AuroraB 🎉🎉🎉 to znači jedan transfer i 2 smrzliča? Super, baš mi drago da ti rade ET..
Leoni znači bolje je, ajde super 🥰🥰
Hmm… to ti u prijevodu znači transfer dva, smrzlića nula.
Lucy kakvi tu točno bili tvoji?
Prebrzo sam pročitala, sry 🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
AuroraB 🎉🎉🎉 to znači jedan transfer i 2 smrzliča? Super, baš mi drago da ti rade ET..
Leoni znači bolje je, ajde super 🥰🥰
Hmm… to ti u prijevodu znači transfer dva, smrzlića nula.
Lucy kakvi tu točno bili tvoji?
A vraćena su mi 2 osmostanična, ovi što su ostali su bili 4 stanice, jedan više od 8, ali s fragmentacijama.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sad ja uletavm ko padobranac, malo sam se makla od foruma, pokušala sam na sve moguće načine skrenut mislis čekanja bete! VM mislim da je uspješnost splet jako puno okolnosti, naravno kvalitete embrija, ali i ne samo toga. Inače bi cure sa super embrijima uvijek ostale trudne a one s lošijima nikad, a znamo da nije tako. Tako da nije istina da će ti na fetu biti manje šanse! To je sve previše nepredvidivo! Super je da imas ikakve smrzlice i da ćeš ic odmornija i smirenija po njih. Mozda bas zato uspije! Da nam je staviti kamericu unutra pa vidjet što i zašto se nesto događa..
Od riječi do riječi se slažem s tobom 😊
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Mwni danas 9 dnt dvodnevnog.. U petak bi trebala betu al mislim da necu izdrzat! Mislite da je prerano u srijedu npr? Do danas sam bila kul, ali jučer ili čak prekjucer, sam počela osjecat nekakva boluckanja, oštra, traju neko kratko vrijeme pa odu.. Pa maloprije kratkotrajno nekakvo bolno pulsiranje na lijevoj strani.. uff. Trudis se ne mislit, ali ne možeš! Za test se dvoumim, mislim da cu u jednaki bed past s negativnim njim ili betom..
Cure sretno sa svim sta prolazite, sve sam procitala, cimerice iz kamenjara, susjedi iz pakla, hiperi i negativni testovi,novi pocetci..😘😘
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sad ja uletavm ko padobranac, malo sam se makla od foruma, pokušala sam na sve moguće načine skrenut mislis čekanja bete! VM mislim da je uspješnost splet jako puno okolnosti, naravno kvalitete embrija, ali i ne samo toga. Inače bi cure sa super embrijima uvijek ostale trudne a one s lošijima nikad, a znamo da nije tako. Tako da nije istina da će ti na fetu biti manje šanse! To je sve previše nepredvidivo! Super je da imas ikakve smrzlice i da ćeš ic odmornija i smirenija po njih. Mozda bas zato uspije! Da nam je staviti kamericu unutra pa vidjet što i zašto se nesto događa..
Od riječi do riječi se slažem s tobom 😊
Hahah rijetko pišem ali mudro! 😂😂😂
🧒39, sve ok
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
Mwni danas 9 dnt dvodnevnog.. U petak bi trebala betu al mislim da necu izdrzat! Mislite da je prerano u srijedu npr? Do danas sam bila kul, ali jučer ili čak prekjucer, sam počela osjecat nekakva boluckanja, oštra, traju neko kratko vrijeme pa odu.. Pa maloprije kratkotrajno nekakvo bolno pulsiranje na lijevoj strani.. uff. Trudis se ne mislit, ali ne možeš! Za test se dvoumim, mislim da cu u jednaki bed past s negativnim njim ili betom..
Cure sretno sa svim sta prolazite, sve sam procitala, cimerice iz kamenjara, susjedi iz pakla, hiperi i negativni testovi,novi pocetci..😘😘
Meni je beta isto u petak, danas mi je 7 dpt trodnevnih, u jednakoj muci sam vjeruj mi.
🧍♂️42-od astheno-normo
Lucyinthesky haha znam, tjesim se da netko broji isto toliko dugih dana kao ja😂
🧒39, sve ok
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
Marinela ne znam kad se može u tom slučaju vaditi beta, ali barem imaš supatnicu Lucyinthesky
Nikitta znam ja to da ta dva nisu dobra, zato sam napisala Mattan da neće biti smrzlića. Ioako, ovaj treći četverostanični nije još skroz otpisan, njemu je dao ocjenu B. Ali ne pouzdam se u njega, znam što to znači.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ne morate se bojati da zametci neće preživjeti odmrzavanje, to se jako jako rijetko događa.
FET je statistički uspješniji, to je dokazano. Šalju nas na ET zato što zametci često ne uspiju do faze da mogu biti smrznuti van našeg tijela.
Što se tiče lokalne, meni je bila dobra. Nije da nisam osjećala, pogotovo ovaj jajnik koji je nedostupan, ali sam bila tako dobro raspoložena da mi je bilo svejedno što me boli, sve sam ih voljela i stalno sam im to govorila, plakala i zahvaljivala im se svima.
Ajde nisam jedina plakala... i ja sam se zahvaljivala svima 😆😂😂😂 show... boze sacuvaj 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Lucyintheskyhvala što si mi potvrdila da sam dobro shvatila… iiiii upravo su me zvali! 🤗 Idem sutra na transfer. Sve 4 stanice su i dalje žive, međutim jedna se prebrzo razvija jer je već sedmostanična, preostale 3 su četverostanične, od toga su dvije sa ocjenom AA i njih sutra vraćam, a ova treća je slabija i podijeljene stanice nisu jednake veličine.
Ajd zamislite vi kako je taj čovjek meni sve izreferirao🧡 Pa svaka mu čast!
Ajme super vijest... koliko ih sutra vracas? Bas super 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji