Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    17. Prosinac 2020. 20:12

Nikitta ja sam se narucila u Vinogradsku da ne cekam u onom redu. Bila narucena u 10 i prozvali me i od ah dosla na red. Ako se ne narucis, nazalost, moras cekati. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

17. Prosinac 2020. 20:18

Nikitta

Hvala cure svakoj na riječima utjehe. Skršena sam. Satrana. 😔 Tri dana sam dobila ukupno 7 inekcija u isti dio ili okolo istog dijela zubnog mesa, rekla sam mu još jučer da mi je nateklo i da ne bih opet danas došla, već pustila da se malo smiri. On je inzistirao, jer da opet zubno meso ne sraste vamo tamo. Inače je odličan stomatolog, zaista bez premca, i radio mi je u zadnjih 30 godina sve zube osim par stvari kad sam prešla kod kumova, ali ne valja da kum radi zube, jer i od njega dobijem bukvicu ako išta prigovorim.
    Crazycatlady htjela sam sedaciju, ali konzultirala sam anesteziologa koji je pitao moju anamnezu i što sam sve od lijekova uzimala zadnjih 3 mjeseca (a naredalo se svega radi endo, i palca), i savjetovano mi je da ne idem u to. Stomatologu sam došla i rekla da se nismo vidjeli 6 godina tijekom kojih sam razvila strašnu fobiju, i da treba strpljenja. Rekao je da će imati strpljenja, na kraju je taj prof. koji mi je radio kanale imao više strpljenja (koji me vidio 3 puta u životu prošli tjedan i sada), nahvalio kako sam super pacijent, jer mi je radio satima strašan zahvat na 6, i na 4. I onda satrana od svega, hrabro dođem danas kod svoga, i lik popizdi. I to ne popizdi kad kažem da me zaboli, jer sam istrpila svaki put, nego na kraju, kad sam pola sata šutila i trpila sve (djelomice je dao anesteziju u dva navrata, ali ne tamo nego pokraj, pa je djelomice primila anestezija), i onda kad smo gotovi, on je poludio. Ja sam ga upozorila da sam težak pacijent, no to kao da je danas zaboravio, jer je samo tupio kako to što je radio ne boli tako kako sam ja izdramila. Općenito mi se uvijek ljudi obraćaju da dramim, što realno prezirem, jer mi poručuju da moji osjećaji ne samo da nisu validni, nego su i bez značaja. Iskreno, ne znam što je on tu sad sklepao privremeno, nije ni stavio štift za krunicu, pa kao kad zacijeli ti se javi. Ovo će ti cijelit 10-15 dana.

Toliko sam iztraumatizirana sa svime na tijelu da mi se vise krv gadi vadit, tako da te kužim, a ti si imala još vise trauma na tijelu i želiš izbjeći svaku bol. Nije to toliko ni pitanje straha...

Lucyinthesky
    17. Prosinac 2020. 20:19

Nikitta taj lik se pokazao kao smeće od čovijeka ako mene pitaš i takav tretman nije zaslužio nitko. Jako mi je žao što te toliko povrijedio, želim mu u najmanju ruku isto.
    Nadam se da postoji šansa da cijelu priču sa zubima završiš negdje drugdje 🤞
    vuky hvala na pitanju, a tak, neću te lagat, bila sam i bolje i zapravo najbrže se iz beda izvučem tjelesnom aktivnošću, a sada ne mogu ništa jer krvarim nenormalno i najvjerojatnije sam i covid pozitivna. Divota jedna.
    Žao mi je za pesonju, pa zbilja djeluje nemoguće organizirati transport u ova luda vremena. Da li postoji šansa da ti ga oni dovezu na našu granicu, mislim da bi se primopredaja mogla dogovorit bez testa?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MISS
    17. Prosinac 2020. 20:19

MTB jesi ti ono rekla da su tema ljetne bebe 2021.razbibriga na forumu? Hahha eno se zene kolju tamo, pišu jedna drugoj sjaši i slicno ..Blazena ova grupa ❤️ svi za jednu ,jedna za sve 👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

17. Prosinac 2020. 20:21

Mattan mislim da trebas donjet tu istu usputnicu, tako su meni rekli da je kopiram par puta da ce trebat...

Nikita zao mi je ja nemogu zamislit da si uopce toliko dozvolila.. Ja bi se nakon prvog povisenja tona skupila kuci... 

Miss mogla si ga sutta pitat kad ide na GO, cisto informativno pa mi dojavi.. 

Ja dobila fibru 37,3 povratila, imala 2x proliv... Sinoc sam spavala svega iru vrimena od glavobolje niti jedna tableta nije pomogla... Jutros sam bila tako tako lose ali u puno posla pa nisam primjetila al sad doma me uhvatila neks treskavica malo hladno malo vruce.. Izmirila fibru i imam sta vidit.. Nadam sd iskreno da nije corona jer se bojim i plakala sam sad pola sata dok nisam dosla k sebi i uspila se skulirat... 😔

MISS
    17. Prosinac 2020. 20:34

Sanjich🤞🤰

Mattan mislim da trebas donjet tu istu usputnicu, tako su meni rekli da je kopiram par puta da ce trebat…

Nikita zao mi je ja nemogu zamislit da si uopce toliko dozvolila.. Ja bi se nakon prvog povisenja tona skupila kuci…

Miss mogla si ga sutta pitat kad ide na GO, cisto informativno pa mi dojavi..

Ja dobila fibru 37,3 povratila, imala 2x proliv… Sinoc sam spavala svega iru vrimena od glavobolje niti jedna tableta nije pomogla… Jutros sam bila tako tako lose ali u puno posla pa nisam primjetila al sad doma me uhvatila neks treskavica malo hladno malo vruce.. Izmirila fibru i imam sta vidit.. Nadam sd iskreno da nije corona jer se bojim i plakala sam sad pola sata dok nisam dosla k sebi i uspila se skulirat… 😔

Ocu,javim ti 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

darliv
    17. Prosinac 2020. 20:40

Nikitta jako mi je zao da se zaredalo jos jedno neugodno iskustvo 😔 iskreno uopce ne znam sto bi ti napisala kako bih te utjesila..samo znam da se vecina ljudi ne zna nositi s osjecajnim dusama, i zato ponekad reagiraju burnije 😕 drzi se ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Nina89
    17. Prosinac 2020. 20:41

Bokic cure, samo da se kratko javim, eto me PUPO kako vi kazete 🥰
    Znaci do danas zadnju info sam imala od nedjelje (dan poslije aspiracije) i bilo je receno da su se oplodile 2 js od 4. Danas su me razveselili da su se i druge dvije oplodile, i sve 4 su dosle do stadija blastice, tako da sad imam i 3 🐧 🥰 O kvaliteti mi nisu govorili, nesto u stilu da ne vole to govorit jer se onda ljudi uhvate za to, sta ja znam 🙄 
    Ugl beta 30.12. ❤🤞👶

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

vuky
    17. Prosinac 2020. 20:45

Lucyn ne mogu ni oni bez pcr testa :/ moramo sad smisliti sto dalje.... cak ni prijevoznici trenutno ne voze :/

Ruska1986
    17. Prosinac 2020. 20:46

Nikitta

Super! Hvala što si mi uništio blagdane! Nije mi ništa htio taj zub naplatiti, inzistirala sam nekoliko puta da želim završiti priču, no on je samo ponavljao da je htio spasiti zub, radi mene, ne radi sebe, i da je dao sve od sebe i maltretirao se, dok bi svakom drugom rekao da vadi zub i ciao. Razumijem njegov stav, ali reakcija je neprimjerena. Nažalost, nije mi prvi put, a ni zadnji. Meni vlastiti roditelji cijeli život (i na tjednoj bazi sada), govore da sam preosjetljiva i zašto si takva. Jednom sam pukla i rekla - alo, vi ste me napravili radi svojih sebičnih ciljeva, i sad se ne znate nositi s osjećajnom osobom?! Kao dijete sam vam bila “previše” i sada sam. To su posljedice vaših gena i vašeg odgoja. Volite me, ograničeno naravno, jer čovjek ne zna voljeti bezuvjeto, i to jedino ako ne plačem, jaka sam, sve podnosim, ne raspadam se, zadovoljna sam i sretna. U svim drugim slučajevima, ne mogu se nositi sa mnom. Meni je to suludo, i baš radi užasa koje trpim od okoline cijeli život, imam hrpu suosjećanja za tuđu djecu i zato mogu i jesam dobra pomajka, jer očito to ne bi svatko mogao.
    MTB na VG nema naručivanja, samo dođeš!! Pošalji im mail da budeš ziher. Na Rebru brijem da se čeka.

Uzas... Pa jebote gle sta si svadta prosla i sta svasta prolazis! I kakva god bila, nema se pravo derat na tebe! Ma uzas, eto ne znam sta drugo rec... Bar imas nas tu pa se mozes uvijek pozalit 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.