙄

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

ANKSIMORON
    26. Prosinac 2020. 00:36

manemoj

Anksimoron i Malo tele mislim da ću u nedjelju test, prošli put mi je tako bilo psihički lakše nego da sam čekala betu.
    Nina89 točno, izludjuje to. Evo mene sad počeo boliti donji dio ledja užasno i trbuh kao pred mengu onako fino jače. Kao da će potok svaki tren krenuti 🙈
    Za izluditi 🙄

E da i donji dio ledja...ajme... ma iskreno ne znam... sta bude bit ce... iskreno bas nekako uzivam sa svojima, druzim se... tako da previse ni ne mislim... ono svako malo se podsjetim hej uspori malo... 😒🙄

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.