Hvala Tanja79 i manemoj. U 10 sam. Stavit cu onda i ja utrogestam. Obicno bi mi rekli da ga popijem na dan transfera ili da ne stavljam, da oni stave nakon transfera. Ne znam je li kasno to, posto je transfer tek u 10. Ajme, koje gluposti me muce 🙈
Ne moras ga stavljati ni piti,meni je prosli put bilo skoro u 11,oni su mi tamo stavili...samo dodi na pun mjehur ako su ti tako rekli tj ako tvoja dr radi tako...sretno sutra, navijam za tebe 🥰❤️👏🙏🥰👏❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Bozma samo ti stavi utrić, meni piše na papirima, a također mi je i sestra napomenula da ih stavljam svakih 8h. Na dan transfera sam ih isto stavila ujutro i rekao je doktor da normalno treba koristiti terapiju. Iako oni to isperu kasnije, ipak je djelovalo 3h prije toga.
Sretno ti danas i narednih dana💗🌲💗 Znaš da svi navijamo za tebe i da smo tu....Javi se kad prođe, prvo nama onda mužu😂
Nikitta krenula sam pisati litanije o jednoj svojoj osjetljivoj prijateljici, ali skratiti ću to. Ona je imala teško djetinjstvo, ne baš lagani život, vrlo rano se udala i rastala 10god.nakon, vrlo često je plakala zbog svoje osjetljivosti, i tu u raznoraznim situacijama, puno od tuge ali puno i od sreće jer tako doživljava svijet. Puno puta je bila povrijeđena i izdana od života. Tek sada kad je sagradila dom sa drugim ( i to kao da ih je dragi Bog spojio), kad ima dobar i stalan posao, ona je istinski sretna i više ne plače kao prije. Znam da zvuči banalano, ali netko tko puno pati, kao što patiš ti sa svojom bolesti i kad se nekom nezadovoljstvo i muka protežu kroz čitav život, teško je ostati jak i osjećati se moćnim. Ja od srca vjerujem da kad riješiš operaciju koju toliko čekaš, da te neće više ni zubar ni posao, moći slomiti❣ Na puno područja patiš, a život kad krene udarati onda lupi baš svugdje, ali i ta oluja prođe. Meni je trenutno isto teško s poslom, jer jako puno radimo, godinama se odričemo slobodnog vremena i psihičkog zdravlja,kao i cijela obitelj, sve nade sam oduvijek u to polagala, i svijet kakav sam uvijek zamišljala za sebe, preko noći može nestati zbog korone. Ali kako treba biti, bude.🦄🍀
Test na trudnoću (točnije na štopericu 😃) je i dalje pozitivan, Najluđe je to što sam jučer piškila kineza, a jutros "morala" otvoriti First response jer više kineza nemam. Baš mi je ga je bilo žao tako lijepog utrošiti na testitanje štoperice, ali nisam se mogla suzdržati naravno. Njih imam još tri komada i mogla bih taman još testirati 6. 8. i 10dpt. I moram reći da mi je to baš sve skupa jadno što radim, ali ne mogu oduprijeti. 😐😟
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dobro Lucija, ne moraš me nagovarati😂😂... idem ja u Muller kasnije😂😂😭👎
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
MISS si vidjela a kako su se nakostriješile one u ljetnim bebama, pogledam nakon par sati temu i vidim pravi chick fight
Cure ja vas pratim konstanto i radujem se svakom vašem uspjehu i tugujem zbog neuspjeha ali jednostavno uz posao, preseljenje i konstantan umor jednostavno ne stignem aktivno sudjelovati jer ste vi zbilja hiperaktivne
Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, veliki smo skoro 8 cm i nema više dvojbe da čekamo dečkića. Sad smo ipak malo mirniji jer smo zakoračili u drugo tromjesečje, i konačno možemo svima i reći. Sljedeći pregled je 13.01.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
MTB, nije mi bila namjera nabijati ti griznju savjest - daleko od toga. Samo mi nije bilo jasno od kuda kg kada si se vratila ili barem namjeravala vratiti svojoj uobicajenoj prehrani. Tako da oprosti ako sam te povrijedila, to mi nije bila namjera.
Bozma, mislim da je doslo tvoje vrijeme i da si i vise nego zasluzila jedan veeeeeliki ➕ pod bor. Drzim ti fige da ovaj malac bude upravo to! 😊🙏🏻 A sto se tice utrica, ja sam kod svakog transfera stavljala kao i svako jutro, doktori su mi rekli tako, a oni su i onako prilikom transfera uklonili visak. 😉
Olivera, predivno, cestitam na 💙🙃 Vjerujem da je sada lakse, i da se veselis tu ogromnu srecu podijeliti sa svima oko sebe. ☺️
Nikitta, nadam se da si provela mirnu noc...
Lucyinthesky, kako si ti jutros?
Ostalim curkama zelim sto mirniji petak i sto ljepsi pocetak vikenda 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Dobro jutro cure😊
Nikitta me znam sta ti reci a da ti vec cure nisu napisale, ali taj zubar je debil i nisi ti kriva sto te boli. Ja te razumijem, mene boli kad samo s onom kvacicom/pincetom takne po zubima. Stvarno mrzim da mi netko prcka po zubima i to mi je najgori pregled, a hvala Bogu, nikad nisam imala nekih vecih problema od karijesa i kamenca...
Bozma sretno danas!! Nadam se da ces ovaj Bozic dobiti najljepsi poklon i u novu godinu uci sretnije nego u ikoju do sada🥰
MTB jesi uspjela rijesiti strku?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MISS si vidjela a kako su se nakostriješile one u ljetnim bebama, pogledam nakon par sati temu i vidim pravi chick fightCure ja vas pratim konstanto i radujem se svakom vašem uspjehu i tugujem zbog neuspjeha ali jednostavno uz posao, preseljenje i konstantan umor jednostavno ne stignem aktivno sudjelovati jer ste vi zbilja hiperaktivne
Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, veliki smo skoro 8 cm i nema više dvojbe da čekamo dečkića. Sad smo ipak malo mirniji jer smo zakoračili u drugo tromjesečje, i konačno možemo svima i reći. Sljedeći pregled je 13.01.
Uvijek je ohrabrujuće pročitati takve divne vijesti! 🥰
Olivera ajme divno,koje olaksanje uci u drugo tromjesjecje..cestitam na deckicu,jel doktor to vec uspio vidit na uzv ili si bila na nifty?
P.s. ja nocas skoro nista nisam spavala,bas mi je pritisak u maternici, osjecam to zatezanje,probadanje...bas neugodan osjecaj...do kad je tebi to trajalo?
Sretno svima danad, posebno bozma ❤️🙏
La reina kako si ti??
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dobro jutro, cure!
Bozma, drzim najvece fige koje postoje!!! Zasluzila si da zavrsis ovu godinu sa jednim velikim, pozitivnim ➕💜❤ i slobodno mozes stavit utrice, i ja sam stavila jer sam zaboravila pitat dal da stavim il ne..
Aurora, nije ni glupo ni jadno to sta radis, sve to radimo i naravno da smo nestrpljive! Ja se nadam od ❤ jednom ➕ 😊
Olivera, super vijesti i sad uzivaj! 😊
Sretno, cure i drzte se! I ovo ce sve proci, mora proc! ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala vam cure
MISS radila sam Panoramu tako da znamo zbog toga, ali i doktor je jučer vidio na utz da je dečkić
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sortiraj odgovore
Najstariji