Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2020. 17:53

Nikitta nisam baš u toku gdje si išla ali ako se toliko bojiš zašto nisi negdje gdje imaju svjesnu sedaciju? Mislim da to imaju sve ove razvikane ordinacije tipa Bagatin i slični. Ako jesi isla pod tu sedaciju onda sorry sto upadam kao padobranac.

Matkiša 😎
    17. Prosinac 2020. 18:05

Nikitta moooolim?!? Odakle mu pravo uopće, uff 😵😵 Razumijem te, kad kaže neće bolit ne vjerujem.. Koliko puta sam došla na red pa pobjegla kući omg
    Nadam se da će ta trauma brzo proći. 
    Jednom sam bila u sličnoj situaciji, moj muž tvrdi da dok ne nalete na nekog krkana koji će ih fino namjestiti neće se ni smiriti 😾

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nirvana2024
    17. Prosinac 2020. 18:32

Pozdrav svima,
    Ne stignem puno pisati ni citati kao prije, samo da se javim i pozelim svima srecu ♥️
    Ja sam u petak (11.12., 9+3) obavila UZV, i dalje imamo KČS i veliki smo 2.5 cm 😊
    Sad me ceka rani probir i kontrola nakon nove godine, a o prenatalnom testu jos uvijek se premisljam...
    Jedino sto mi je doktorica rekla da je za 9 tjedana dobivanje 2 kile previse i da malo pripazim. E sad, da ne pazim, ne bi rijec rekla, ali ja skoro nista ne jedem jer jos uvijek imam neki cudan osjecaj kao mucnine, jedem max 3 x dnevno, i to malo.. i kako sad njoj objasniti ☹ jedino si mislim da do sljedece kontrole kilaza onda nece puno porasti pa me nece spotati za 13.tt, ne znam vise ni sama...
    No, sve su to nebitni problemi i ne zalim se, nadam se da ce vam kraj ove i pocetak nove godine donijeti sve sto si zelite i o cemu sanjate ♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

manemoj
    17. Prosinac 2020. 18:40

Nirvana2020

Pozdrav svima,
    Ne stignem puno pisati ni citati kao prije, samo da se javim i pozelim svima srecu ♥️
    Ja sam u petak (11.12., 9+3) obavila UZV, i dalje imamo KČS i veliki smo 2.5 cm 😊
    Sad me ceka rani probir i kontrola nakon nove godine, a o prenatalnom testu jos uvijek se premisljam…
    Jedino sto mi je doktorica rekla da je za 9 tjedana dobivanje 2 kile previse i da malo pripazim. E sad, da ne pazim, ne bi rijec rekla, ali ja skoro nista ne jedem jer jos uvijek imam neki cudan osjecaj kao mucnine, jedem max 3 x dnevno, i to malo.. i kako sad njoj objasniti ☹ jedino si mislim da do sljedece kontrole kilaza onda nece puno porasti pa me nece spotati za 13.tt, ne znam vise ni sama…
    No, sve su to nebitni problemi i ne zalim se, nadam se da ce vam kraj ove i pocetak nove godine donijeti sve sto si zelite i o cemu sanjate ♥️

Baš sam se jutros pitala kako si. Super vijesti, baš mi je drago ❤️
    Ja dobijem dvije kile bez problema a nisam trudna 😂 nemoj se oko toga brinuti 😉 bitno da ste ti i bebica dobro 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 18:42

Nikitta, Tiki92, hvala. Za Torch sam već zvala, javila se jedna predivna žena na telefon i sve mi lijepo objasnila. Super je osječaj kad tako naletim na prave ljude, kojima nije problem pomoći i podržati.
    Za trombofiliju sam poslala na Rebro, vidjet ću što će mi odgovoriti pa ako ne dobijem dobar termin možda se probam naručiti i u Vinogradskoj. Ne bih probavala ići bez naručivanja, niti volim čekati niti imam vremena čekati uzalud.

Leia2.0, možda i je radi antibiotika. Uvijek detaljno pročitam opise svih lijekova koje uzimam i sve nuspojave. Ovo je prvi put u životu da sam popila nešto i uopće ne proučila što je to.

Nikitta, taj čovjek je kreten. Pročitaj još jednom - K R E T E N. Ti ama baš ništa nisi loše napravila, dapače, bila si uzoran pacijent koji svom liječniku daje povratnu informaciju - da ga boli. On je K R E T E N. Ne vraćaj se kod njega.
    (btw, jedan takav je meni uništio zub, a ja sam samo slušala i vjerovala da sam ja kriva; preporodila sam se kad sam počela biti zahtjevna i tražiti dobru uslugu od svojih stomatologa).

Nirvana2020, sad bih te nalupala po guzi. Ja se već danima ovdje brinem i ne želim previše pisati o tebi da ne zabrinem i druge. Baš mi drago da ti je bebica dobro i da si i ti dobro. Uživaj u svojoj trudnoći 

💔💔💔

vuky
    17. Prosinac 2020. 18:49

Bozma si ti sutra na transferu? Sretnooo! Drzim 🤞🏻 da ovaj bude onaj pravi....
    Lucyn kamo si ti!? 
    Dada ces sutra raditi test? Imam
    bas za tebe dobar feeling :)
    MTB ti si vec u akciji 🥰 bravo...

Cure, ja sam u subotu trebala po psa- sad za BiH isto treba PCR test, sad ne znam sta da radimo? je mi uopce ikako mozemo dobiti uputnice za pcr? ima neki nacin? :/ jer ako placamo, za nas 2 je to 200€! Svakako sad ne mozemo do drugog pon :/ jer smo drugo tjedan bas u obavezama...

manemoj
    17. Prosinac 2020. 18:50

vuky

Bozmasi ti sutra na transferu? Sretnooo! Drzim 🤞🏻 da ovaj bude onaj pravi….
    Lucyn kamo si ti!?
    MTB ti si vec u akciji 🥰 bravo…

Cure, ja sam u subotu trebala po psa- sad za BiH isto treba PCR test, sad ne znam sta da radimo? je mi uopce ikako mozemo dobiti uputnice za pcr? ima neki nacin? :/ jer ako placamo, za nas 2 je to 200€! Svakako sad ne mozemo do drugog pon :/ jer smo drugo tjedan bas u obavezama…

Pripazi samo ako od ponedjeljka uvedu propusnice..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nirvana2024
    17. Prosinac 2020. 18:51

Hvala 🤗🥰
    Da, znam, kriva sam, u svoju obranu, na poslu su me stisli, a jos se ne osjecam dovoljno komotno da barem sefovima kazem pa da malo olabave.
    Preuredivali smo stan da nam bude ljepse za Bozic i ja sam pripremala kolace za rockas koji nisam slavila zbog korone, samo sam svima podijelila kolace po uredima 🤣 luda vremena

Inace sam jako umorna, ako ne odradim popodnevni nap, ja sam mrtav covjek u 19h i ne mogu nista odraditi nakon posla tak da malo ubijem oko u 16h i u 16:45 sam kao nova.
    MTB, pokusala sam sve popratiti i vidjela sam koliko si hrabro sve podnijela, divim ti se i drzim fige za sljedeci dobitni ciklus 🍀 takoder i druge curke, bit ce sve ok, samo nazalost, nasa borba je dugotrajna i iziskuje zivaca i vremena, ali nam je vrlo vjerojatno s razlogom dodijeljena jer nije za svakoga.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Prosinac 2020. 19:10

vuky

Bozmasi ti sutra na transferu? Sretnooo! Drzim 🤞🏻 da ovaj bude onaj pravi….
    Lucyn kamo si ti!?
    MTB ti si vec u akciji 🥰 bravo…

Cure, ja sam u subotu trebala po psa- sad za BiH isto treba PCR test, sad ne znam sta da radimo? je mi uopce ikako mozemo dobiti uputnice za pcr? ima neki nacin? :/ jer ako placamo, za nas 2 je to 200€! Svakako sad ne mozemo do drugog pon :/ jer smo drugo tjedan bas u obavezama…

vuky nemam pojma. Iskreno rekla sam samoj sebi da neću raditi ništa više prije vikenda. Doktor mi je napisao da ovitrelle izlazi do 7-10 dana iza stop, tako da me sve strah i napraviti jer je jučer bio 9.dan ,pa bih radije da potamni još ako ima šta 🙈
    Danas sam se uspjela suzdržati, pokušati ću i sutra, a za subotu ne garantiram 😁
    Danas imam osjećaj da ću svaki čas M dobit. Jao do sad mi još od početka bockanja takav osjećaj nije bio... A po zadnjoj M bi trebala tek doći za 10 dana. Išla sam u trgovinu i čak sam veliki uložak stavila,da mi bude toplo i za nedaj Bože 🙈🙈🙈🙈

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Prosinac 2020. 19:15

Nirvana2020

Hvala 🤗🥰
    Da, znam, kriva sam, u svoju obranu, na poslu su me stisli, a jos se ne osjecam dovoljno komotno da barem sefovima kazem pa da malo olabave.
    Preuredivali smo stan da nam bude ljepse za Bozic i ja sam pripremala kolace za rockas koji nisam slavila zbog korone, samo sam svima podijelila kolace po uredima 🤣 luda vremena

Inace sam jako umorna, ako ne odradim popodnevni nap, ja sam mrtav covjek u 19h i ne mogu nista odraditi nakon posla tak da malo ubijem oko u 16h i u 16:45 sam kao nova.
    MTB, pokusala sam sve popratiti i vidjela sam koliko si hrabro sve podnijela, divim ti se i drzim fige za sljedeci dobitni ciklus 🍀 takoder i druge curke, bit ce sve ok, samo nazalost, nasa borba je dugotrajna i iziskuje zivaca i vremena, ali nam je vrlo vjerojatno s razlogom dodijeljena jer nije za svakoga.

Draga, ja sam presretna što si ti samo lijena i što je sve sa bebicom dobro. Sad si prošla jedan jako važan milestone, onaj od 9tt, sad se možeš opustiti i uživati u svojoj trudnoći. Naravno da nas ne moraš pratiti, samo se ponekad javi sa svojim dobrim vijestima, da daš vjetra u leđa i nama koje ćemo tek krenuti tvojim stopama 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.