Evo cure, ma skoro se ni ne vidi.
Štoperica je bila prije 12 dana..
.
https://ibb.co/RpPnw34
endometrioza
Ispravak : štoperica je bila prije 11 dana **
endometrioza
.
Da onda je ono bilo od stoperice jer zbilja bi bilo prerano da je to bilo od trudnoće 2dnt.....
Nista sad ako imas zivaca ponavljaj testiće da vidis tamni li (nesto se jos vidi, sjenica)..
Sretno💗
.
Pa ja ju vidim, svjetlu, ali vidim. S obzirom da sam doktorirala sjene i sjenice u 4godine pokusavanja, i sjenice su bile samo kad sam bila trudna inace je bila snijezna bjelina, po meni si trudna. Cestitala bih ti vec, ali zelim jacu crticu 😂😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada31 vidi se crta, pauziraj 2 dana pa ponovi ako ti se ne da cekat betu, tad bi trebala tamniti..drzim fige 🙏
Tiki i ja sam bila na 5+2 , tad su samo utvrdili da je maternicna trudnoca, vidila se gesticajska i mala tockica iznutra .meni je isto bio i to lijep feeling, i ja idem u pon, tad cu bit 7+4 ,napokon da cujem srce 👏🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dada vidi se sjena i dalje. A sad trebas raditi svaki ili svaki drugi dan (ako imas zivaca i snage) da vidis jel jaca. Drzim fige da to bude to🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada ja je vidim bez naprezanja, ne izgleda kao štoperica na 11 dan nego kao prava crtica 😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucija007 Taman sam napisala post i puf! nestade !Pokušat ću ponoviti.
Koliko god je divno da je medicina napredovala u ovoj mjeri, kako bismo mi, kojima priroda nije podarila mogućnost razmnožavanja kada to poželimo, pomogla i omogućila da se ostvarimo i u tom pogledu, toliko je to i dodatan teret koji nosiš na leđima. Želim reći da preinformiranost svih nas ovdje (i sama sam takva i ne mogu si pomoći, moram saznati sve što laik može shvatiti o ovome) loše utječe na našu psihu. Svaka od nas zna točno u dan što se u njezinom tijelu događa. Druge trudnice koje nisu imale tu čast ići u MPO bi mi pričale da im se odjednom počeo gaditi alkohol, kava, cigarete. Da su počele osjećati umor i tek kad su skužile da im menga debelo kasni zbrojile dva i dva. Kakav divan mehanizam prirode! Em se nisi stresirao, em se nisi odricao, nisi se izluđivao, dobiješ tu predivnu vijest i još uz sve se priroda pobrine da čuvaš sebe i to malo stvorenje u tebi, a da nisi niti svjestan toga.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
.
Pa ja ju vidim, svjetlu, ali vidim. S obzirom da sam doktorirala sjene i sjenice u 4godine pokusavanja, i sjenice su bile samo kad sam bila trudna inace je bila snijezna bjelina, po meni si trudna. Cestitala bih ti vec, ali zelim jacu crticu 😂😘
Hahaha joj nemoj još da se ne ureknem 😂 ak potamni možemo i janje okrenut 😂😂😂😂
.
Bila sam sad kod njih i kažu da je cyclogest jako agresivan i da može izazvati tupu bol... Da je još rano za M čak i da je ona u pitanju. Kaže da se strpim do bete i da samo razbijam glavu. Zbog unosa tekućine da neću do kraja znati kakva je situacija jer mi kao mokraća nije vjerodostojna.
Tak da neznam. Rekla mi je da pijem minimalno 400mg magnezija za opuštanje grčeva i da se opustim u glavi, i da je štoperica izašla još prije par dana, pošto sam primila samo 125 dozu 🙈🙈🙈🙈
Sad nek si mislim.. Jer istraživanja pokazuju razno. 🙄
Uglavnom hvala svima na pozitivnim vibracijama.
Bozma javi čim završiš 😘❤️🙏
endometrioza
Dada mirise mi to dobro, ali da... Zaokupi se necim da se malo opustis. Brzo ce ta beta. 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji