I ja sam protiv farbanja u trudnoći ali imam izradt i izbijaju mi sijede :/ ima u dm-u neka boja za kosu prirodna ne bi trebala štetiti ni malo. E sad se premišljavam. Da ili ne?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Anksimoron,manemoj ja isto radim trajni lak, mislim da nista ne moze stetiti,ali najbolje radit kako se osjecas...cak sam se mislila i bojati u 2.tromjesjecju..obrve ipak nisam radil jer sam poslala poruku 10 salona i od tih 10 mi je 8 reklo da trudnicama ne rade,cak kao da mi nista ne bi bilo od toga nego zbog hormona se moze prije isprati pa eto nisam htjela...ic cu kad rodim.
Nikkita ne znam sta rec, taj zubar nije normalan! Nisi ti nista kriva nego je on redikul.
Maslacak,Tuma mene sve stisce posto me sve bolucka, kvrci,grci, boze sacuvaj pa nosim sve široko...
Sanjich koji br zoves? Na onaj sa zadnja tri 422 ti se uvijek javljaju...
Mandarinkica ,Bozma, ja sam narucena u pon kod njega,nadan se da nije n godisnjem,bas sutra moram zvat da mi potvrde uru!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
I ja sam protiv farbanja u trudnoći ali imam izradt i izbijaju mi sijede :/ ima u dm-u neka boja za kosu prirodna ne bi trebala štetiti ni malo. E sad se premišljavam. Da ili ne?
Iskreno, ja mislim da cijelu trudnoću neću ama baš ništa (jednom kad budem trudna kako spada). Better safe than sorry. Kad rodim, ofarbat ću se u sve dugine boje da nadoknadim.
ALI, po svemu što sam čula, bitno je prvo tromjesečje izbjegavati skoro sve, a nakon toga se puno toga smije - tipa, možeš farbati kosu ali ne smiješ koristiti jake kemikalije i slično.
💔💔💔
Nikitta, znaci uzas! Ja sam upravo sad popizdila i ako ga treba ic prebit, samo reci! 😡😡😡 pazi ti njega! Znaci, kopa ti po upaljenom mesu i svem ostalom i naravno da boli! Pa da ne znam koliki prag tolerancije na bol imas, boli!! Uzas! Ja mislim da bi mu ja refleksno samarcinu opalila ili kao moja frendica, ugrizla zubaricu za prst! Uzas, uzas, uzas!
Nirvana, bas sam neki dan pitala jesi se javila.. Super da je sve ok! 🤗🤗
Samara, ja nisam isla u prvom tromjesecju jer inace ne idem cesto(nemam sijedih uopce). A sad prije nekih mjesec dana sam si sama malo pofarbala samo korijen i idem tam pred Novu godinu bas kod frizera jer je stvarno vrijeme. Ja i dalje mislim da to nije nista toliko stetno jer ne ides svaki dan. Ali opet, moras sama procijenit jer ako ces se grist poslije toga, bolje nemoj ic.. Napravi onako kako mislis da je najbolje.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada31 drzim fige za tebe da crta tamni i da budes rekorderka u testovima!!! Bas bi voljela da je to to! Al mozda bolje da sacekas do sub onda ces bas tocno znat!! Sretno 🥰
Nirvana bas mi je drago da je sve super s bebicom🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Molim za informaciju. Vodi li se fet kao još jedan postupak? Jer sad sam imala za punkciju D1 uputnicu za postupak, i doktor mi napomenio da ću trebat opet D1 za fet... Jel oni broje punkciju kao postupak, ili FET, ili sve posebno... Zbunio me
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Annavi985, ne znam jesi li citala sto sam ti pisala, ali ja sam po tvojoj preporuci pisala Vinogradskoj pisala za kariogram i odmah su mi rekli da ne rade tu pretragu. Narucila sam se u Klaicevoj, molila da nam daju sto prije termin zbog MPO i dobila sam termin u roku dana. Prije pr dana sam tu pisala da su nam u roku od tjedan dana javili da je nalaz uredan. 😊🙏🏻Drzim fige za Rebro da ce nalazi biti gotovi uskoro.
Nikitta, mila, zbilja ne znam sto bih ti rekla jer takvo ponasanje ne moze nista opravdati niti ispricati! Takvo nesto ne zasluzuje nitko! Od kud njemu pravo da se dere na tebe??? Pa ti si ta zbog koje ima placu!!! Ljuta sam...ne! Bijesna sam jer sam i sama prosla hrpu situacija u HR u kojima su se ljudi na mene derali zbog usluge koju sam placala i za takvo nesto nemam tolerancije. Ono, 0 bodova. Od srca ti zelim da ostatak godine provedes u miru i da ti nova godina prije svega donese zdravlje, na svim razinama. U mojim mislima i moltivama si uvijek. 😘
Nirvana, drago mi je da si dobro i da bebica uredno napreduje. Neka samo tako ostane. A za kilazu, pffff, ma tko ih sisa, ti si trudna i nitko ti nije ravan. 🙃🙂 Ali za ozbac, mozda si samo nakupila vode, od takve sitne hrane nema sanse da si se zdebljala 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dada31 drzim fige za tebe da crta tamni i da budes rekorderka u testovima!!! Bas bi voljela da je to to! Al mozda bolje da sacekas do sub onda ces bas tocno znat!! Sretno 🥰
Nirvana bas mi je drago da je sve super s bebicom🥰
Hvala ti.. 😊 😊 😊
Ali jutros otkako sam se probudila ta bol, kao da imam mengu, ma užas... Neznam jel to normalno... I ja bih voljela da tamni više nego išta ali sve je u Božjiž rukama 🙏❤️ baš se bojim. Zato ću još bar 2 dana misliti da je pozitivan 😁😁😁
endometrioza
Bozmasi ti sutra na transferu? Sretnooo! Drzim 🤞🏻 da ovaj bude onaj pravi….
Lucyn kamo si ti!?
Dada ces sutra raditi test? Imam
bas za tebe dobar feeling :)
MTB ti si vec u akciji 🥰 bravo…
Cure, ja sam u subotu trebala po psa- sad za BiH isto treba PCR test, sad ne znam sta da radimo? je mi uopce ikako mozemo dobiti uputnice za pcr? ima neki nacin? :/ jer ako placamo, za nas 2 je to 200€! Svakako sad ne mozemo do drugog pon :/ jer smo drugo tjedan bas u obavezama…
Pripazi samo ako od ponedjeljka uvedu propusnice..
Znam, bas nikako da se stvari posloze kako treba ;/ A da, uvesti ce sigutno propusnice.... tako da ce biti jos teze ikamo otici... stvarno nas maltretiraju maximalno
Dada nemoj onda do 5dt raditi- ili prati da li tamni/ iako ako mozes, pricekaj- znam da je tesko, ali ovaj put zahtjeva bas puno strpljenja!
Sortiraj odgovore
Najstariji