Bokic cure, samo da se kratko javim, eto me PUPO kako vi kazete 🥰
Znaci do danas zadnju info sam imala od nedjelje (dan poslije aspiracije) i bilo je receno da su se oplodile 2 js od 4. Danas su me razveselili da su se i druge dvije oplodile, i sve 4 su dosle do stadija blastice, tako da sad imam i 3 🐧 🥰 O kvaliteti mi nisu govorili, nesto u stilu da ne vole to govorit jer se onda ljudi uhvate za to, sta ja znam 🙄
Ugl beta 30.12. ❤🤞👶
Super 🥳🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala Sanjich ali nisu mi je vratili, ispitat ću ga u pon. Zamislite moja gin otišla u mirovinu a oni govore kao da je na GO, pitaj Boga tko će nas preuzeti... 😵 Ovaj mpo ne da bez nove D1 uputnice za pretrage ovi ne daju D1 uputnicu... Još ako dođu ove propusnice neću do 3 mjeseca doći na red 😑
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bokic cure, samo da se kratko javim, eto me PUPO kako vi kazete 🥰
Znaci do danas zadnju info sam imala od nedjelje (dan poslije aspiracije) i bilo je receno da su se oplodile 2 js od 4. Danas su me razveselili da su se i druge dvije oplodile, i sve 4 su dosle do stadija blastice, tako da sad imam i 3 🐧 🥰 O kvaliteti mi nisu govorili, nesto u stilu da ne vole to govorit jer se onda ljudi uhvate za to, sta ja znam 🙄
Ugl beta 30.12. ❤🤞👶
Odlične vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikitta taj lik se pokazao kao smeće od čovijeka ako mene pitaš i takav tretman nije zaslužio nitko. Jako mi je žao što te toliko povrijedio, želim mu u najmanju ruku isto.
Nadam se da postoji šansa da cijelu priču sa zubima završiš negdje drugdje 🤞
vuky hvala na pitanju, a tak, neću te lagat, bila sam i bolje i zapravo najbrže se iz beda izvučem tjelesnom aktivnošću, a sada ne mogu ništa jer krvarim nenormalno i najvjerojatnije sam i covid pozitivna. Divota jedna.
Žao mi je za pesonju, pa zbilja djeluje nemoguće organizirati transport u ova luda vremena. Da li postoji šansa da ti ga oni dovezu na našu granicu, mislim da bi se primopredaja mogla dogovorit bez testa?
Kako znas lucy da si covid pozitivna? Odnosno zasto to mislis.
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
LucyLou- sjećam se da su tebe odbili, ali mene nisu, tražili su mbo moj i od MM, ja njima nakon toga poslala i fotke uputnica (na kojima pišr da se traži KARIOGRAM) i oni meni potvrde narudžbi... na e-građanin po portal zdravlja se pojavilo pod naručivanje termin kod njih... netko je baš te dane dok sam ja s njima komunicirala zeznuo od početka do kraja... nisam imala razloga nakon toga sumnjat više iako jesam pročitala da si napisala da ne rade... al na njihovoj stranici pise da ne rade samo osnovne nalaze ako nisu potrebni neki specijalisticki... pa sam mislila da je onda to tak... nemam pojma... 🤷🏽♀️ Očekuješ da ustanova zna rade li traženu pretragu, a na kraju ispadne svakako...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Cure...jel netko imao možda situaciju ko ja...danas 7dpt i ujutro imala neki smedi iscjedak, od 17h sve ok pa onda svjetla krv 2 puta kad sam bila ma wc, i sad opet nista 🥺 jel moguće da je to menga već?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Nikitta, stvarno nije do tebe. Nadam se da si toga svjesna, barem na terapijama. Nisi ti nikad previše, jednostavno si imala tu nesreću da si imala roditelje koji nisu imali kapaciteta za tebe, koji su sami sebi bili previše pa su to projicirali na tebe. Dijete jednostavno ne može biti previše, ono jest kakvo jest. Što se tiče smeća od čovjeka koji se naziva stručnjakom, a onda viče na svoje klijente i vrijeđa ih - to sve govori o njemu, a ne o tebi. Vjerujem da se tebi to samo lijepi na postojeće rane, ali to stvarno nema ama baš nikakve veze s tobom. Jednostavno, on je tebe iskoristio za liječenje vlastitih frustracija, i onda ti je to još i naplatio.
Lucyinthesky, apsolutno razumijem tvoju frustraciju nekretanjem. I sama inače provodim u žešćoj fizičkoj aktivnosti nekoliko sati dnevno, a sad već dva mjeseca iz ovog ili onog razloga ne mogu. Mislila sam da ću moći nakon kiretaže - ali sad imam taj prokleti proljev radi kojeg opet ne mogu nigdje. I onda iz frustracije jedem. I natukla sam hrpu kila u kratko vremena koje jedva čekam početi skidati - baš se loše osjećam u svojoj koži ovako. Nisam to ja. A i ako ovako nastavim, nema šanse da ću moći ići na postupak u veljači, otkotrljat ću se do poliklinike.
Miss, ajme, ne znam, ja sam se makla od tamo kad sam čula vijesti. Zovi me zlom, ali idem sad tamo pročitati što se zbiva.
Nina89, fantastične vijesti!!!
💔💔💔
Cure…jel netko imao možda situaciju ko ja…danas 7dpt i ujutro imala neki smedi iscjedak, od 17h sve ok pa onda svjetla krv 2 puta kad sam bila ma wc, i sad opet nista 🥺 jel moguće da je to menga već?
Ne želim te bedirat, ali ja sam nakon oba transfera prorvarila zapravo, jednom 7dpt blastice, drugi put 8dpt trodnevnog.Krene smeđkasto, pa lagano crveno samo kad se obrišem i ubrzo skroz.
To ti je ružniji scenarij. Ljepši je implantacijsko ili nešto tako.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nikitta taj lik se pokazao kao smeće od čovijeka ako mene pitaš i takav tretman nije zaslužio nitko. Jako mi je žao što te toliko povrijedio, želim mu u najmanju ruku isto.
Nadam se da postoji šansa da cijelu priču sa zubima završiš negdje drugdje 🤞
vuky hvala na pitanju, a tak, neću te lagat, bila sam i bolje i zapravo najbrže se iz beda izvučem tjelesnom aktivnošću, a sada ne mogu ništa jer krvarim nenormalno i najvjerojatnije sam i covid pozitivna. Divota jedna.
Žao mi je za pesonju, pa zbilja djeluje nemoguće organizirati transport u ova luda vremena. Da li postoji šansa da ti ga oni dovezu na našu granicu, mislim da bi se primopredaja mogla dogovorit bez testa?
Kako znas lucy da si covid pozitivna? Odnosno zasto to mislis.
Muž mi je pozitivan, a ja od danas krenula sa simptomima, tak da...
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Nikitta, stvarno nije do tebe. Nadam se da si toga svjesna, barem na terapijama. Nisi ti nikad previše, jednostavno si imala tu nesreću da si imala roditelje koji nisu imali kapaciteta za tebe, koji su sami sebi bili previše pa su to projicirali na tebe. Dijete jednostavno ne može biti previše, ono jest kakvo jest. Što se tiče smeća od čovjeka koji se naziva stručnjakom, a onda viče na svoje klijente i vrijeđa ih - to sve govori o njemu, a ne o tebi. Vjerujem da se tebi to samo lijepi na postojeće rane, ali to stvarno nema ama baš nikakve veze s tobom. Jednostavno, on je tebe iskoristio za liječenje vlastitih frustracija, i onda ti je to još i naplatio.
Lucyinthesky, apsolutno razumijem tvoju frustraciju nekretanjem. I sama inače provodim u žešćoj fizičkoj aktivnosti nekoliko sati dnevno, a sad već dva mjeseca iz ovog ili onog razloga ne mogu. Mislila sam da ću moći nakon kiretaže - ali sad imam taj prokleti proljev radi kojeg opet ne mogu nigdje. I onda iz frustracije jedem. I natukla sam hrpu kila u kratko vremena koje jedva čekam početi skidati - baš se loše osjećam u svojoj koži ovako. Nisam to ja. A i ako ovako nastavim, nema šanse da ću moći ići na postupak u veljači, otkotrljat ću se do poliklinike.
Miss, ajme, ne znam, ja sam se makla od tamo kad sam čula vijesti. Zovi me zlom, ali idem sad tamo pročitati što se zbiva.Nina89, fantastične vijesti!!!
Točno tako i ja + što mi očito ovo sranje s temp kreće i sad još bit u krevetu do daljnjeg, ma strunut ću u svakom pogledu 🙄
Čuj, da te tješim da bumo lako kile skinule 😁🤦♀️
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji