Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    21. Prosinac 2020. 21:06

Inhaliram se,pa ne može biti gore.
    Leoni ništa ti mene ne čudi, bila sam im 3 dana u bolnici sa istim simptomima nisu mi ni pluća poslušali a kamoli nešto snimali, no dobro. Bitno da imam zeleno svjetlo za Fet za 1 mjesec 🎉🎉🎉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ANKSIMORON
    21. Prosinac 2020. 21:14

AuroraB

Pami, Tiki, Missnek je samo što više uspješnih priča poput vaših❣ Svima nam to daje nadu…
    Mattannemam iskustva u tome i ne mogu ti na žalost dati nikakav savjet! Kao ni vama ostalima oko hormona, nisam imala nikada s njima problema pa ni tu nemam neka znanja…
    Anksimoronlijepo što si se malo javila :-) Ja nemam nikakvih simptoma osim što grudi malo osjećam i plače mi se do bola😌.
    Ja sam primila štopericu Brevatcid 10.000 jedinica i sigurna sam da je to ona vidljiva na testu. Od običnog Ovitrelle-a sam imala betu 2.3.. a kamoli ne od ovog.
    Što bude biti će, vidjeti ću što ću sutra ujutro, kakav bi to trebao biti karakter da ne potrošim i treći test!
    Mislim da sam vas već to jednom pitala, ali ajde još jednom… Mislite li da ima smisla da radim prohodnost jajovoda? Za 4mjeseca ću imati 35.god.

I mene isto grudi malo bole, ali to je od hormona definitivno... a s ledjima inace imam problema... ostalo nista ni ja... doduse meni je tek 5 dpt nemam sta ni osjecat... nadam se ni pms 🤣🤣🤣
    Da i ja sam isto primila duplu stopericu... zato ni necu test radit..

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 21:15

Mattan

Inhaliram se,pa ne može biti gore.
    Leoni ništa ti mene ne čudi, bila sam im 3 dana u bolnici sa istim simptomima nisu mi ni pluća poslušali a kamoli nešto snimali, no dobro. Bitno da imam zeleno svjetlo za Fet za 1 mjesec 🎉🎉🎉

Meni je od inhaliranja više pomoglo šprica od 5 ml, fiziološku unutra i pod pritiskom u jednu nosnicu pa da izađe u drugu. Onda nakon tog inhalacije 15 min. Nadam se da ćeš brzo biti bolje! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    21. Prosinac 2020. 21:15

Pami prekrasne vijesti 😍🥰 neka se tako nastavi 🎊🎊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

21. Prosinac 2020. 21:17

MTB

AuroraB, ja mislim raditi prohodnost jajovoda na nekoj od pauza između dva postupka kad ne budem imala pametnijeg posla i kad ispucam sve bitnije preglede - čisto da si povećam šanse u prirodnim pokušajima.
    Opet, naravno, držim fige da mi već idući bude uspješan pa da mi to neće biti potrebno.
    S druge strane, ja bih slušala manemoj, stvarno nema smisla da si propuhuješ jajovode dok si trudna.Mattan, ne znam ti pomoći, na žalost.

Ma to sam ja mislila bila napravit, cak sam ljetos zvala Cito za narucit se i onda se mislim, ako su bas zacepljeni to ih nece odcepit, samo cu saznat jesu li prohodni ili ne, a ta info mi nista ne znaci, jer me sigurno nitko nece primit na inseminaciju da su ne znam kako prohodni. Na kraju sam odustala. A i nisam cula da je netko uspio nakon pretrage zatrudnit.
    Nego, zasto si vadila betu 7 dana od stoperice? 

ANKSIMORON
    21. Prosinac 2020. 21:18

AuroraB

Manemoj, Leoni, MTBe baš ste me sad nasmijale od srca😂😂😂 Baš sam zamislila scenu…🙈🤣

Taman sam se mislilila i ja prikljucit komentarima cura 🤣🤣🤣🤣 kakva prohodnost jajovoda... tebi to vise nece trebat... poslije kad rodis 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

BAJOMA
    21. Prosinac 2020. 21:29

Matan ja dici stavim origano(da ono za pizzu) za inhaliranje.
    Znaci u vrilu vodu occa 1l stavin jednu dvi žličice origana i stim im inhaliran sinusei dišne .

AuroraB
    21. Prosinac 2020. 21:29

Bozma nisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7... Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    21. Prosinac 2020. 21:30

MTB zavidim ti na ovoj šetnji od 10km! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

21. Prosinac 2020. 21:32

AuroraB

Bozmanisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7… Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

Meni je brevactid1500 4 dana pokazivao drugu crticu na kinezima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.