Curke sretan Božić vama i vašim obiteljima 🌲🎅🌲 da ga provedete u miru i radosti 😊 šaljem virtualni zagrljaj 🤗
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MTB osjecam se vise kao padobranac nego starosjedioc 😃 u svakom slučaju citam non stop 😆 i da nema ovog foruma i da me ne zanima kaj se dogada sa svima vama vjerojatno bi se potpuno isključila psihički od mpo price, prestala sam guglati sve i svašta, u pogonu sam konstantno, i ponovno uzivam u zivotu sto sam zaboravila otkad smo krenuli sa svim tim, kao da mi je zivot stao na tih mjesec dana i sad je ponovno krenuo, smrzlice sam nekako vec otpisala, da mi bude lakše ako ne uspije i da ih volim jos vise kad uspiju,i to oba 😆 i trebam dobit m za 2dana a od simptoma nista i cak se ne zivciram i ne cekammju ko ozeblo sunce,bas je ono go with the flow, ne mogu promijeniti nista ali se mogu ne zivcirati oko svega,ako je to punjenje baterija onda sam na dobrom putu 😀
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Drage cure❤️ stare i nove nije me dugo bilo svima zelim Sretan Bozic i sve naj najbolje najvise u zdravlju i veselju i obilju blagoslova🎉🌲🤗😘❤️
Ovih dana istipkam sve i nastojat cu popratit bar nesto😘❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage curke, želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić, da dan provedete u lijepom okruženju, da pustite sve lose sa strane i u srcu napravite mjesto samo za dobre stvari, svaka od vas to zaslužuje i zelim vam od srca svu sreću, a sad fino klopica i druzenje s muzekom, meni sasvim dovoljno na ovaj dan 🥰
P.s.znam da sam upala ko padobranac ali eto,za dobre zelje je i padobranstvo prihvatljivo 😆
Ma kakav padobranac.. da znaš da te se sjetim i mislim na tebe ❤️ jedva čekam da kreneš u nove pobjede 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB osjecam se vise kao padobranac nego starosjedioc 😃 u svakom slučaju citam non stop 😆 i da nema ovog foruma i da me ne zanima kaj se dogada sa svima vama vjerojatno bi se potpuno isključila psihički od mpo price, prestala sam guglati sve i svašta, u pogonu sam konstantno, i ponovno uzivam u zivotu sto sam zaboravila otkad smo krenuli sa svim tim, kao da mi je zivot stao na tih mjesec dana i sad je ponovno krenuo, smrzlice sam nekako vec otpisala, da mi bude lakše ako ne uspije i da ih volim jos vise kad uspiju,i to oba 😆 i trebam dobit m za 2dana a od simptoma nista i cak se ne zivciram i ne cekammju ko ozeblo sunce,bas je ono go with the flow, ne mogu promijeniti nista ali se mogu ne zivcirati oko svega,ako je to punjenje baterija onda sam na dobrom putu 😀
Osjećaj se ti kako hoćeš, ja ti kažem što jesi
Na dobrom si putu. Ja sam se isto napokon opustila, sad gledam Netflix i uživam ko prasence. Ne nadam se ničemu, spremna sam na sve u 2021. Dosta je napetosti i stresa, dosta je iščekivanja, it is Me time.
Ti samo prati svoj ritam. Kad ti se piše, piši, kad ne, nemoj. Ovaj čopor je tako divan da mu pripadaš pisala ti ili ne. Ne moraš nas "zaslužiti" pisanjem, imaš nas samim svojim postojanjem.
💔💔💔
Meto, dajem mu fore jos 2 dana pa prestajem sa estrofemom, jer ovo s plakanjem vise nije normalno 😂. Jutros sam se sredila i nasminkala i cula da je jednoj kolegici umro tata, ja placem kao da je moj umro, razmazala se, a nikad covjeka ni vidjela ni cula. Tu sinoc sta god procitam plac, na story svi stavljaju slike i snimke djece ja placem 🙈. A glavobolja, isto kao tebi, jos jucer se probudila s njom i zbog nepostojece bebe nisam pila tabletu, sad ce mi danima tamburat bol u glavi. Jos jedan od razloga zasto si dajem jos samo 2 dana terapije
Bozma sta nije tvoja beta 30.12.? Pa to je tek u srijedu!!
oharascarlett14@gmail.com
MTB malo ću se naštekati na tebe 😋 "Dosta je napetosti i stresa, dosta je iščekivanja, it is Me time. "
Potpisujem od A-Ž, ja sam bila previše u brigama oko posla i drugih ljudi nekoliko godina, totalno se vraćam staroj sebi, bicikliranje, vježbanje i odjeb svemu oko sebe što mi je smetalo, a nisam imala hrabrosti riješiti! 💪💪 Zapustila sam tijelo i um, ovaj neuspjeh me sada totalno okrenuo, baš imam volje za dalje!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sretan Božić svi borilicama, najjačim na svijetu, da nam svima sljedeći bude najljepši 👶❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji