Mattan nisi jedina koju guši u prsima...a ja nemam hiper. 😌Od sinoć se jako loše osjećam, napad depresije i plača, stišće me u grudima i povremeno mi srce brže zatitra.. Izgleda kao malo žešći PMS. Uopće ne mogu raditi, oči su mi suzne, a misli daleko. Svakoj ženi bi trebao psiholog paralelno s odlaskom u postupak.
Manemoj, Bozma jesam pišnula sam test ujutro, sa drugom mokraćom jer sam imala teške borbe same se sobom kod prvog mokrenja jer mi je danas tek 7dpt trodnevnih.
Od štoperice je na prvoj slici prošlo 8 dana (dan štoperice je nulti dan), a na drugoj slici 12 dana.
Okom se bolje vidi, ne daju se bolje uslikati.
Ta sjenica koja se vidi je sigurno štoperica....
https://ibb.co/w6RSprP
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure pratim vas i čitam, ali ne pišem zadnjih dana.
Miss super!! Tako mi je drago da je sve u redu!! Eto najljepšeg poklona za Božić 😊🌲
Ja danas kasno popodne idem na uzv tu u svom gradu, nadam se da će biti sve u redu s bebicom 🙏🙏
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Evo mene sa UZV, bebi kuca srce, sve je ok za 7+4 tj. , velika je 1 cm ! Pitala sam ga za bolove (probadanje,zatezanje,rastezanje) kaze da je sve to normalno,da se zdjelica siri.. upisana sam vec iduci utorak kod svoje soc .ginek . 29.12 pa cu kod dr XY tek za 3 tj opet…kako je Maslacak rekla,najrade bi sad stalno bila prikopcana za uzv da gledam bebicu…to je tako slatko! ❤️ Ljudi moji,ne mogu virovat da san ovo dozivila!!! Prehappy sam!
Miss pa to je prekrasno!!😘😊☺️❣💗 Jako mi je drago!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bok cure!
Evo me s UZV. Vidljiva pravilna GV i ŽV sa pozitivnom cirkulacijom ❤️. Sve odgovara tjednu trudnoce. U ponedjeljak iduci idem kod svoje dr. na uzv pa onda u Zg na jos jedan kad se vrate s GO.
Miss cestitam i jako mi je drago!
MTB ja bih ubacila jos koenzim q10 do 600mg dnevno. On je jako dobar za kvalitetu js. Sto se tice maticne, nju smijes do mjesec dana pred postupak da ti ne stvori prejaki imuni odgovor. Najbitniji suplementi po meni su folna kiselina/prenatal neki, omega3, myoinositol, koenzim q10 i dhea (nju samo ako ti je po nalazima niska). Maticna mlijec je jako dobra za imunitet, ali se preporuca dva puta godisnje piti turu od tri mj.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bok cure!
Evo me s UZV. Vidljiva pravilna GV i ŽV sa pozitivnom cirkulacijom ❤️. Sve odgovara tjednu trudnoce. U ponedjeljak iduci idem kod svoje dr. na uzv pa onda u Zg na jos jedan kad se vrate s GO.
MTB ja bih ubacila jos koenzim q10 do 600mg dnevno. On je jako dobar za kvalitetu js. Sto se tice maticne, nju smijes do mjesec dana pred postupak da ti ne stvori prejaki imuni odgovor. Najbitniji suplementi po meni su folna kiselina/prenatal neki, omega3, myoinositol, koenzim q10 i dhea (nju samo ako ti je po nalazima niska). Maticna mlijec je jako dobra za imunitet, ali se preporuca dva puta godisnje piti turu od tri mj.
Super, čestitam 🥳🥳
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Evo mene sa UZV, bebi kuca srce, sve je ok za 7+4 tj. , velika je 1 cm ! Pitala sam ga za bolove (probadanje,zatezanje,rastezanje) kaze da je sve to normalno,da se zdjelica siri.. upisana sam vec iduci utorak kod svoje soc .ginek . 29.12 pa cu kod dr XY tek za 3 tj opet…kako je Maslacak rekla,najrade bi sad stalno bila prikopcana za uzv da gledam bebicu…to je tako slatko! ❤️ Ljudi moji,ne mogu virovat da san ovo dozivila!!! Prehappy sam!
Super... tako mi je drago zbog tebe... sad uzivaj 🥰🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Juhuuu, taaako sam sritna zbog tebe ♥️♥️♥️♥️
Idemo skupa na pregled iduci utorak 👏👏👏 a i 5 dana smo razlike...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mattannisi jedina koju guši u prsima…a ja nemam hiper. 😌Od sinoć se jako loše osjećam, napad depresije i plača, stišće me u grudima i povremeno mi srce brže zatitra.. Izgleda kao malo žešći PMS. Uopće ne mogu raditi, oči su mi suzne, a misli daleko. Svakoj ženi bi trebao psiholog paralelno s odlaskom u postupak.
Manemoj, Bozmajesam pišnula sam test ujutro, sa drugom mokraćom jer sam imala teške borbe same se sobom kod prvog mokrenja jer mi je danas tek 7dpt trodnevnih.
Od štoperice je na prvoj slici prošlo 8 dana (dan štoperice je nulti dan), a na drugoj slici 12 dana.
Okom se bolje vidi, ne daju se bolje uslikati.
Ta sjenica koja se vidi je sigurno štoperica….
https://ibb.co/w6RSprP
Pa iskreno.. ne znam baš da bi od 8 do 12 dana i dalje ostala takva sjena od štoperice.. jer već ova prva je bljeda..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bok cure!
Ajme predobro 👏🏼👏🏼👏🏼 mora da je dobar osjećaj olakšanja 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikita ja sam to ovako rešila, ko školarac. 😂😂😂
Dobro jutro cure, srecna vam nova sedmica svima, da cujemo nove ♥ i puno crtica ⏸️
https://ibb.co/mX6FkV8
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji