Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    25. Prosinac 2020. 17:41

Hvala vam cure! Ja sam od jucer doslovno 10kg laksa, skinila sam ogroman teret sa srca i osjecam se odlicno! Mucnina nema, tu i tamo jos zatezanje maternice,zadnja 2 dana mi se cini manje pa valjda ce tako i nastavit .u utorak jos jedan pregled 🙏
    Malotele jako mi je drago da si se javila, zvucis super!! Bad mi je drago 🥰
    Bozma stvarno je rano, nisam znala da je tek 7 dnt, meni je 9dnt trodnevnih bila skroz blijeda crta..ponovi obavezno opet...cudni su ti tvoji simptomi i plakanje! 
    Sretan Božić svim hrabrim curama ovdje, zene lavice koje zasluzuju da vec iduci drze svoje bebe u rukama! ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

manemoj
    25. Prosinac 2020. 17:59

🌺Dada🌺

manemoj

🌺Dada🌺

Curke koji dan ciklusa ste išle u FET?
    Rekao mi je doktor da krenem uzimati Estrofem 3dc,danas sam počela smeđariti, a pošto sam došla u HR da si znam otprilike računati kada bi to moglo biti? 😊 😊

E to sve ovisi kako ideš. Ja sam isto bila na estrofemu i trebala sam ići po prvom planu 15 DC, pa se endometrij ne zadebljavao pa je plan bio 17dc i na kraju radi temperature završila 24dc.
    Tako da, može sve 😅

Ahaa a sada sam se sjetila, netko je bio isto pisao koji su dani najpogodniji… Uglavnom da, poslije ovulacije kao i prirodno otprilike 😁😁😁 hvala ti ❤️❤️🥰🤗
    Jesi imala u međuvremenu kakve preglede, uzv i to…?? Pošto me nema nazad prije tri kralja 😁😁😁
    Naravno ako bude trebalo vraćam se i ranije 🤗

Išla sam ti treći dan ciklusa da pogleda jajnike i vidi jel sve ok i jel možemo ovaj mjesec u transfer. Onda još dva puta na kontrolu i kako sam bila bolesna kad je prošla temperatura došla u petak na pregled i tad mi je uz estrofem dao i utrice do srijede i u srijedu je bio transfer.
    Ali ako ti je rekao da samo kreneš s estrofemom možda ni nećeš morati ništa ranije 😊.
    Držim ti fige 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    25. Prosinac 2020. 18:00

MISS

Hvala vam cure! Ja sam od jucer doslovno 10kg laksa, skinila sam ogroman teret sa srca i osjecam se odlicno! Mucnina nema, tu i tamo jos zatezanje maternice,zadnja 2 dana mi se cini manje pa valjda ce tako i nastavit .u utorak jos jedan pregled 🙏
    Malotele jako mi je drago da si se javila, zvucis super!! Bad mi je drago 🥰
    Bozma stvarno je rano, nisam znala da je tek 7 dnt, meni je 9dnt trodnevnih bila skroz blijeda crta..ponovi obavezno opet…cudni su ti tvoji simptomi i plakanje!
    Sretan Božić svim hrabrim curama ovdje, zene lavice koje zasluzuju da vec iduci drze svoje bebe u rukama! ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Miss ti baš imaš odličan ulaz u iduću godinu, trudna i još si to riješila.. bolje od toga valjda ne ide u životu 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Samara
    25. Prosinac 2020. 18:33

Sretan Božić i od nas 😊 svim curama želim sretne i vesele blagdane i ono najvažnije, da ubrzo dobe svoje male zamotuljke sreće ili kako moja frendica inače friška mama veli - crying and shiting machine 🙈😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MISS
    25. Prosinac 2020. 18:49

Manemoj daaa, jos ti ja toga nisam svjesna,ali da,zapravo, mozda je godina bila cudna ,ali zavrsetak je stvarno lijep za nas! Samo da prođe sve ok! Zelim vam svima istu sudbinu .

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MaloTele
    25. Prosinac 2020. 19:24

MTB mislim da nisam ni bila svjesna kolko sam opterećena bila s tim svim, zelja je ogromna a nejde, i me mozes rec da nisi opterećen, ja sam samo o tome mislila, nista drugo nije postojalo, samo udri citaj guglaj i trazi stagod treba da vidis zasto nije uspjelo pa naides na 19000 različitih prica i stručnjaka i svega i skuzim da se nisam posteno nasmijala od srca otkad je stigla beta, i ne zelim bit takva, zelim uzivati pa stagod da bude, spremna sam na sve :)  jao zavidim ti na godišnjem i me time, i ja bi godišnji ali to cu morat za postupke koristit 😂😆 sta planiras raditi, znam da uvijek imas neki popis? I da znas,bilo me strah ako se ne javim do nove godine da ces me maknuti s popisa, postala si opasna,nisam propustila gledanje ispod oka manemoj 😂
    Manemoj hvala ti sto mislis na mene,i mene ceka fet ako bude sve okej,naravno da me nisu ni gledali tako da neznam kakva je situacija unutra, inace imam problemama sa cistama i nekako mislim da me nece zaobic prije mojih pingvinceka 😀 kako si ti, vidim viroza je prosla, kad ono vadis betu? Znam da je za par dana ali nez tocno koji? 
    Miss nije mi promakla 😘 namijenjena meni prije 10ak dana 🤗 hvala sto me se sjetis, dobro sam, uzivala sam s necacima i sve su izljecili, ako nista drugo imat cu ta 3 hahara i malu curicu zauvijek i voljet cu ih kao da su moji,ali me zelim se opterećivati, svjesna sam da treba srece i da mozda postoji mogućnost da necu nikad imat bebu, ali necu provest iducih par godina zivcirajuci se i plakajuci i nadati,zivot prolazi i ne zelim ostat u tom trenutku zarobljena,nije to bas neki trenutak za zaustavljanje 😉 tebi je zavrsetak godine i pocetak iduce odlican iako nisi svjesna svega,i nadam se da ces se malo vise opustit nakon utorka, zaslužila si to a i bebicu treba dovest u red,neka pocne slusat mamu od početka a ne samo zajebavat 🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Sunny_🐣
    25. Prosinac 2020. 19:54

Sretan Božić lavice 😊 želim vam svima da provedete ugodno vrijeme sa vašim najmilijima uz puno smijeha i ljubavi 🎄🎆 
    Nikitta kosa 😍
    Nadalica baš si prelijepa 🥰
    Aurora žao mi je ☹ nadam se da ćeš se brzo oraspoložit i krenuti u novi postupak 😊🤞
    MISS drago mi je da se nakon razgovora osjecas bolje 😊 mi isto još nikome nismo rekli. Odlučili smo zadržati za sebe dok blagdani ne prođu pa razgovarati sa roditeljima  

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

AuroraB
    25. Prosinac 2020. 20:19

MaloTele koliko stanica si dobila u zadnjem postupku? Kakve su bile kvalitete? Koliko🐧 imaš?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    25. Prosinac 2020. 21:10

Nikitta

Tuma miša mu poljubim 🤣❤️
    Borek 😍
    https://ibb.co/Jpv0DF0
    Kosek 😍
    https://ibb.co/b5wtDzv

Napokoooon sve vidim🤣 predivan bor i carobna kosa!! Predivna boja, odlicna nijansa i bas lijepi valovi😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nada 🍀
    25. Prosinac 2020. 21:47

Nikitta, i ja sam konačno vidjela kosu... woooow 😍 predobro, kao iz najboljih časopisa... 
    Nadam se cure da ste imale fin dan i da uživate u božićnoj večeri sa najdražima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.