Hvala cure. Olaksanje je za sad. Bitno da sve bude dalje u redu. Nadam se da ce biti. Da ce mi biti stresno, hoce, ali ja ne mogu nista osim mirovati i cuvati se.
Aurora stoperica ispari iz tjela za max 10 dana. Drzim fige da tvoja crtica tamni i da je to to!
Mrvica zao mi je 😔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
miss, ja ću na Božić. je da je rano, ali tada krećem pa dok ne pokaže zaliha imam.
seny meni je bio TSH 2,9 i pustili su me u postupak. Bilo me strah da će od stimulacije bit još i veći pa sam vadila nakon stimulacije, prije transfera i pao je na 1,5
Cure, ovo za štopericu da je za 10 dana vani, ne znam baš, ja sam je prošli put 13 dana ispišavala, čak se i 14-ti malo nazirala, čak i na CB testu
miss, ja ću na Božić. je da je rano, ali tada krećem pa dok ne pokažezaliha imam.
seny meni je bio TSH 2,9 i pustili su me u postupak. Bilo me strah da će od stimulacije bit još i veći pa sam vadila nakon stimulacije, prije transfera i pao je na 1,5
Cure, ovo za štopericu da je za 10 dana vani, ne znam baš, ja sam je prošli put 13 dana ispišavala, čak se i 14-ti malo nazirala, čak i na CB testu
Meni se još jučer vidjela mala blaga crtica... Meni je danas 14d od štoperice... Ja sam ju bome ispišala, zbog hipera sam pila hektolitre.
Ja mislim da bi trebali testove prodavati na recept... I na njima strogo napisati da su štetni za psihu 😂😂😂😂😂😂
endometrioza
Bozma tako su meni rekli za Ovitrelle u klinici, a meni je 7dnt dvodnevnih test bio bijel kao snijeg. Mislim da ima to puno veze i o organizmu i da je kod svakoga razlicito. 🤷♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro vece svima :)
Oprostite sto ovako upadam, ali kako forum nema privatnih poruka ne mogu drugacije..
Draga Tiki, ne znam sjecas li me se mozda s Ljetnih beba 2020, ali tamo smo se dopisivale i naravno da tu i tamo skicnem sto ima s tobom, a i druge curke prate.
Neopisivo sam radosna za tebe i od srca ti zelim urednu trudnocu i da sve prodje u najboljem mogucem redu!! Cestitam ljubice draga 🥰💝🍰🍬😘😘
Ostale zenice, vama takodjer zelim puno uspjeha uz poruku (iz vlastitog iskustva, 4.ivf, 2 blastice koje evo pajke svaka s jedne strane, mene, mame!!, a mislila sam da je nemoguce) da je uistinu sav trud nagradjen jednom kad nakon sve muke i postupaka i komplikacija u trudnoci i svega ostaloga drzite svoje dijete, sretno!! 💕
Meni je naša Anitram u nekom kalkulatoru računala cca koliko bi trebala ostati, meni ispalo 12 dana ta Ovitrelle i tako je i bilo, mislim 13 dana je bilo naznake Hcg-a, ali opet ovisi o puno faktora
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure obavila sam uzv, danas sam 8+2 po ZM, a po uzv je beba 8+4 ali doktor kaže da je to sve super 😊Beba je velika 19mm, srčeko i dalje titra ali ja nisam čula otkucaje (valjda je do uzv). Sad sam puno mirnija jer me baš bilo strah s obzirom da nemam baš neke simptome, iako znam da je to sve individualno. Doktor je baš sve detaljno mjerio, pregledao, imam miom od prije koji je daleko od bebe, ali napravio mi se i hematom koji je bliže bebi, ali doktor kaže da je Utrogestan dovoljna terapija za to i da nije strašno samo treba pratiti. Nadam se da će biti sve u redu i dalje 🙏 Kako sam vadila prošli tjedan krv i urin, ustanovilo se da imam blagu anemiju pa mi je danas doktor savjetovao da počnem uzimati Prenatal Novalac koji uz aktivni oblik folne sadrži i željezo i druge vitamine umjesto Folacina, a dr.L mi uvijek njega preporučuje za terapiju pa sad neznam ni sama šta da radim i dali mogu baš tek tako promijeniti, tj. dali u Prenatalu ima dovoljno folne? Ne bi htjela nešto zeznuti 🤔
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
AuroraB ja mislim da je to poz test vec lagano... mislim da je stoperica otisla 🥰🥰🥰 nista sad moras svaki dan, nadam se da ti je muller blizu 😅🤣🤣🤣
Mene danas ledja i jajnici ubise, em sam se preforsirala ocito em ne znam od cega jos... bas me danas sve nesto pocelo boliti... ubit ce me, nas, ovi hormoni... saku toga pijem svaki dan 😆🤣🤣🤣 ma uzas vise...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure obavila sam uzv, danas sam 8+2 po ZM, a po uzv je beba 8+4 ali doktor kaže da je to sve super 😊Beba je velika 19mm, srčeko i dalje titra ali ja nisam čula otkucaje (valjda je do uzv). Sad sam puno mirnija jer me baš bilo strah s obzirom da nemam baš neke simptome, iako znam da je to sve individualno. Doktor je baš sve detaljno mjerio, pregledao, imam miom od prije koji je daleko od bebe, ali napravio mi se i hematom koji je bliže bebi, ali doktor kaže da je Utrogestan dovoljna terapija za to i da nije strašno samo treba pratiti. Nadam se da će biti sve u redu i dalje 🙏 Kako sam vadila prošli tjedan krv i urin, ustanovilo se da imam blagu anemiju pa mi je danas doktor savjetovao da počnem uzimati Prenatal Novalac koji uz aktivni oblik folne sadrži i željezo i druge vitamine umjesto Folacina, a dr.L mi uvijek njega preporučuje za terapiju pa sad neznam ni sama šta da radim i dali mogu baš tek tako promijeniti, tj. dali u Prenatalu ima dovoljno folne? Ne bi htjela nešto zeznuti 🤔
🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗 za ovo ti ne znam, meni su rekli folacin i njega sam pila... Nadam se da ce cure znat bolje. Bas mi je drago da je sve super 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta, da, da, mikrogrami, naravno. Mislim da nisam uopće napisala mjernu jedinicu?
I moram i Novalac.
A cink i magnezij već dugo pijem, to mi je radi treninga.
A omega mi je radi mozga.
A...
Kužim, pretjerujem.
Dada31, dobrodošla doma!!!
Seny, ja sam vadila TSH par mjeseci prije postupka i onda mi je bio OK. Dva dana nakon transfera sam vadila opet, bila mi je 3.5 i dali su mi odmah terapiju. Terapija mi je za tjedan dana smanjila TSH kako treba, ali je poslije opet počeo rasti, pa su mi poduplali terapiju.
Neovisno o tome, beba se uhvatila. OK, bila je kromosomska greška pa sam imala spontani, ali mislim da to nema veze s ovom pričom. Ja bih pitala MPO specijalista za mišljenje, ali vjerojatno će ti reći da uzimaš terapiju.
Miss, s obzirom na to da sam ja taman na 7+0 čula loše vijesti, puno sam istraživala koliko bi beba trebala biti velika u to vrijeme, i tvoja beba je taman.
Dora4, hvala na javljanju, iako si se javila Tiki. Nadam se da nećeš zamjeriti što te stavljam odmah na popis naših MPO majki, volimo podebljavati taj popis. Ako ti nije problem, možeš li nam napisati ukratko tvoju priču, to nas jako motivira.
Za Ovitrelle, ja sam vadila betu 7 dana nakon štoperice i tad mi je beta bila 5. Dakle, toliko je trebalo da mi izađe iz tijela.
Pami, awwww, baš mi drago da ti sve ide super. Što se Novalaca tiče, ja sam cijeli život anemična, a otkad sam njega počela uzimati, imam feritin preko gornje granice. I folati su mi preko gornje granice, tako da je meni očito dobar.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji