Leoni, onda daj mužu da ga gleda, zajedno s flomasterom s kojim može nacrtati crticu ako je bijeli.
Mattan, i ja sam sve bila odbacila od transfera nadalje. Sad mi je već falilo, to je 2 mjeseca bez suplemenata.
Bozma, ti imaš drugačije referentne intervale. Meni je antiTG bio 10.48, ali je referentni interval < 115.
Marinela87, hvala ti. Ma meni je ova rekla da ništa ne moram, a kad bih pitala da li smijem nešto, onda bi bilo - ma ništa to nije bitno, ali pij ako baš želiš.
AuroraB, nije prerana crta za trodnevne, svi ovi sa većim betama od mene su imali cca takvu crtu na 7dnt. Ja sam imala slabašnu jer je moja beta bila slatka, nije bila prepotentno nabildana.
💔💔💔
MTB hvala na savjetu, vidjet ću vezano za matičnu, poslala sam i pčelarima mail da vidim šta i oni kažu. Iako, rado bih je pila još neko vrijeme sad i radi ovog Covida.
S ostalim suplementima kao i do sad krećem nakon nove, uzela sam si kratku pauzu. Q10 mi kasni pošiljka već mjesec dana, ne znam kaj se s tim Vitacostom događa, stalno naručujem i uvijek je sve ok.
Kad imaš konzultacije?
Mattan drži se, nadam se da će sve bit ok 🤞
AuroraB nadam se da crtica nije od štoperice 💪
Cure koje ste bile na uzv, jako mi je drago da je s bebicama sve uredu 🥳❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ruska12 dan od štoperice, ne od transfera…7 dan od transfera trodnevnih je.😊
CrazyCatLadyznam da je rano, ali baš me kriza uhvatila.😐
MTB i Manemojbila bi to prerana crta za trodnevne… ali ne odustajem do zadnjeg🙂
Bozmato je First Response, naručila sam 4kom s ebaya dok su bili na akciji, i to pod odlukom da ću samo na ta 4kom piškiti da se nebi dovodila svaki dan do ludila… ali ne znam da li se budem uspjela držati te priče do kraja 🙂 Inače, šteta što su skuplji jer mi se ovako baš sviđaju🙂
Misssad kad znaš da je sve u redu, možeš se baciti na 🍊🍊, mogle bi ti uspjeti sad dok imaš brigu manje😘
Leoniu istom smo košmaru.. iako je meni mrvicu bolje trenutno.. ali samo mrvicu.
Mattankod tebe je stalno neka akcija😂😘
Dada31si živa?
Hahahah jesam čitam i uvjeravam sebe da je 7dnt još rano da bi se na kinezima vidjela crtica 🙄😏
Ali sam se u glavi pomirila sa obe činjenice. Naravno da će mi biti žao ukoliko beta bude nedovoljna... Ali znam da idem dalje jer me čeka puno dječice u zamrzivaču koje čekaju svoju šansu 😊❤️
Kupila sam si malo skuplji test koji ću u srijedu pišnuti prije bete...
Čitala sam da sve ovisi kada se beba implatirala i da o tome može ovisiti također ishod testa, i da je jedini ispravan nalaz beta..
Uglavnom cure ja sam doputovala u Hrvatsku jer mi je tako srce reklo 🥰🥰🥰 dobro se osjećam nemam nikakav filing da sam u ikakvom stanju. Na momente me presječe kao da je došla menga i to je to. I sanjala sam noćas da krvarim i probudila sam se sa punim mjehurom oko 6 ujutro, valjda me tak bolio da sam mislila da mengu imam u snu... Uzmem čašu da idem pišnut i onako pospana gledam u čašu i piškim u školjku. A smotana ženooooooo, tak da ništa od testa. Ponovila sam nakon sat vremena i snješko snježni naravno sa prividnom crtom koju sam si u glavi smjestila tam gdje ona mora biti na testu. 🙈🙈🙈🙈🙈 Ali krivim test jer je iz Kine hahahahaha a moja dioptrija -4 😂😂😂
endometrioza
MTB, ovaj moj nalaz je u U/mL. Sigurno su nam drugacije mjere. Tako sam se nadala da ce tu nesto bit sj.... Pa bi nekako znala razlog sj....ostalih hormona. Jer meni ni od spolnih hormona ama bas nista nije kako treba bit i pila sam sve i svasta da bi se to unormalilo i nikad nista nije ni malo pomoglo.
Ne znam sto bi jos od pretraga mogla napravit prije nego se upustimo u ista dalje.
Dada nije rano, kinezi su jos osjetljiviji od ovih testova po ljekarnama. 7dnt petodnevnih bi se trebalo dobro vidjet. Aj ti nama sutra crtu okaci da svi skupa gledamo. I nel si doputivala ako ke srce tako reklo.
Tuma, Tiki, Miss neka se tako nastavi do kraja
Tiki i Miss cestitam, odlicno!!🥰🥰 nek bude skolska nadalje🙏
Auroradosta se vidi crtica za 12 dana nakon aspiracije…. nista, moras sad svaki ili svaki drugi dan radit test da vidis, svakako drzim fige!🤞
Mrvica zao mi je. Tesko je to, al barem vidis da se moze i imas jos smrzlica, iduci put mora uspjet!🙏
Ja sam bila na uzvu, beba je super, sve kako treba, cerviks se digao na 7 cm, zatvoren, beba aktivna, ima 164 grama, odgovara 16+4, kako je po ZM🥰
Mamin muz se danas testirao antigenski i negativan je. Nema nikakvih simptoma ni on i dalje ni nitko od njih. Sad se pokusava bas svugdje u Zgu naruciti za pcr ali nema sanse, sve zauzeto do badnjaka, znaci nitko ga me zeli primiti da plati i testira se. Za poludit! Ici ce sutra na Zaraznu, danas ce uplatit i doci tamo u 7 i reci da je uplatio, ne zna vise sta da radi. Ja mislim da je on imao koronu to prije 2-3 tj kad je imao temp i boljele su ga ruke, samo je na pcr-u i dalje pozitivan a na antigenskom ne….
Divne vijesti, neka beba bude tako super do poroda! 😍😍 A što se tiče ovog moguće da, jer moj svekar je sad izašao iz izolacije prošlo je 16 dana od pozitivnog testa i sad kontrolni je opet došao pozitivan. Ali kažu da nije više zarazan već je samo virus još prisutan. Pa neka tako bude i kod vas 🤞🙏😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB, ovaj moj nalaz je u U/mL. Sigurno su nam drugacije mjere. Tako sam se nadala da ce tu nesto bit sj…. Pa bi nekako znala razlog sj….ostalih hormona. Jer meni ni od spolnih hormona ama bas nista nije kako treba bit i pila sam sve i svasta da bi se to unormalilo i nikad nista nije ni malo pomoglo.
Ne znam sto bi jos od pretraga mogla napravit prije nego se upustimo u ista dalje.
Dada nije rano, kinezi su jos osjetljiviji od ovih testova po ljekarnama. 7dnt petodnevnih bi se trebalo dobro vidjet. Aj ti nama sutra crtu okaci da svi skupa gledamo. I nel si doputivala ako ke srce tako reklo.
Tuma, Tiki, Miss neka se tako nastavi do kraja
Nemam šta okačit kad se ništa ne vidi. Nema te kamere koja bi to uslikala 😂😂😂 jedino da ju flomasterom podebljam. Ni ne osjećam da se išta dešava.
Kako bude bit će, šta sad mogu, tek mi je prvi put pa nemogu očekivati da će odmah upaliti 🙈😁
Da je to tako lako već bi ja odavno trudna bila 🤪
endometrioza
Ruska12 dan od štoperice, ne od transfera…7 dan od transfera trodnevnih je.😊
CrazyCatLadyznam da je rano, ali baš me kriza uhvatila.😐
MTB i Manemojbila bi to prerana crta za trodnevne… ali ne odustajem do zadnjeg🙂
Bozmato je First Response, naručila sam 4kom s ebaya dok su bili na akciji, i to pod odlukom da ću samo na ta 4kom piškiti da se nebi dovodila svaki dan do ludila… ali ne znam da li se budem uspjela držati te priče do kraja 🙂 Inače, šteta što su skuplji jer mi se ovako baš sviđaju🙂
Misssad kad znaš da je sve u redu, možeš se baciti na 🍊🍊, mogle bi ti uspjeti sad dok imaš brigu manje😘
Leoniu istom smo košmaru.. iako je meni mrvicu bolje trenutno.. ali samo mrvicu.
Mattankod tebe je stalno neka akcija😂😘
Dada31si živa?
Pa u 12 dana je valjda izasla! 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ mislim, stoperica 😂😂 ne znam, ja imam pravo imat dobar osjecaj, ti kako zelis 😛
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozma,Aurora da,mirnija sam. Danas sam samo googlala jeli 1 cm dovoljno veliko za bebu 7+4 😂😂😂 ali to je moja luda glava, doktor je rekao da je sve ok i ne smijem se vise opterecivati. Moram nabacit malo pozitive, sve ide kako treba i zahvalna sam Bogu .🙏🙏 Jos ne vjerujem u to sve , precudan je feeling .
Aurora ja isti mislim da je stoperica u 12 dana mogla izac i da bi to trebala bit vec trudnicka crta,ali ponovi pa ces znat za koji dan, trebala bi tamnini...drzim fige na najjace 🙏🥰
Bozma, kad ti piškiš?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo da se javim sa danasnjim nalazima. Bila sam kod endokrinologa. Kaze da su hormoni stitnjaca uredni. ATG je blago povisen, nista pretjerano ali ipak je povisen- hasimoto sindrom. TSH mi je 3.2. Doktorica kaze da mi terapija nije potrebna ali ako humana trazi da tsh snizimo na 2.5 da ce mi preposati terapiju, ali po njezinom terapija nije potrebma posto i tsh zna varirati. Sad ne znam ni sama...da li da uzimam terapiju ili ne? Jel koja od vas krenula sa potpomognutom a da joj je TSH bio visi od 2.5?
Na desnoj strani stitnjace, koliko god da je ona uredna, pronasla mi je doktorica cvoric velicine 2cm 🙈 Cekam nalaz scintigrafije stitnjace. Nadam se da ce sve biti u redu sa tom kvrzicom 🙏🍀💖
Uzela sam danas u ljekarni selen, cink i tekucinu joda. Pa sam planirala preventivno uzimati te preparate. Vasi savjeti i misljenja puno mi znace. 💞
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Miss pih, nemoj se opterećivati kažu.... Pa meni danas samo spomenuli plućnu emboliju puls skočio na 130 🙄 Htio ili ne trta te uhvati
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji