Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    21. Prosinac 2020. 21:33

Hvala vam cure 🤗🥰
    Probat ću sa Novalacom, nemam šta izgubiti. Uzimam već neki sirup na prirodnoj bazi za željezo jer kaže doktor da je za očekivati da još pada s obzirom da beba uzima svoje 😋

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

21. Prosinac 2020. 21:38

AuroraB

Bozmanisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7… Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

mislim da je MTB napisala da je vadila 7.dan
    Crazy Cat Lady, taj Brevactide od 1500 mi izlazi tjedan dana, da bar ostalo tako sporo izbacujem

AuroraB
    21. Prosinac 2020. 21:38

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Bozmanisam vadila 7.dan, vadila sam 12.dan u prošlom postupku i bila je 2.3 ili 2.7… Pa pretpostavljam da je to bila štoperica.. Ja ne znam više ni pisati, sve mi krivo ispadne🙈

Meni je brevactid1500 4 dana pokazivao drugu crticu na kinezima

Onda od 10.000 ja možda i zatrudnim🤣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

21. Prosinac 2020. 21:41

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Ma mučimo se bezveze tim testovima. I za trudnoću i za ovulaciju. Evo meni je trenutno glavna preokupacija razmisljanje kada cu novu lh trakicu iskoristiti🤦🏼‍♀️.Umjesto da pustimo sve jer i tako na nista ne mozemo utjecati.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Prosinac 2020. 21:51

Bozma 🍀🐞

MTB

AuroraB, ja mislim raditi prohodnost jajovoda na nekoj od pauza između dva postupka kad ne budem imala pametnijeg posla i kad ispucam sve bitnije preglede - čisto da si povećam šanse u prirodnim pokušajima.
    Opet, naravno, držim fige da mi već idući bude uspješan pa da mi to neće biti potrebno.
    S druge strane, ja bih slušala manemoj, stvarno nema smisla da si propuhuješ jajovode dok si trudna.Mattan, ne znam ti pomoći, na žalost.

Ma to sam ja mislila bila napravit, cak sam ljetos zvala Cito za narucit se i onda se mislim, ako su bas zacepljeni to ih nece odcepit, samo cu saznat jesu li prohodni ili ne, a ta info mi nista ne znaci, jer me sigurno nitko nece primit na inseminaciju da su ne znam kako prohodni. Na kraju sam odustala. A i nisam cula da je netko uspio nakon pretrage zatrudnit.
    Nego, zasto si vadila betu 7 dana od stoperice?

Ma ono, ako su baš začepljeni, znat ću da nade za pridodno nema.
    Ako su blago začepljeni, pročistit će ih. A za sad, njima po nalazima nije jasno zašto nismo uspjeli prirodno (nikad ništa, ni biokemijsku), ali nemamo vremena čekati da nam upali pa nas samo guraju na postupke. Pa mislim, povećat će mi šanse da uspije prirodno između postupaka.
    Što se tiče bete, išla sam vaditi TSH, D vitamin, feritin, ... jer sam vidjela ovdje da je sve to važno za postupak a nitko mi prije nije rekao, pa sam htjela vidjeti je li sve OK. Nije bilo, pa sam zato dobila terapiju za TSH. Nisam bila zadovoljna ni D vitaminom, ostalo mi je bilo dobro.
    A kad sam već sve vadila, izvadila sam i betu jer sam htjela vidjeti je li štoperica izašla, odnosno koliko je ima pa da, ako budem imala sjenicu, budem sigurna da nije od štoperice. Baš mi je drago da sam to napravila, jer stvarno, jednom kad je sjena bila tu, znala sam da je to trudnoća.
    Idući put ću ovu opsežnu krvnu sliku vaditi netom prije postupka, onaj stres mi kad sam saznala da mi je TSH prevelik mi nije trebao.

💔💔💔

21. Prosinac 2020. 21:54

CrazyCatLady🐈

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Ma mučimo se bezveze tim testovima. I za trudnoću i za ovulaciju. Evo meni je trenutno glavna preokupacija razmisljanje kada cu novu lh trakicu iskoristiti🤦🏼‍♀️.Umjesto da pustimo sve jer i tako na nista ne mozemo utjecati.

Istina, ali kud s mislima? Prije sam znala testove pisat i jurit na posao i nosit ih sa sobom da stignem dobro proucit (jer nije dovoljno samo pogledat, treba buljit 10 minuta bez treptanja ne bi li se sta ukazalo), pa bi svaki put kad stanem na semafor gledala test, onda na poslu kad netko udje skrivala pod stol 🙈. Treba mi novi hobi 😂

21. Prosinac 2020. 21:59

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

Istina, ali kud s mislima? Prije sam znala testove pisat i jurit na posao i nosit ih sa sobom da stignem dobro proucit (jer nije dovoljno samo pogledat, treba buljit 10 minuta bez treptanja ne bi li se sta ukazalo), pa bi svaki put kad stanem na semafor gledala test, onda na poslu kad netko udje skrivala pod stol 🙈. Treba mi novi hobi 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pa ja sam odlučila da necu i onda naručim jucer po 100 komada i jos se mislim jesam li dosta i razmisljam se o jos jednoj narudžbi, solim tu pamet vama a ni ja nisam bolja

🌸TiKiDi🌸
    21. Prosinac 2020. 22:03

Dora draga, naravno da te se sjecam ❤️.  Bas mi je drago sto si se javila i da su bebice dobro. Mazite se i pazite! Hvala ti na pozitivnim vibrama, cesto se i ja vas svih sjetim i nadam se da su i ostale cure i njihove bebice dobro 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lucyinthesky
    21. Prosinac 2020. 22:04

MTB

Lucyinthesky, danas sam mislila na tebe. Doduše, za razliku od tebe, ja nisam mislila na tebe dok sam nešto gurala u sebe.
    Naime, danas sam si odradila lagani trening i poslije još odradila 10km hodanja, sad imam blaaagu upalu mišića i osjećam se fantastično!!! Napokon vježbanje, napokon kretanje. Osjećam se kao druga žena. Ne usuđujem se krenuti još hardcore dok ne prođem kontrolu (idući tjedan je kontrola da vide da li je sve OK nakon kiretaže), ali ionako sam totalno van forme nakon 2 mjeseca pauze pa mi je i ovo dobro.
    Držim ti fige da i ti uskoro možeš krenuti s vježbanjem.

Aaaaaaaa❤️pa zar je bitno da li guramo nešto ili ne🤣😎
    Neka,neka... Bravo 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

21. Prosinac 2020. 22:11

CrazyCatLady🐈

Bozma 🍀🐞

CrazyCatLady🐈

AuroraB

CrazyCatLady🐈

AuroraB

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pa ja sam odlučila da necu i onda naručim jucer po 100 komada i jos se mislim jesam li dosta i razmisljam se o jos jednoj narudžbi, solim tu pamet vama a ni ja nisam bolja

I neka si Bilo je ono govora da će udarat i carinu i PDV iza nove godine i na te sitne pošiljke iz kine, prvo mi je palo na pamet: Treba dosta testova naručit da mi stignu do 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.