Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina89
    17. Prosinac 2020. 23:07

Cure jel netko koristio Decapeptyl? Ja sam dobila tu 1 inekciju da si ju sutra dam, citam malo po netu i nemam pojma za kaj sam ja to dobila, ili ne kuzim 😕 Joj kod tih inekcija se uvijek bojim da cu nesto krivo, a najjace mi kad odem na youtube i nadem razlicite upute pa eci peci pec 🙃 skupi kozu/nemoj, kut 45/90 itd 🥴

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

Lucyinthesky
    17. Prosinac 2020. 23:15

Nina89

Cure jel netko koristio Decapeptyl? Ja sam dobila tu 1 inekciju da si ju sutra dam, citam malo po netu i nemam pojma za kaj sam ja to dobila, ili ne kuzim 😕 Joj kod tih inekcija se uvijek bojim da cu nesto krivo, a najjace mi kad odem na youtube i nadem razlicite upute pa eci peci pec 🙃 skupi kozu/nemoj, kut 45/90 itd 🥴

To ti je booster za bolju implantaciju.
    Bozma hvala, budem vidjela, ali čini mi se da ću morat odležat ipak, a onda vježbanje kasnije 🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

17. Prosinac 2020. 23:19

MTB me znam za Mc, idem sama, muž radi, svaki transfer i punkcija je samo da još ovo dovršima, drugi put ću bit s tobom, a nekako mi glupo samoj u Mc. Pametno ovo za dodatke, možda je i ono moje bilo od njih, od matične nije sigurno, samo nju sad pijem i OK je.
    Ne znam bi li ujutro pila utrogestan, inače nam ga oni stave nakon transfera, ali dosta je kasno transfer. A kako mi se od njega zna vrtit, ne znam hoću li moć vozit ( kao što sam rekla u postu prije, OGLUPILA )

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    17. Prosinac 2020. 23:21

MTB

Nikitta, naplatio ti je stresom i suzama, a to je najskuplje. Vjerujem da ti se nakupilo. Za Kecksteina sam shvatila da i inače ne odgovara odmah, ali kad odgovori je maksimalno tu. To je nešto što jednostavno tako treba prihvatiti.
    Naspavaj, odmori se, puni baterije, ovo ti je težak period. Nakupilo se.

LucyLou, pa svaka hrana koja se jede previše debljaNe nabijaj mi grižnju savjesti, dovoljno se krivom i sama osjećam.
    A kao što rekoh, kad se ne krećem, jedem. To su mehanizmi kako se ja nosim sa životom i životnim stresom. Nadam se da je ovo sranje (doslovno) za par dana gotovo, pa da onda napokon mogu vratiti svoju rutinu.

Tanja79, meni ti pištolji izmjere ispod 36.
    Jako sam ispraznila svoje baterije, baš vidim da mi treba poduži odmor koji si, na žalost, još neko vrijeme ne mogu priuštiti. Ali barem ću si uskoro moći priuštiti male dnevne odmore, dobro će mi doći.

Bozma, da, i dalje imam trčkalicu, iako nije onoliko loše kao prva dva dana. Svejedno se ne usuđujem predaleko od wca. Ukinula sam si sve dodatke prehrani, dajem si vremena tijelu da se očisti od svega a onda ću polako početi dodavati stvari.
    Ajde ti meni samo sutra zatrudni, pa da se onda mogu nadati i sljedećoj sličnosti uskoro.
    Nakon transfera, prvo mekić, a onda dubljenje na glavi - ako je upalilo Phoebe, možda upali i nama - čak nam ne trebaju ni trojčeki.

Mozda bas kad se resis vecine obaveza i rasteretis se, i temperatura spadne. Jesi probala crnu čokoladu za to trckanje u wc...?
    Bozma 🤞🤞🤞☘️☘️☘️☘️🤞☘️ navijam 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Nina89
    17. Prosinac 2020. 23:28

Lucyinthesky

Nina89

Bozma hvala, budem vidjela, ali čini mi se da ću morat odležat ipak, a onda vježbanje kasnije 🙄

Hvala ti :) Ako sam dobro pohvatala to je ono za sto pricate da moze pokazati lazan plus? Nista onda od ranijeg testa smrc 😔

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0

manemoj
    17. Prosinac 2020. 23:29

Jeremija

MTB me znam za Mc, idem sama, muž radi, svaki transfer i punkcija je samo da još ovo dovršima, drugi put ću bit s tobom, a nekako mi glupo samoj u Mc. Pametno ovo za dodatke, možda je i ono moje bilo od njih, od matične nije sigurno, samo nju sad pijem i OK je.
    Ne znam bi li ujutro pila utrogestan, inače nam ga oni stave nakon transfera, ali dosta je kasno transfer. A kako mi se od njega zna vrtit, ne znam hoću li moć vozit ( kao što sam rekla u postu prije, OGLUPILA )

Meni rekao doktor da stavim prije. Nije mi to baš najugodnije ali eto 😂
    Sretno sutra. Držim fige i na rukama i na nogama 😉
    Kad si na redu?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

17. Prosinac 2020. 23:31

Nina89

Lucyinthesky

Nina89

Hvala ti :) Ako sam dobro pohvatala to je ono za sto pricate da moze pokazati lazan plus? Nista onda od ranijeg testa smrc 😔

Ne, ne 🙂
    Decapeptyl ne sadrži hcg... 
    Samo brevactide booster sadrzi taj hormon koji moze lazno pokazati plus. 
    Slobodno mozes test😜🙃

Nina89
    17. Prosinac 2020. 23:43

Jupiiiii 🥰

🧔 35, sve ok
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0

17. Prosinac 2020. 23:44

Hvala Tanja79 i manemoj. U 10 sam. Stavit cu onda i ja utrogestam. Obicno bi mi rekli da ga popijem na dan transfera ili da ne stavljam, da oni stave nakon transfera. Ne znam je li kasno to, posto je transfer tek u 10. Ajme, koje gluposti me muce 🙈

17. Prosinac 2020. 23:55

Jeremija

Hvala Tanja79 i manemoj. U 10 sam. Stavit cu onda i ja utrogestam. Obicno bi mi rekli da ga popijem na dan transfera ili da ne stavljam, da oni stave nakon transfera. Ne znam je li kasno to, posto je transfer tek u 10. Ajme, koje gluposti me muce 🙈

Mislim da ti nije kasno ni iza. U cita su mi rekli da nije toliko bitno da se utrogestan uzima točno u minutu kao antibiotik. Na tvom mjestu ja bih ga popila ujutro u vrijeme u koje si navikla. 
    Daj Bože da ti uspije, molit ću se i nadam se da ce se čuti moja molitva❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.