Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    25. Prosinac 2020. 14:14

Nina89

Drage zene, zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic!🤗🥰 Prilazem i svoj boric 😁https://ibb.co/0By4wy5
    Aurora, Erica, zao mi je na losim vijestima. Bozma, skicnut cu danas na forum zbog tvog testa 🤞
    Ja napravila sad test tj dva, na mulleru mi se cini malo tamnija crta nego neki dan a na dmovom se jedva nazire neka sjena skoro nista, tako da sam jos skepticna, ali nadam se 😊 Puse svima 😘
    https://ibb.co/6WLQWsJ

Ovo sam skroz propustila! Pa ti imaš božićno čudo 🥰🥰🥰🥰🥰 prekrasno

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nirvana2024
    25. Prosinac 2020. 14:14

Drage cure, samo da se javim i pozelim svima sretan Bozic, uz obilje zdravlja i mira te da sljedeci svaka doceka s jednim, ako ne i 2-3 toliko zeljena zamotuljka ♥️
    Ljubim vas sve 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Tuma
    25. Prosinac 2020. 14:25

Drage žene lavice, zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic te iduće godine pod borom male bebice🎄🥰❤
    AuroraB divan post🥰 hvala😘
    Bozma mislim da je prerano za crticu jos.... ja sam radila 9dnt a i to je rano, mislim da bi trebala pricekat bar 2 dana. Navijam jako za tebe!!🙏
    Nina89 crtica se lijepo vidi, sad nek sam tamni i jaca se😊
    Nikitta znaci probala sam svaku tvoju sliku otvorit da napokon vidim tu tvoju kosu i nemam srece😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

25. Prosinac 2020. 14:27

manemoj

Nina89

Drage zene, zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic!🤗🥰 Prilazem i svoj boric 😁https://ibb.co/0By4wy5
    Aurora, Erica, zao mi je na losim vijestima. Bozma, skicnut cu danas na forum zbog tvog testa 🤞
    Ja napravila sad test tj dva, na mulleru mi se cini malo tamnija crta nego neki dan a na dmovom se jedva nazire neka sjena skoro nista, tako da sam jos skepticna, ali nadam se 😊 Puse svima 😘
    https://ibb.co/6WLQWsJ

Ovo sam skroz propustila! Pa ti imaš božićno čudo 🥰🥰🥰🥰🥰 prekrasno

i ja isto, samo sam mačku vidila. Koji ti je dan? Dobro se vidi na Mulleru, a ovi iz dm su manje osjetljivi, oni su tek kad debelo kasni, iako piše da su iste osjetljivosti

Čupica
    25. Prosinac 2020. 16:16

Sretan Božić svima, da nam se svima ostvari želja da postanemo mamice😘

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Prosinac 2020. 16:35

Curke koji dan ciklusa ste išle u FET?
    Rekao mi je doktor da krenem uzimati Estrofem 3dc,danas sam počela smeđariti, a pošto sam došla u HR da si znam otprilike računati kada bi to moglo biti? 😊 😊 

endometrioza

Olivera
    25. Prosinac 2020. 17:13

Nikitta ja sam tek sad uspjela vidjeti ovu sliku tvoje kose o kojoj ovdje svi već danima pričaju, predivnooo
    I ja sam dugo bila crvenokose i svi kažu da mi najbolje stoji, ali postala mi je prezahtjevna za održavanje. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

manemoj
    25. Prosinac 2020. 17:24

🌺Dada🌺

Rekao mi je doktor da krenem uzimati Estrofem 3dc,danas sam počela smeđariti, a pošto sam došla u HR da si znam otprilike računati kada bi to moglo biti? 😊 😊

E to sve ovisi kako ideš. Ja sam isto bila na estrofemu i trebala sam ići po prvom planu 15 DC, pa se endometrij ne zadebljavao pa je plan bio 17dc i na kraju radi temperature završila 24dc. 
    Tako da, može sve 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tinker 🌸
    25. Prosinac 2020. 17:35

Drage curke,

Sad cu ja malo uletiti kao padobranac, citam vas cesto, ali ne pisem s obzirom da smo trenutno i statusu quo jer cekamo jos rezultate nekih nalaza. Psihicki mi ovaj period zna biti tezi jer si razmisljam sta bi bilo kad bi bilo, ali se trudim maknuti takve misli i uzivati u trenutku koliko god je to moguce 🍀. 
    Zelim vam svima sretan Bozic i neka iduci docekamo ili s klupkom srece ispod bora ili s bebicom u buši 🍀🎄☃️❄️💫. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Prosinac 2020. 17:41

manemoj

🌺Dada🌺

E to sve ovisi kako ideš. Ja sam isto bila na estrofemu i trebala sam ići po prvom planu 15 DC, pa se endometrij ne zadebljavao pa je plan bio 17dc i na kraju radi temperature završila 24dc.
    Tako da, može sve 😅

Ahaa a sada sam se sjetila, netko je bio isto pisao koji su dani najpogodniji... Uglavnom da, poslije ovulacije kao i prirodno otprilike 😁😁😁 hvala ti ❤️❤️🥰🤗
    Jesi imala u međuvremenu kakve preglede, uzv i to...?? Pošto me nema nazad prije tri kralja 😁😁😁
    Naravno ako bude trebalo vraćam se i ranije 🤗

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.