Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 11:51

MISS

Maslačakxx

MISS

Evo mene sa UZV, bebi kuca srce, sve je ok za 7+4 tj. , velika je 1 cm ! Pitala sam ga za bolove (probadanje,zatezanje,rastezanje) kaze da je sve to normalno,da se zdjelica siri.. upisana sam vec iduci utorak kod svoje soc .ginek . 29.12 pa cu kod dr XY tek za 3 tj opet…kako je Maslacak rekla,najrade bi sad stalno bila prikopcana za uzv da gledam bebicu…to je tako slatko! ❤️ Ljudi moji,ne mogu virovat da san ovo dozivila!!! Prehappy sam!

Juhuuu, taaako sam sritna zbog tebe ♥️♥️♥️♥️

Idemo skupa na pregled iduci utorak 👏👏👏 a i 5 dana smo razlike…

Čestitam curke 😍😍 i ja se pridružujem gledanju bebe u utorak 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    21. Prosinac 2020. 12:13

AuroraB

Mattannisi jedina koju guši u prsima…a ja nemam hiper. 😌Od sinoć se jako loše osjećam, napad depresije i plača, stišće me u grudima i povremeno mi srce brže zatitra.. Izgleda kao malo žešći PMS. Uopće ne mogu raditi, oči su mi suzne, a misli daleko. Svakoj ženi bi trebao psiholog paralelno s odlaskom u postupak.
    Manemoj, Bozmajesam pišnula sam test ujutro, sa drugom mokraćom jer sam imala teške borbe same se sobom kod prvog mokrenja jer mi je danas tek 7dpt trodnevnih.
    Od štoperice je na prvoj slici prošlo 8 dana (dan štoperice je nulti dan), a na drugoj slici 12 dana.
    Okom se bolje vidi, ne daju se bolje uslikati.
    Ta sjenica koja se vidi je sigurno štoperica….
    https://ibb.co/w6RSprP

Ponovi sutra da vidis da li tamni iako je po meni ovo pozitivan test❤️🤞🤞🤞

BAJOMA
    21. Prosinac 2020. 12:15

Miss i Tiky čestitam nek bude uredna i školska trudnoca

21. Prosinac 2020. 12:19

Auuuu Aurora ti testovi su bas jaaaako osjetljivi i prema onoj muller trakici, baš baš baš jako osjetljivi, mislim da oni mogu uhvatiti betu i manju od 10. A i svakako mislim da ti je jos pre rano.
    Ja ne znam sta je nama zenama, u svakako tim teskim danima jos se i testovima izludimo. Ja sam sebi rekla neću vise, ali ne, nisam karakter, kazem necu vise pa narucim 100kom lh trakica i 100kom hcg🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Matkiša 😎
    21. Prosinac 2020. 12:28

Curke poslije ću vas čitati samo da vam kažem da su mislili da imam plućnu emboliju, obavili ekg, rtg, pet sc pluća, povadili krv i vensku i arterijsku 😅😅 krv mi se još više zgrušala te misle da imam covid, kojeg sam kao  dobila u bolnici prošli tjedan  (ne bi se čudila) zbog kašljanja, i ooopet se moram testirati wtf više... Ili bronhitis, a možda su u šumi 🙄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sreca ♥
    21. Prosinac 2020. 12:31

Cure jel moze jedno pitanje, kako se racunaju dani od aspiracije do transfera 🙄 da li je prvi dan prvi ili nulti 

🤍

21. Prosinac 2020. 13:02

Miss predivno je li ti sad malo lakse?
    AuroraB odakle ti ti testovi? Te sam vidjala na americkim forumima. Meni je i Muller na 12.dan pokazao crtu a na 13 vise ne

manemoj
    21. Prosinac 2020. 13:16

Mattan

Curke poslije ću vas čitati samo da vam kažem da su mislili da imam plućnu emboliju, obavili ekg, rtg, pet sc pluća, povadili krv i vensku i arterijsku 😅😅 krv mi se još više zgrušala te misle da imam covid, kojeg sam kao dobila u bolnici prošli tjedan (ne bi se čudila) zbog kašljanja, i ooopet se moram testirati wtf više… Ili bronhitis, a možda su u šumi 🙄

Ajme meni 🤦 javljaj i držim fige da što prije prodje 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Kacusha
    21. Prosinac 2020. 13:18

*.Women_name.*

Kača84🧸😍

Moram se nadovezati na temu kuma. Imam prijateljicu iz ranog djetinjstva uvijek smo govorile da ćemo si biti kume. Međutim ta osoba vec 11.g ne živi u mom gradu, iako se čujemo često nije to to. Na poslu sam upoznala moju sadašnju kumu. Iako mi je to bilo teško reći prijateljici br. 1. Nikada nisam požalila jer je ona uistinu uključena u moj život ❤️ zove me svaki dan, želi da joj na kameru pokažem injekciju… Smatram da je prijateljstvo poput veze, obje strane se trebaju jednako truditi i njegovati prijateljstvo 😍👭

A ja sam toliko voljela svoju frendica iz srednje da iako sam se od selila i dobila tu nove prijatelje nju sam ipak zvala za kumu. Da bi ona godinu dana nakon naše svadbe usput mi spomenula da ima dečka ali nije ništa ozbiljno, a hop trudna za 2 mjeseca, svadba. Saznala sam sve među zadnjima, a možda sebicno ali užasno me boljelo što ja njoj nisam bila kuma, baš, baš . Tu je sve nekako puklo. Daleko od tog da je loša osoba, ona je zapravo jako dobra ali eto nekako mi je krivo kj sam se trudila da nas ta daljina ne razdvoji, i ona dok je imala samački život. Čim je našla tog dečka zaokupirala se novim životom i 💔.

Da nakon godinu dana i ta moja je imala svatove. Ja sam njoj i rekla ako hoće ja ću joj uvijek biti kuma. I stvarno me zvala. Ona je sad trudna, ja prolazim kroz MPO i sad vidim tko je pravi prijatelj. Pošalje ona poruku, ali moja kuma me zove svaki dan. 😍😊 U nevolji se pravi prijatelji poznaju. 👭❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    21. Prosinac 2020. 13:20

Mare0208

Inače, traže li i druge bolnice taj mikrobiloški nalaz ejakulata? Kad smo išli u Vinogragradsku 2015. nisu to tražili, samo spermiogram. A ni tu na humanoj u Brodu mi to doktorica nije spominjala sad kad sam radila nalaze. Jos mi je pokazala popis što sve traže iz neke bolnice u ZG gdje je išla na subspecijalizaciju i isto samo spermiogram..
    Bezveze mi je ako to nije ujednačeno.

I ja sam iz Broda 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.