Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 21:37

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Nikitta taj lik se pokazao kao smeće od čovijeka ako mene pitaš i takav tretman nije zaslužio nitko. Jako mi je žao što te toliko povrijedio, želim mu u najmanju ruku isto.
    Nadam se da postoji šansa da cijelu priču sa zubima završiš negdje drugdje 🤞
    vuky hvala na pitanju, a tak, neću te lagat, bila sam i bolje i zapravo najbrže se iz beda izvučem tjelesnom aktivnošću, a sada ne mogu ništa jer krvarim nenormalno i
    Žao mi je za pesonju, pa zbilja djeluje nemoguće organizirati transport u ova luda vremena. Da li postoji šansa da ti ga oni dovezu na našu granicu, mislim da bi se primopredaja mogla dogovorit bez testa?

Kako znas lucy da si covid pozitivna? Odnosno zasto to mislis.

Muž mi je pozitivan, a ja od danas krenula sa simptomima, tak da…

Ak si morala dobiti, bolje sad pa si mirna za idući MPO, i ti i muž.
    Držim fige da imate laganu verziju, kao što smo imali MM i ja.

💔💔💔

Libo1415
    17. Prosinac 2020. 21:38

Lucyinthesky

Libo

Cure…jel netko imao možda situaciju ko ja…danas 7dpt i ujutro imala neki smedi iscjedak, od 17h sve ok pa onda svjetla krv 2 puta kad sam bila ma wc, i sad opet nista 🥺 jel moguće da je to menga već?

Ne želim te bedirat, ali ja sam nakon oba transfera prorvarila zapravo, jednom 7dpt blastice, drugi put 8dpt trodnevnog.Krene smeđkasto, pa lagano crveno samo kad se obrišem i ubrzo skroz.
    To ti je ružniji scenarij. Ljepši je implantacijsko ili nešto tako.

To se i ja bojim da je...😔

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 21:41

Lucyinthesky

MTB

Nikitta, stvarno nije do tebe. Nadam se da si toga svjesna, barem na terapijama. Nisi ti nikad previše, jednostavno si imala tu nesreću da si imala roditelje koji nisu imali kapaciteta za tebe, koji su sami sebi bili previše pa su to projicirali na tebe. Dijete jednostavno ne može biti previše, ono jest kakvo jest. Što se tiče smeća od čovjeka koji se naziva stručnjakom, a onda viče na svoje klijente i vrijeđa ih - to sve govori o njemu, a ne o tebi. Vjerujem da se tebi to samo lijepi na postojeće rane, ali to stvarno nema ama baš nikakve veze s tobom. Jednostavno, on je tebe iskoristio za liječenje vlastitih frustracija, i onda ti je to još i naplatio.

Lucyinthesky, apsolutno razumijem tvoju frustraciju nekretanjem. I sama inače provodim u žešćoj fizičkoj aktivnosti nekoliko sati dnevno, a sad već dva mjeseca iz ovog ili onog razloga ne mogu. Mislila sam da ću moći nakon kiretaže - ali sad imam taj prokleti proljev radi kojeg opet ne mogu nigdje. I onda iz frustracije jedem. I natukla sam hrpu kila u kratko vremena koje jedva čekam početi skidati - baš se loše osjećam u svojoj koži ovako. Nisam to ja. A i ako ovako nastavim, nema šanse da ću moći ići na postupak u veljači, otkotrljat ću se do poliklinike.

Miss, ajme, ne znam, ja sam se makla od tamo kad sam čula vijesti. Zovi me zlom, ali idem sad tamo pročitati što se zbiva.Nina89, fantastične vijesti!!!

Točno tako i ja + što mi očito ovo sranje s temp kreće i sad još bit u krevetu do daljnjeg, ma strunut ću u svakom pogledu 🙄
    Čuj, da te tješim da bumo lako kile skinule 😁🤦‍♀️

Odgurat će me s krevetom na idući pregled. 
    Mislim, ja sam tip koji ili vježba/kreće se ili jede.
    A sad se skoro uopće ne krećem. I ta glupa temperatura, već dva mjeseca imam temperaturu. Ajde kad je bila zbog utrića, pa spontani, ali od čega sad, mamicu mu. 
    Ako za koji dan nekoga vidite da sumanuto trči po cijelom Zagrebu i urla I AM ALIVEEEEE, znači da napokon više nemam temperaturu ni trčkalicu i mogu se slobodno kretati 
    A ti se draga pobrini za sebe. Odleži taj glupi covid, a onda ćemo 2021 odvaliti. I bit ćemo one trudnice koje vježbaju do zadnjeg dana jer nam trudnoće neće biti nimalo rizične. 

💔💔💔

vuky
    17. Prosinac 2020. 21:55

Lucyn k vragu i covid, ali odleži to i pobjedi a vremena za treninge i akciju ce biti ❤️ Drzi se... 

• LucyLou
    17. Prosinac 2020. 22:23

Annavi985, ma ne znam sto bih ti rekla, ti nasi administrativni sluzbenici su prica za sebe 🙄 ja sam se u cudu nasla sto je u Klaicevoj sve islo brzinski - u roku od dva tjedna smo dobili termin, vadili krv i dobili nalaz. S obzirom da lose iskustvo s drzavnim institucijama, da mi je netko ispricao, vjerojatno mu ne bih vjerovala.
    Nina89, koji divan preokret! Drzim ti fige da pod bor dobijes najveci ➕😊🙏🏻
    Lucyinthesky, kud bas uz sve jos i korona...mah...nemamo sta drugo nego otpisati ovu godinu - sljedeca je definitivno nasa! 🙃 zelim ti da bude sto blazi oblik i da se sto brze oporavis😘
    MTB, pa dobro zeno, sto ti jedes ako tako redas kg??? 😉 Sta nisi reka da si se vratila zdravoj prehrani. A ovo za temp, da nije jednostavno stres i umor? Puno toga je preko tebe proslo u zadnjih par mjeseci, mozda je jednostavno to odgovor tijela na sve...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    17. Prosinac 2020. 22:44

MTB znam kako ti je, ja temperaturu imam vec 3 god, i upravo sad je 37,3.
    Kako i zasto je pocela niko od dr. ne zna, a mislili su da imam negde kancerčinu. Na kraju... Kao, na nervnoj bazi jer sam se preselila. Umor i bol u mišićima. Preporodila bi se kad je ne bi vise imala.
    Tako sam skontala da su oni toplomeri beskontaktni, kao pistolji, na ulazu u bolnicu 💩. Uvek bi imala 36,4 🤣🤣
    Lucyinthesky zelim ti da se brzo oporavis, rokaj belog luka, ne moze da škodi 😁

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    17. Prosinac 2020. 22:54

MTB

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Nikitta taj lik se pokazao kao smeće od čovijeka ako mene pitaš i takav tretman nije zaslužio nitko. Jako mi je žao što te toliko povrijedio, želim mu u najmanju ruku isto.
    Nadam se da postoji šansa da cijelu priču sa zubima završiš negdje drugdje 🤞
    vuky hvala na pitanju, a tak, neću te lagat, bila sam i bolje i zapravo najbrže se iz beda izvučem tjelesnom aktivnošću, a sada ne mogu ništa jer krvarim nenormalno i
    Žao mi je za pesonju, pa zbilja djeluje nemoguće organizirati transport u ova luda vremena. Da li postoji šansa da ti ga oni dovezu na našu granicu, mislim da bi se primopredaja mogla dogovorit bez testa?

Kako znas lucy da si covid pozitivna? Odnosno zasto to mislis.

Muž mi je pozitivan, a ja od danas krenula sa simptomima, tak da…

Ak si morala dobiti, bolje sad pa si mirna za idući MPO, i ti i muž.
    Držim fige da imate laganu verziju, kao što smo imali MM i ja.

Hvala, ja isto 🤞🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

17. Prosinac 2020. 22:57

Nikitta, mogu mislit kako ti je, mene je prosli mj.ispalio savjetnik sa zavoda za zap. i plakala sam cijeli dan. Kako sam bila u postupku i svako jutro negdje, ili utv ili test ili neki razgovor i poslije se razbolila, a on inzistira na javljanju i to do 10 jer poslije ima stranke (mos mislit, pogotovo sad za vrijeme korone). Poslala sam mu mail da se ne mogu javit do 10 jer sam po bolnici, ako zeli poslat cu otpusna pisma i nek potvrdi je li primio i je li u redu. Bez odgovora, naravno, jer razrooki seljo ne zna procitat mail, i onda nazovem jedan dan nakon sto sam dosla sa infuzije i nema sto mi covjek ne izgovori, da smo mi svi stoka i ne drzimo se nikakva reda, da sigurno sam se sad kad sam bila u bolnici drzala reda, a ja luda se jos pravdam i nastojim bit pristojna. Isplakala sam se taj dan ni za sta, lose sam bila psihicki od onakve punkcije i onog iskljucivanja sa infuzije, kasnije razmisljala da ga prijavim, ali kome. Sad me ovo tvoje podsjetilo na to, jos si u boli i jos se tu radi o doktoru. Kako ces ikad vise otic kod njega? Uzas! 
    Vuky gdje ces radit? To sto sad pripremas, tu mini teretanu? Iako se sad nerviras, bolje da je oko toga nego oko stanica. A za test na uputnicu, jedino da dr.opce prakse kazes da imas simptome, ali test se tada ceka 3-4 dana, tako su mi rekli.
    Ja sam negativna, nadam se zadnji negativan. 
    Lucyinthe…neces strunut 😁. Ako budes dobro vjezbaj doma, ako ne budes, nece ti ni falit. Ali nadam se da ces moc vjezbat i da ce bit blazi simptomi. 
    MTB imas li jos trckalicu? Sad kad si napisala da se ili kreces ili jedes....jos jedna slicnost 🙈
    Zene, znate sta...cini mi se da sam poprilicno oglupila otkako ne radim 🙈 

Lucyinthesky
    17. Prosinac 2020. 23:00

MTB to mi trenutno zvuči kao sci fi film, ali trudit ću se vjerovat u to, bitno da imamo plan 💪
    LucyLou da, koja godina 🙄Hvala ❤️
    Tanja79 budem, ionako gubimo miris i okus, pa...🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 23:05

Nikitta, naplatio ti je stresom i suzama, a to je najskuplje. Vjerujem da ti se nakupilo. Za Kecksteina sam shvatila da i inače ne odgovara odmah, ali kad odgovori je maksimalno tu. To je nešto što jednostavno tako treba prihvatiti.
    Naspavaj, odmori se, puni baterije, ovo ti je težak period. Nakupilo se.

LucyLou, pa svaka hrana koja se jede previše deblja  Ne nabijaj mi grižnju savjesti, dovoljno se krivom i sama osjećam.
    A kao što rekoh, kad se ne krećem, jedem. To su mehanizmi kako se ja nosim sa životom i životnim stresom. Nadam se da je ovo sranje (doslovno) za par dana gotovo, pa da onda napokon mogu vratiti svoju rutinu.

Tanja79, meni ti pištolji izmjere ispod 36. 
    Jako sam ispraznila svoje baterije, baš vidim da mi treba poduži odmor koji si, na žalost, još neko vrijeme ne mogu priuštiti. Ali barem ću si uskoro moći priuštiti male dnevne odmore, dobro će mi doći.

Bozma, da, i dalje imam trčkalicu, iako nije onoliko loše kao prva dva dana. Svejedno se ne usuđujem predaleko od wca. Ukinula sam si sve dodatke prehrani, dajem si vremena tijelu da se očisti od svega a onda ću polako početi dodavati stvari.
    Ajde ti meni samo sutra zatrudni, pa da se onda mogu nadati i sljedećoj sličnosti uskoro. 
    Nakon transfera, prvo mekić, a onda dubljenje na glavi - ako je upalilo Phoebe, možda upali i nama - čak nam ne trebaju ni trojčeki. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.