Olivera ajme divno,koje olaksanje uci u drugo tromjesjecje..cestitam na deckicu,jel doktor to vec uspio vidit na uzv ili si bila na nifty?
P.s. ja nocas skoro nista nisam spavala,bas mi je pritisak u maternici, osjecam to zatezanje,probadanje…bas neugodan osjecaj…do kad je tebi to trajalo?
Sretno svima danad, posebno bozma ❤️🙏La reina kako si ti??
Sad sam tek skužila i ovo pitanje vezano za grčeve, meni je to trajalo do negdje šestog tjedna...i prije dva dana mi je krenulo opet ali pošto je sve super vjerujem da su to bolovi od rasta maternice i namještanja bebača.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Dobro jutro cure... 😊
Bozma ušla sam na kratko samo da ti poželim sreću do neba i nazad ❤️🙏
Nisam aktivno čitala jučer uopće jer sam u milijun poslova, i previše sam psihički stresirana. Vidim da su neke od vas/nas upale u neke košmare, dok se drugima eto događa hvala Bogu lijepo 😘
Držite se cure, da ne imenujem svaku posebno, znate da vam želim sreću.
Što se mene same tiče, jutros sam ipak popiškila test, stavila bih sliku ali bojim se da moj mobitel star 5 godina ne može uhvatiti tako slabu sjenu. Ona prije 2 dana je bila jača, vjerojatno zbog Ovitrelle..
Ima i danas ali jedva se nadzire. I stvarno neznam što da mislim dalje 🙄 da se još zadržava u organizmu, moguće ali više me brine što cijelu noć nisam spavala od grčeva, identičnim menstrualnim. Neznam što da mislim jer ovako da boli i još tako slaba crtica mi nisu nešto obećavajuće u čitavoj ovoj priči.
Želim vam svima lijep dan i ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta, kao što je izbacilo mene. Danas se osjećam katastrofa da više od toga ne može i samo bi plakala 😔
Nikitta žao mi je zbog ovog sa zubarom jer takvo ponašanje nije zaslužio nitko. Takav pristup nema ni dr. Vr. Nemogu si jednostavno to što si pisala u glavi posložiti sa moglo desiti. Nimalo ljudski 🙄
endometrioza
Dobro jutro cure… 😊
Nisam aktivno čitala jučer uopće jer sam u milijun poslova, i previše sam psihički stresirana. Vidim da su neke od vas/nas upale u neke košmare, dok se drugima eto događa hvala Bogu lijepo 😘
Što se mene same tiče, jutros sam ipak popiškila test, stavila bih sliku ali bojim se da moj mobitel star 5 godina ne može uhvatiti tako slabu sjenu. Ona prije 2 dana je bila jača, vjerojatno zbog Ovitrelle..
Ima i danas ali jedva se nadzire. I stvarno neznam što da mislim dalje 🙄 da se još zadržava u organizmu, moguće ali više me brine što cijelu noć nisam spavala od grčeva, identičnim menstrualnim. Neznam što da mislim jer ovako da boli i još tako slaba crtica mi nisu nešto obećavajuće u čitavoj ovoj priči.
Želim vam svima lijep dan i ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta, kao što je izbacilo mene. Danas se osjećam katastrofa da više od toga ne može i samo bi plakala 😔
Nikitta žao mi je zbog ovog sa zubarom jer takvo ponašanje nije zaslužio nitko. Takav pristup nema ni dr. Vr. Nemogu si jednostavno to što si pisala u glavi posložiti sa moglo desiti. Nimalo ljudski 🙄
Hm, pa mozda sad krece crtica od trudnice 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Olivera ajme divno,koje olaksanje uci u drugo tromjesjecje..cestitam na deckicu,jel doktor to vec uspio vidit na uzv ili si bila na nifty?
P.s. ja nocas skoro nista nisam spavala,bas mi je pritisak u maternici, osjecam to zatezanje,probadanje…bas neugodan osjecaj…do kad je tebi to trajalo?
Sad sam tek skužila i ovo pitanje vezano za grčeve, meni je to trajalo do negdje šestog tjedna…i prije dva dana mi je krenulo opet ali pošto je sve super vjerujem da su to bolovi od rasta maternice i namještanja bebača.
Ja sam sad 7+1 i jos mi traje,valjda je to normalno ?! Traje mi prakticki vec 2 tj..prvo je bilo samo pritisak pri naglom dizanju, sad je zatezanje,kvrcenje,grcenje, ko do se dole nesto kuha.. 🤦😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dobro jutro cure… 😊
Menstrualni grcevi su normalni, to smo vec pisale, i to ne treba gledat kao nesto negativno... I sve ostalo sta ti se dogadja nemoj gledat kao nest negativno! Sve dok ne izvadis betu! Ona ti tek moze pokazat stvarno stanje stvari.. Oko svega ovog i oko simptoma se nemoj zamarat i analizirat jer ces se izludit!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Dobro jutro cure… 😊
Biti će sve ok ❤️
Prerano ti je da bi te test bedirao. Neke cure ovdje su sjenu tek na 9dt vidjele.
Ovo je jednostavno takav period. Nervozne smo, sva težina svijeta ti je na ramenima, pa si malo sretan pa opet panika. Pravi lunapark emocija.
Nemoj ni o simptomima razmišljati. Ja sam prošli put imala sve simptome za koje su cure pisale da su dobri pa mi nije uspjelo. Sve je to sad od svih hormona koje pijemo, za par dana će ti test pokazati pravo stanje i onda ćeš uživati u sreći ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sad sam tek skužila i ovo pitanje vezano za grčeve, meni je to trajalo do negdje šestog tjedna…i prije dva dana mi je krenulo opet ali pošto je sve super vjerujem da su to bolovi od rasta maternice i namještanja bebača.
Ja sam sad 7+1 i jos mi traje,valjda je to normalno ?! Traje mi prakticki vec 2 tj..prvo je bilo samo pritisak pri naglom dizanju, sad je zatezanje,kvrcenje,grcenje, ko do se dole nesto kuha.. 🤦😂
Pa i kuha se! Beba si radi prostor za slijedecih nekoliko mjeseci 😊 ne brini!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Cure moje daj Bože da je tako kako bi kažete 🙏❤️
Makar ta konstantna bol me baš živcira, nije u naletima nego stalnaaaa... A čak nije ni vrijeme za M sada nego tek iza Božića....
.
Zvali su me sada iz klinike ako mogu doći po recept za progesteron jer imam još svega par komada pa da se ne potrefi da potrošim kad odu na g.o
Usput ću pitati zašto takva bol.
Čuvajte se i pazite 😘❤️
endometrioza
Hvala vam ❤.
AuroraB, promaklo mi je da ti piskis stopericu. Ako ti je nestalo testova naruci one njemacke sa e-baya, doc ce ti do Bozica. To su ovi sta ih ima miss i dada. Dosta jeftinije dodje nego da kupujes u mullera svaki dan, za ispisavat stopericu i vise nego ok
Dada samo ti stavi sliku. Koliko je proslo od stoperice? Izgleda da ti to kao i ja sporo izbacujes
Dada31 i ja mislim da je jos prerano za bedirat se i donosit neke zakljucke, vidi mene,em krvarenja em grcevi, mogla sam 100puta vec sve otpisat ,ali nisam,bebica je tu i kako ruska kaze pravi sebi mjesta ..polako,sad uzivaj pa napravi test za nekoliko dana,kad si ga u biti tek i trebala napraviti...bit ce sve ok ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji