Mrvice baš mi je žao 😔
AuroraB ti si mi u popisu trudnica ovaj mjesec, u mojoj glavi haha
Kod mene se hiper skroz smanjio, doktorica kaže nema smisla za Covid testom jer sam te simptome imala i prije njega a i realno sto puta ga radimo zbog tih postupaka.
Uglavnom piti andol navečer (ja pila ujutro a to je kao pogrešno) i čekat da prođe kašalj...
Kuhat ću si čaj od lovorov lista, to mi je mljac i super za kašalj 💗
MTB ja sam izbacila sve, pijem samo Folacin i nekad prenatal,već mi je bilo dosta svega 🙄
Što se tiče plakanje i pms uff jučer je bilo gadno
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure jel znate kakva mi uputnica treba za 1 pregled i konzultacije?
Znat ce ginekolog. Imam u mailovima svoju, pise na njoj: postupci u svezi sa oplodnjom, kontrolni pregled specijalista.
Kako ste vi tu moj google imam ja i danas pitanje. Isla sam na svoju ruku izvadit antitijela stitnjace, sa obe strane ima problema, cak i karcinom stitnjace u uzoj obitelji, pa sam napravila jos i to prije nego se bacimo u sljedecu investiciju. Anti TG mi je nesto malo povisen, nije previse 4.39, a trebao bi bit ispod 4.11. Je li to ok?
Znat ce ginekolog. Imam u mailovima svoju, pise na njoj: postupci u svezi sa oplodnjom, kontrolni pregled specijalista.
Kako ste vi tu moj google imam ja i danas pitanje. Isla sam na svoju ruku izvadit antitijela stitnjace, sa obe strane ima problema, cak i karcinom stitnjace u uzoj obitelji, pa sam napravila jos i to prije nego se bacimo u sljedecu investiciju. Anti TG mi je nesto malo povisen, nije previse 4.39, a trebao bi bit ispod 4.11. Je li to ok?
Jesi vadila sve one i ft i t?
Nisam, samo ovo. Bila sam uvjerena da sam te radila na sistematskom, i sad gledam nalaz i nisam ih nikad radila
Nisam, samo ovo. Bila sam uvjerena da sam te radila na sistematskom, i sad gledam nalaz i nisam ih nikad radila
Ja mislim kad su tako neke granične vrijednosti da oni onda gledaju odnose svih tih hormona, i ft i t i tsh.
MTB meni je mpo dr rekla i napisala da pijem omegu 3 i d vitamin. cak ni folnu nije toliko isticala. Ja ću još sad piti osim toga troje,ulje crnog kima i ubiquinol..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Miss, Tiki i Tuma, super vijesti danas! Bas mi je drago 🤗🤗 🙏🏻🙏🏻 da se tako i nastavi!! 😊😊
Aurora, 12 dnt? Hm, ja bas i ne bi mislila da je od stoperice, a vidi se crtica... 🤷🏻♀️😬
Mrvica, zao mi je... Drz se! 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mrvice baš mi je žao 😔
AuroraB ti si mi u popisu trudnica ovaj mjesec, u mojoj glavi haha
Kod mene se hiper skroz smanjio, doktorica kaže nema smisla za Covid testom jer sam te simptome imala i prije njega a i realno sto puta ga radimo zbog tih postupaka.
Uglavnom piti andol navečer (ja pila ujutro a to je kao pogrešno) i čekat da prođe kašalj…
Kuhat ću si čaj od lovorov lista, to mi je mljac i super za kašalj 💗
MTB ja sam izbacila sve, pijem samo Folacin i nekad prenatal,već mi je bilo dosta svega 🙄
Što se tiče plakanje i pms uff jučer je bilo gadno
I ja sam pila ujutro ili popodne, kako kad se sitim. A zašto navečer, jel ima neki razlog poseban ili?
Navodno jer ujutro si aktivan i tijelo samo potiče cirkulaciju, a noći miruješ i tad treba poticaj
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska 12 dan od štoperice, ne od transfera...7 dan od transfera trodnevnih je.😊
CrazyCatLady znam da je rano, ali baš me kriza uhvatila.😐
MTB i Manemoj bila bi to prerana crta za trodnevne... ali ne odustajem do zadnjeg🙂
Bozma to je First Response, naručila sam 4kom s ebaya dok su bili na akciji, i to pod odlukom da ću samo na ta 4kom piškiti da se nebi dovodila svaki dan do ludila... ali ne znam da li se budem uspjela držati te priče do kraja 🙂 Inače, šteta što su skuplji jer mi se ovako baš sviđaju🙂
Miss sad kad znaš da je sve u redu, možeš se baciti na 🍊🍊, mogle bi ti uspjeti sad dok imaš brigu manje😘
Leoni u istom smo košmaru.. iako je meni mrvicu bolje trenutno.. ali samo mrvicu.
Mattan kod tebe je stalno neka akcija😂😘
Dada31 si živa?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bajo naravno, javim se čim napravim☺️
Maslačak bar su suze sada iza tebe☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji