anabelaaa, tvoja ovulacija je nebitna u postupku uz stimulaciju - tu oni naštimaju što i kako žele. Tako da te to ne treba uzrujavati.
Hvala ti. A dr je rekao da idemo na ivf bez stimulacije.Nisam jos upucena kako to ide..a znat ce valjda sta I kako rade 🙄
Ako ideš bez stimulacije, oni će te pratiti i na vrijeme reagirati. Nisi im prva takva, bez brige
Hvala ❤Ma pratila sam bazalnu lh,sve je bilo ok..sad kad smo odlucili ivf sve se nesto zbrkalo...A bude to valjda dobro...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Lavice moje sretan vam i blagoslovljen Božić, želim vam svima puno zdravlja, ljubavi i svakoj mali smotuljak velike sreće ❤️🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sretan i blagoslovljen Božić svima! ☃️🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sretan Božić svima!!’ 🤗☺️
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Drage curke, želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić, da dan provedete u lijepom okruženju, da pustite sve lose sa strane i u srcu napravite mjesto samo za dobre stvari, svaka od vas to zaslužuje i zelim vam od srca svu sreću, a sad fino klopica i druzenje s muzekom, meni sasvim dovoljno na ovaj dan 🥰
P.s.znam da sam upala ko padobranac ali eto,za dobre zelje je i padobranstvo prihvatljivo 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure sretan, miran i blagoslovljen Božić vam želim, i kao što su već mnoge cure ovdje rekle neka to svima bude zadnji bez dječjeg plača u kući😘
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sretan i blagoslovljen Bozic vama i vasim najmilijima❤️💫⭐️🎄
Nije me bilo jer smo prolazili neku obiteljsku situaciju, nadam se da je kraj ruznim stvarima i da dolazi vrijeme i za nas🤗
Bozma iduca dva dana su kljucna😊🤞 Danas je isto malo rano za uraditi testic, al ja isto radim tako da podrzavam iako bi bilo bolje da ni nezz za njih🙈
Nemoj mi rec za glavobolju, mene jucer popodne pocela i probudila se s njom, sad ne mislim da je od preforsiranja🤦♀️ I to ona ista cudna glavobolja..
Aurora, Dada zao mi je zbog neg beta. Zelim svu srecu da iduca buda bude velika🍀💫
Lucyinthesky zao mi je da te jos to sad uhvatilo, valjda je ovo sad niz sveg loseg sta se moralo desiti da bude odjednom.. zelim ti da se sto prije oporavis i krenes u daljnje pobjede jaca no ikad🍀💫
Nikitta boja je wooow😍 Uspjela sam ju vidjeti napokon jer sam zaostajala sa forumom. Moje zelje upucene tebi znas❤️
Tko je ono imao jutros imao pozz testic? To je pozitivno, jedva cekam duplanje i prekrasan poklon za pod bor jutros😍
Erica❤️
Miss i mene si rasplakala⭐️
Nadalice 😍
Cure koje nisam imenovala sorry, jos "hvatam" zadnje str. Zelim svima srecu u kojim god fazama bile, ono lose ce proci i zelim vjerovati da ce nam 2021.g donijeti samo dobro- ta vrijeme je😘😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ajme, bogo koj koliko ovdje ljubavi ❤
Dobro kazu, nije obitelj krvno srodstvo, vi ste moja obitelj od nedavno ❤❤
Hihi sad ste gotove! 😂😎😊😘
Nadam se da cemo sve skupa skoro gurati kolica 😍😍🌱⛄
Bozma svaka cast na pisanju💪. Ja sam 😨 i bez toga 😵😵
oharascarlett14@gmail.com
Cure blagoslovljen i sretan Božić svima. Provedite ga u miru sa svojim obiteljima i neka vam donese nadu u bolje sutra. 🎄🎆❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sretan bozic svimaaaa 🎄❤️⭐
Bela, Piky, Luce.. Ako citate.. Sretan Bozic cure i neka vam on donese novu snagu i radost pa da nam se brzo vratite u nove pobjede ❤️⭐
Miss bas sam emotivna na taj tvoj post zamisljala sam sebe kako cu jedan dan isto tako pricati.. 👶❤️❤️ Uzivajte u toj sreci, stvarno si dobila najljepsi poklon ove godine 🌟🌟🌟👶
Sortiraj odgovore
Najstariji