Evo mene sa UZV, bebi kuca srce, sve je ok za 7+4 tj. , velika je 1 cm ! Pitala sam ga za bolove (probadanje,zatezanje,rastezanje) kaze da je sve to normalno,da se zdjelica siri.. upisana sam vec iduci utorak kod svoje soc .ginek . 29.12 pa cu kod dr XY tek za 3 tj opet…kako je Maslacak rekla,najrade bi sad stalno bila prikopcana za uzv da gledam bebicu…to je tako slatko! ❤️ Ljudi moji,ne mogu virovat da san ovo dozivila!!! Prehappy sam!
Čestitam sad se možeš bar malo opustiti 😊🤰🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
MISS i Tiki čestitam cure, neka i dalje sve ide ovako školski
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Moj pokusaj se nazalost ovde zavrsava, beta je pala i bila je biokemijska..💔
Uzasno je tesko al bila sam na pola puta pa mi barem to uliva nadu za dalje.
Imam 2 blastociste zamrznute ali ne znam kako funkcionise to vezano za FET tj kada moze da se pokusa ponovo?
Svima zelim puno srece i obraduje me kada nekome uspe jer onda vidim da je ipak moguce 🍀🙏🏼
Sve je to normalno, biti tuzan i sretan. Meni je inace izrazeni PMS, a sad jos sa hormonima katastrofa…
Jako mrzim sebe sto sam vec u svojoj glavi izgubila ovaj postupak. Trenuci mi dodju kada placem i kada zalim jer nije uspelo. Zvala sam kliniku i pitala da li mogu ranije raditi betu iz krvi i rekli su da ne moze jer je Bozic i necu saznati nista, moram da cekam sledeci ponedeljak za kucni test.
Jos sam i psihologa zvala za termin.
Previse sam emotivna osoba, a jos lekovi mi zadaju vecu muku sigurno. Red placem, red se smejem.
Sve mi prolazimo kroz to, neke slabije izrazenije, neke jace. Zavisi od karaktera… Eto ja ceo zivot za sve takva… Ali ovde umesto da budem jaka, da kazem sebi, da budem smirenija jer ne znam da li nesto raste u meni ili ne, ja se ubijam jos vise u pojam. I to me jako ljuti na sebe!
Sve je to normalno. Ja sam pola četvrtka i petka proplakala i onda se naravno uspjela i s muzem posvadjati a znam da nije ništa kriv. Još on jadan zna da su to hormoni pa dodje i grli me i tješi a ja i dalje ljuta na njega a za bezveze eto da na nekog istresem.
A naplakala se samo tako.
A i ja sam otpisala u sebi ovaj put ali to je iz čistog straha jer si mislim da nema šanse da mi budemo ti koji smo toliko sretni da nam iz druge uspije.
Sve je to prirodno i sve će to proći. ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Imam 2 blastociste zamrznute ali ne znam kako funkcionise to vezano za FET tj kada moze da se pokusa ponovo?
Svima zelim puno srece i obraduje me kada nekome uspe jer onda vidim da je ipak moguce 🍀🙏🏼
Žao mi je ❤️.
Ovisi kako ti se tijelo oporavlja. Ja sam 3dc išla na pregled, doktor rekao da je sve u redu i da možemo odmah u FET tako da sam ja išla odmah sljedeći ciklus. Držim fige da ti što prije sve bude ok
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto imala biokemijsku prije 15 dana,imala sam bas jaku obilnu M, i dosta dugo mi je trajalo krvarenje smeđarenje iza. Sad mi je 15dc odprilike i nema mi ni naznaka ovulacije, pratim sa lh trakicama jer bas me zanima. A inace uvijek imam lh porast oko 13dc i uredne ovulacije. Mislim da mi je cijelo tijelo u teskoj banani🥴🥴🥴🥴🥴
Tiki i Miss cestitam, odlicno!!🥰🥰 nek bude skolska nadalje🙏
Aurora dosta se vidi crtica za 12 dana nakon aspiracije.... nista, moras sad svaki ili svaki drugi dan radit test da vidis, svakako drzim fige!🤞
Mrvica zao mi je. Tesko je to, al barem vidis da se moze i imas jos smrzlica, iduci put mora uspjet!🙏
Ja sam bila na uzvu, beba je super, sve kako treba, cerviks se digao na 7 cm, zatvoren, beba aktivna, ima 164 grama, odgovara 16+4, kako je po ZM🥰
Mamin muz se danas testirao antigenski i negativan je. Nema nikakvih simptoma ni on i dalje ni nitko od njih. Sad se pokusava bas svugdje u Zgu naruciti za pcr ali nema sanse, sve zauzeto do badnjaka, znaci nitko ga me zeli primiti da plati i testira se. Za poludit! Ici ce sutra na Zaraznu, danas ce uplatit i doci tamo u 7 i reci da je uplatio, ne zna vise sta da radi. Ja mislim da je on imao koronu to prije 2-3 tj kad je imao temp i boljele su ga ruke, samo je na pcr-u i dalje pozitivan a na antigenskom ne....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure jel znate kakva mi uputnica treba za 1 pregled i konzultacije?
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Leia2.0, hvala na komentaru. Nisam se ni ja trpala za prvi postupak, sad mi je drugi pa sam malo podigla ljestvicu. Inače, dio ovoga redovno uzimam već godinama, dodala sam samo nekoliko stvari. Za matičnu mliječ ne, nisam čula da se mora prestati. Meni sad treba pomoć da se što prije oporavim od kiretaže, tako da vjerujem da će mi pomoći. A prestat ću ionako sa skoro svim suplementima kad krenem u postupak.
Lucyinthesky, hvala, pitat ću Grbavca kad dođem na konzultacije za mišljenje. Crni kim i matična mliječ možda jesu previše oboje, pogotovo zato što su oboje odvratni.
Za Omegu i D vitamin mislim da se ne pobijaju, pa to su odvojene stvari. D vitamin mi je prenizak, moram ga dignuti. A Omegu pijem već godinama, sa pauzicama, da budem pametna.
Ti i muž možda možete uzimati crni kim kad morate pauzu od matične mliječi?
Lucija007, za Q10 - nije ga bilo u shopu kad sam kupovala, a negdje sam morala napraviti crtu.
Definitivno mi je na popisu za budućnost.
Leoni, sad sam na 50mg. U siječnju idem na kontrolu pa ćemo vidjeti koje mi je stanje. Meni je zapravo štitnjača uvijek bila OK. Onda sam na svoju ruku u postupku išla mjeriti, i bila je 3.5 pa mi je doktorica propisala 25. Tjedan dana kasnije mi je TSH bio 1.9 i bila sam si sva sretna, ali mjesec dana kasnije je opet bila 3.4 pa mi je digla na 50.
Selen sam zaboravila staviti na popis, jedem jedan brazilski oraščić dnevno.
💔💔💔
Nikitta, što bi ti makla?
Miss, fantastične vijesti!!! Vidiš da je bolje krvariti i imati ipak zdravu bebu, nego da je naizgled sve ok a zapravo ćorak. Baš mi drago da ti bebica lijepo napreduje.
AuroraB, nisam ja sigurna da je to štoperica. Držim fige da se deblja!!!
Pami, držmo fige, javi kako je bilo!
Tiki, wooohooo, prebacila te na trudnice!!! Baš mi drago da lijepo napreduje. Hvala i na preporukama. DHEA nisam nikad mjerila pa ne znam kakva mi je.
Leoni, ajde pišni. Lakše će ti biti, sad bi se trebalo nešto nazirati. A što se bebe tiče, ne brini. Ako se ima uloviti, ulovila se, neovisno o tome jesi li ti odustala ili ne. Samo ti puštaj emocije, bolje da teku nego da ih gutaš.
Tanja79, imam i ja svoj popis, ali po obrocima.
Mrvica777, žao mi je. Daj si malo vremena da preboliš i oporaviš se. Dobro je da imaš smrzliće, po njih možeš odmah u idućem ciklusu ako su ti jajnici ok.
Tuma, super vijesti za bebicu. Držim fige da se muž tvoje mame uspije testirati i da se možete vidjeti svi skupa.
Mattan, ufff, drži se
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji