Jutro cure!
Koliko stignem pročitam vas...
Jedva čekam praznike.. ja kao dijete 😄 U školi je ludnica kao i inače prije kraja polugodišta. Baš mi treba odmor od te hrpe djece 😅
Muž je išao ponoviti ejakulat bakteriološki i dalje je prisutan enterokok. Čak u još većoj količini. Antibiotik nije djelovao. Tako da i ovaj ciklus propada. Čitala sam na netu da se enterokoka teško riješiti... popodne zove svoju doktoricu pa ćemo vidjet. Ja sam išla prošli tjedan kod svog gina, bio je u samoizolacijo kad smo dobili prvi nalaz, i dao mi je medazol za oboje. I sad ne znamo što raditi. Da pije taj medazol ili da uzme što mu dr opće prakse prepiše? Imate savjet?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Mare208 koliko mu je proslo od antibiotika. Tako je meni nalaz na ureaplasmu i nakon antibiotika bio jednak, ponovila nakon mjesec dana bris i sve ok
AuroraB isla sam trazit slike po mobitelu. 7 dana od stoperice sam pocela pisat i bila je crta koja je na 10-ti dan bila jedva jedva vidljiva i onda 11-ti i 12-ti vidljiva, sad ne znam je li to isto ostatak stoperice ili je bila biokemijska. Daj pokazi sta si popisala? I koliko je prislo od stiperice
Bozma nakon tjedan dana je ponavljao.. Imao je manje od 10 na 4 prošli put, sada je 10 na 4.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Bozma nakon tjedan dana je ponavljao.. Imao je manje od 10 na 4 prošli put, sada je 10 na 4.
Eto tako je i meni bilo 10 na 4. Uletila u ginekologa i trazila jos antibiotika, on je samo govorio ne treba ti, vidi sa MPO doktorom, bla bla, ako on kaze da uzmes jos ja cu dat recept, spominjao je neko produzeno djelovanje. Bila ljuta ko pas sto mi ne da, a ne mogu u postupak sa takvim brisevima. Na kraju smo isli privatno u postupak, nekih mjesec dana od tog ponovljenog brisa i tu mi naprave samo bris na ureaplasmu prije nego smo krenuli sa stimulacijom i nema je. Nakon pola godine sam opet ponavljala i isto je nije bilo. Tako da je bio u pravu kad mi nije dao jos antibiotika 😁
AuroraB pogledala sam i kalendar na kojem sam biljezila sve. 14-ti dam od stoperice su testovi bili cisti. Ali jos ne znam je li ono od 11-tog dana pa na dalje bila biokemijska ili isto stoperica
Dobro jutro, svima. Ponedjeljaaaaaakkkk!!!
Baš se veselim ovom ponedjeljku. Još 3 teška radna dana pa odmor!!!
A od danas sam počela opet sa svim suplementima. Pišem popis što mi je u planu uzimati, vi recite pretjerujem li
- Euthyrox (jer moram)
- matična mliječ
- ulje noćurka
- shatavari
- Novalac Prenatal
- ulje crnog kima
- cink & magnezij
- omega
- D vitamin
Je li previše?
Ja sam u istraživanju suplemenata došla do zaključka da mi je za sada dovoljno piti D vitamin, folnu i ubiquinol (Q10), s tim da Q10 ukidam kad krenem u postupak, a onda dolazi na red eventualni prenatalni dodaci, tako da nisam neki stručnjak. Ulje noćurka koristim za kožu lica, nisam ni znala da se može koristiti i u ovoj našoj priči :D
Međutim, ja još nisam išla u postupak pa se nisam ni htjela trpati sa svim i svačim dok ne vidim rezultat prvog postupka.
Enivejs, zar ne bi s matičnom trebalo prestati neko vrijeme prije postupka, da ne "nabildaš previše" imunitet? Obzirom da ti je relativno blizu već idući postupak...
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
A od danas sam počela opet sa svim suplementima. Pišem popis što mi je u planu uzimati, vi recite pretjerujem li
- Euthyrox (jer moram)
- matična mliječ
- ulje noćurka
- shatavari
- Novalac Prenatal
- ulje crnog kima
- cink & magnezij
- omega
- D vitamin
Je li previše?
Meni se čini da su ti možda ulje crnog kima i matična previše skupa 🤔Isto i D vitamin i omega, mislim da ti je jedno dovoljno.
Bojim se da puno toga zajedno pobija jedno drugo. Ja bi ti savjetovala da i dr pitaš, ja jesam i ono moje je bio "odobrio".
Mene pak muči matična koju sam pila 2,5 mj prije prošlog postupka i sada je pauza nekih mj dana. Ne znam da li bih smjela krenut opet pa piti opet toliko. Kako piše da bi pauza trebala biti onolika koliko se dugo pilo, ispada da ne smijem. A muči me i za njega, on je pak pio 3 mj bez stajanja.
Darliv hvala draga,tebi također želim uspjeh u ovoj godini 🤞❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro cure!
Koliko stignem pročitam vas…
Jedva čekam praznike.. ja kao dijete 😄 U školi je ludnica kao i inače prije kraja polugodišta. Baš mi treba odmor od te hrpe djece 😅
Muž je išao ponoviti ejakulat bakteriološki i dalje je prisutan enterokok. Čak u još većoj količini. Antibiotik nije djelovao. Tako da i ovaj ciklus propada. Čitala sam na netu da se enterokoka teško riješiti… popodne zove svoju doktoricu pa ćemo vidjet. Ja sam išla prošli tjedan kod svog gina, bio je u samoizolacijo kad smo dobili prvi nalaz, i dao mi je medazol za oboje. I sad ne znamo što raditi. Da pije taj medazol ili da uzme što mu dr opće prakse prepiše? Imate savjet?
Nemam iskustvo sa enterokokom, ali imali smo s escherihiom.
Mpo dr je rekao da nakon popijenog antibiotika treba proći min 10 dana do novog testiranja, upravo radi tog produženog djelovanja.
I tih beštija u ejakulatu se često nije lako riješiti tj treba biti uporan jer se natalože u prostati.Mojem nakon prve ture antibiotika nije prošlo, onda je drugi po preporuci urologa pio dva tjedna ciljanibi nakon toga je bilo riješeno.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
- Euthyrox (jer moram)
- matična mliječ
- ulje noćurka
- shatavari
- Novalac Prenatal
- ulje crnog kima
- cink & magnezij
- omega
- D vitamin
Je li previše?
A Q10?
Ne znam njega uvijek kap hvale za jajne?
Ja sam si pravila i onu 'carobnu formulu' suhe smokve u domaćem maslinovom ulju...?
Evo sad sam cistila kuhinjske ormariće pa pobacala teglicu u kojoj bilo jos par komada smokvi pa sam se tog sjetila.
- Euthyrox (jer moram)
- matična mliječ
- ulje noćurka
- shatavari
- Novalac Prenatal
- ulje crnog kima
- cink & magnezij
- omega
- D vitamin
Je li previše?
A Q10?
Ja sam si pravila i onu 'carobnu formulu' suhe smokve u domaćem maslinovom ulju…?
Evo sad sam cistila kuhinjske ormariće pa pobacala teglicu u kojoj bilo jos par komada smokvi pa sam se tog sjetila.
I ja sam to pila prije prošlog postupka, cijelu teglu.
I slažem se za Q10 mislim da je on pri vrhu najvažnijih.
🧍♂️42-od astheno-normo
- Euthyrox (jer moram)
- matična mliječ
- ulje noćurka
- shatavari
- Novalac Prenatal
- ulje crnog kima
- cink & magnezij
- omega
- D vitamin
Je li previše?
A Q10?
Ja sam si pravila i onu 'carobnu formulu' suhe smokve u domaćem maslinovom ulju…?
I ja sam to pila prije prošlog postupka, cijelu teglu.
I slažem se za Q10 mislim da je on pri vrhu najvažnijih.
I sve nam je pomoglo zar ne🤷♀️😂😂
Joj kad se sjetim moj Boze puna spajza mi bila svega🙉🙉🙉🙉...
Sortiraj odgovore
Najstariji