Mislite li da bi mi pomogla inhalacija fiziološkom? Pliz help ne bi htjela sad pogoršati 🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pami, Tiki, Miss nek je samo što više uspješnih priča poput vaših❣ Svima nam to daje nadu...
Mattan nemam iskustva u tome i ne mogu ti na žalost dati nikakav savjet! Kao ni vama ostalima oko hormona, nisam imala nikada s njima problema pa ni tu nemam neka znanja...
Anksimoron lijepo što si se malo javila :-) Ja nemam nikakvih simptoma osim što grudi malo osjećam i plače mi se do bola😌.
Ja sam primila štopericu Brevatcid 10.000 jedinica i sigurna sam da je to ona vidljiva na testu. Od običnog Ovitrelle-a sam imala betu 2.3.. a kamoli ne od ovog.
Što bude biti će, vidjeti ću što ću sutra ujutro, kakav bi to trebao biti karakter da ne potrošim i treći test!
Mislim da sam vas već to jednom pitala, ali ajde još jednom... Mislite li da ima smisla da radim prohodnost jajovoda? Za 4mjeseca ću imati 35.god.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mislite li da bi mi pomogla inhalacija fiziološkom? Pliz help ne bi htjela sad pogoršati 🙄
Jesu ti dali nesto u bolnici?
Nee 😔 Rekli su da čekam da prođe! Aj zamisli
AuroraB 💗
6tt+2 imamo 💗
Seny Meni je otkazan postupak zbog visokog TSH, bio je 4.5 pa su mi povećali dozu i u roku par dana se smanjio, ali zbog korone nisam mogla u postupak.
Sretno svim ostalim curama.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Pami, Tiki, Missnek je samo što više uspješnih priča poput vaših❣ Svima nam to daje nadu…
Mattannemam iskustva u tome i ne mogu ti na žalost dati nikakav savjet! Kao ni vama ostalima oko hormona, nisam imala nikada s njima problema pa ni tu nemam neka znanja…
Anksimoronlijepo što si se malo javila :-) Ja nemam nikakvih simptoma osim što grudi malo osjećam i plače mi se do bola😌.
Ja sam primila štopericu Brevatcid 10.000 jedinica i sigurna sam da je to ona vidljiva na testu. Od običnog Ovitrelle-a sam imala betu 2.3.. a kamoli ne od ovog.
Što bude biti će, vidjeti ću što ću sutra ujutro, kakav bi to trebao biti karakter da ne potrošim i treći test!
Mislim da sam vas već to jednom pitala, ali ajde još jednom… Mislite li da ima smisla da radim prohodnost jajovoda? Za 4mjeseca ću imati 35.god.
Nisam sigurna ali rekla bi da to ne možeš raditi trudna 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pami, Tiki, Missnek je samo što više uspješnih priča poput vaših❣ Svima nam to daje nadu…
Mattannemam iskustva u tome i ne mogu ti na žalost dati nikakav savjet! Kao ni vama ostalima oko hormona, nisam imala nikada s njima problema pa ni tu nemam neka znanja…
Anksimoronlijepo što si se malo javila :-) Ja nemam nikakvih simptoma osim što grudi malo osjećam i plače mi se do bola😌.
Mislim da sam vas već to jednom pitala, ali ajde još jednom… Mislite li da ima smisla da radim prohodnost jajovoda? Za 4mjeseca ću imati 35.god.
Nisam sigurna ali rekla bi da to ne možeš raditi trudna 😉
Slažem se 💗
6tt+2 imamo 💗
AuroraB, ja mislim raditi prohodnost jajovoda na nekoj od pauza između dva postupka kad ne budem imala pametnijeg posla i kad ispucam sve bitnije preglede - čisto da si povećam šanse u prirodnim pokušajima.
Opet, naravno, držim fige da mi već idući bude uspješan pa da mi to neće biti potrebno.
S druge strane, ja bih slušala manemoj, stvarno nema smisla da si propuhuješ jajovode dok si trudna.
Mattan, ne znam ti pomoći, na žalost.
💔💔💔
Lucyinthesky, danas sam mislila na tebe. Doduše, za razliku od tebe, ja nisam mislila na tebe dok sam nešto gurala u sebe.
Naime, danas sam si odradila lagani trening i poslije još odradila 10km hodanja, sad imam blaaagu upalu mišića i osjećam se fantastično!!! Napokon vježbanje, napokon kretanje. Osjećam se kao druga žena. Ne usuđujem se krenuti još hardcore dok ne prođem kontrolu (idući tjedan je kontrola da vide da li je sve OK nakon kiretaže), ali ionako sam totalno van forme nakon 2 mjeseca pauze pa mi je i ovo dobro.
Držim ti fige da i ti uskoro možeš krenuti s vježbanjem.
💔💔💔
Manemoj, Leoni, MTB e baš ste me sad nasmijale od srca😂😂😂 Baš sam zamislila scenu...🙈🤣
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma, Mtb, Ana26
Hvala vam na savjetima. Recite mi koju terapiju ste koristile i koju jacinu?
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Sortiraj odgovore
Najstariji