Ajme daaa kako sam zaboravila leda, leda me ubijaju danima 😬
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Pozdrav, nakon 2 neuspjedsna ICSI postupka, krenuli smo u 3.
Danas mi je bio 5. Dan ciklusa, 4. Dan davanja Rekovelle.
Zanima me priznaju li Antigenski test prije aspiracije ili bas mora biti pcr?
Mi smo kod dr. Simunica, Poliklinika IVF
Malotele super je to rezultat, čim su tvoje stanice dogurale do blastica to je već dobar znak!☀️ Da ne govorim da čim imaš 🐧, neovisno kakav je...
Pitam jer imamo sličan AMH i ja idem sljedeći puta na Gonale 225 (plus Menopur vjerojatno). Tako mi je odredila doktorica u Petrovoj za sljedeći protokol..
BarbaraOO prije početka pikanja priznaju antigenski, ali prije aspiracije moraš imati pravi. Sva tri postupka si tamo odradila? Kod kojeg si doktora?
Cure, kada će moja beta spasti na nulu? Nakon menstruacije? Prestala sam sa utrićima i duphostonima još prekjučer dok su mi stigli nalazi bete, a mullerov test još uvijek kaže sjenu, sad je čak mogu i uslikati. 😟
Da li vi kad dobijete nalaze bete imate baš nulu? Meni je nakon prvog postupka bila 2.3, sada 7.1. i u međuvremeno prirodno 2 pozitivna kineza. Kod mene se baš krene kuhati, pa zagori...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jel moguće da moja beta raste? Iako nedovoljno, ali da će do menstruacije još malo rasti?
https://ibb.co/HNH5JyQ
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Jel moguće da moja beta raste? Iako nedovoljno, ali da će do menstruacije još malo rasti?
Ajbt sad se zaista lipo vidi čak je i potamnila od nekidan ako se dobro sicam . 🙄🙄🙄
Ajbt sad se zaista lipo vidi čak je i potamnila od nekidan ako se dobro sicam . 🙄🙄🙄
A na dnevnom svijetlu, tipa na prozoru izgleda ko najnormalnija crta... Ja sam svjesna da to svejedno nije dobro i ničem se ne nadam, nego mi je to sad zanimljivo i zanima me što se događa... Pretpostavljam da beta još raste, ali da će menstruacija to raščistiti.
AuroraB, pa ovo se skroz dobro vidi. A da izvadis i u poned.ako ostane crta ovakva, bas me zanima sta se dogadja.
Meni Kinez jutros pokazuje neku cjenicu, pa sam napravila jos jedan i dalje je sjena tu, njemac je snjesko bijelic. Hoce nekad Kinezi da zezaju sa tim crticama. Ako ostane ovako i sutra, prekidam sa terapijom
Jutro curke :)
AuroraB baš neobično,zanima me što će ti dr reći na to 🤔Od koje vrijednosti bete se računa biokemijska, znaš li možda?
Jesi malo došla k sebi, imaš li plan za dalje?
Bozma a da ipak izvadiš betu prije prekida terapije, ne znam, nadam se i dalje 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji