Draga naša Tiki,
htjedosmo ti se javiti i čestitati od ❤️ na trudnoći. Znaj da te nismo nikada zaboravile iako nismo više aktivne na Forumu. Znamo kako je tvoj put do bebice bio jako težak i mukotrpan, no evo sada ćeš sigurno provesti najsretnije blagdane u životu jer nosiš malenu mrvicu ispod svoga srca. Neopisivo smo sretne zbog tebe. Prekrasni su trenutci pred tobom. Uživaj u svakom danu, dahu i trenutku!
Želimo tebi, malenoj mrvici, tvom mužu i tvojoj cijeloj obitelji sretan i blagoslovljen Božić, a slijedeću godinu sa puno dječjeg osmjeha, puno promijenjenih pelena, ali i dječjeg plača ponekad. 🤭
Tvoje Ljetne bebe 2020 (Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy)
Jao, rasplakase me... Hvala vam puno od srca na lijepim rijecima i sto me niste zaboravile. Nisam ni ja vas, rado vas se sjetim i pomislim na vase bebice. Nadam se da ste sve dobro i da uzivate s malim anđelima pored bozicnih jelki, nadam se da cu i ja tako iduce godine i da ce ovaj put biti sve po skolski.
Sretan vam i blagoslovljen Božić svima i vasim obiteljima i hvala jos jednom na ovim prekrasnim rijecima ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure blagoslovljen i sretan Božić svima. Provedite ga u miru sa svojim obiteljima i neka vam donese nadu u bolje sutra. 🎄🎆❤️
Hvala Tiki, također😘 Vama je stvarno predivan Božić...🥰
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
anabelaaa, tvoja ovulacija je nebitna u postupku uz stimulaciju - tu oni naštimaju što i kako žele. Tako da te to ne treba uzrujavati.
Hvala ti. A dr je rekao da idemo na ivf bez stimulacije.Nisam jos upucena kako to ide..a znat ce valjda sta I kako rade 🙄
Ako ideš bez stimulacije, oni će te pratiti i na vrijeme reagirati. Nisi im prva takva, bez brige
Hvala ❤Ma pratila sam bazalnu lh,sve je bilo ok..sad kad smo odlucili ivf sve se nesto zbrkalo…A bude to valjda dobro…
To ti je klasika. I najuredniji ciklus se poremeti kad odlučimo ići na IVF - dobar podsjetnik koliko stres utječe na naša tijela.
💔💔💔
MaloTele, ti si ovdje starosjedioc, a ne padobranac. Nadam se da uživaš i lijepo puniš baterije.
Lavice, meni je baš lijepo ovdje s vama i baš mi je drago da sam vas našla. Zato ja ne mogu reći da mi je 2020 bila loša, kako može biti loša godina u kojoj upadneš u ovako predivan čopor???
💔💔💔
anabelaaa, tvoja ovulacija je nebitna u postupku uz stimulaciju - tu oni naštimaju što i kako žele. Tako da te to ne treba uzrujavati.
Hvala ti. A dr je rekao da idemo na ivf bez stimulacije.Nisam jos upucena kako to ide..a znat ce valjda sta I kako rade 🙄
Ako ideš bez stimulacije, oni će te pratiti i na vrijeme reagirati. Nisi im prva takva, bez brige
Hvala ❤Ma pratila sam bazalnu lh,sve je bilo ok..sad kad smo odlucili ivf sve se nesto zbrkalo…A bude to valjda dobro…
To ti je klasika. I najuredniji ciklus se poremeti kad odlučimo ići na IVF - dobar podsjetnik koliko stres utječe na naša tijela.
Upravo to...Stres je cudo,ma koliko mislili da smo dobri I opusteni,tijelo drugacije'kaze'.
Vi ste bas prave javice,citam koliko se borite.
Mi smo tek u prvom postupku,jos nismo ni svjesni sta je pred nama.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Upravo to…Stres je cudo,ma koliko mislili da smo dobri I opusteni,tijelo drugacije'kaze'.
Pa beba, što drugo?
💔💔💔
Drage cure, svakoj pojedinačno od srca sretan Božić pun mira i blagostanja 🎄❤️ da uskoro sve držimo svoje zamotuljke 👶🥰 Također svakoj šaljem snagu za ovaj naš put 🙏💪😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Upravo to…Stres je cudo,ma koliko mislili da smo dobri I opusteni,tijelo drugacije'kaze'.
Pa beba, što drugo?
😁😁😁Mislia sam prije bebe....Eeee da je srece da uspijemo iz prve 🙏🙏
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sretan Božić neka nam se ne ponovi ovaj. Od 💓 želim svima da sa bebicama naručju docekamo iduci .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cure moje drage, sretan i blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima... 🎄 puno sreće, zdravlja i blagostanja i svima nam ostvarenje najveće želje želim, do sljedećeg Božica mirisni smotuljak u naručju...
Bozma još je rano, držim figa na najjače mila da ovaj put tvoji snovi postanu stvarnost... 🙏
A to želim i svima vama drage moje... 😘❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji