Nikita hvala na iscrpnom odgovoru :) Mislim da bi to tako nekako i kod mene izgledalo. Da, na žalost zatrovali smo planetu i hranu koju konzumiramo. Osjećam se privilegirano kada iz skromnog vrta na vikendici ljeti mogu ubrati koju rajčicu, salatu i slično. No što je tu je. Neću si uskraćivati ponekad neke gušt, a i vidim da je ovdje tradicija ići u mekić nakon transfera, a obzirom da mi je to jedan od najdražih đankića neću se buniti :D
AuroraB potpisujem i negdje si pohranjujem tvoj post o cimericama da se mogu utješiti kada naletim na takve. Zaista pogođeno i odmjereno napisano.
Cure netko je nedavno pitao zašto većina vas misli da FET ima veći postotak uspješnosti od ET-a. To i mene zanima pa ako bi se nekome dalo objasniti ili nalijepiti kakav članak o tome. Postavlja se pitanje zašto se onda u FET ide tek onda ako ET nije preporučljiv obzirom na stanje organizma...
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
Neka si ti gotova 💪
Kako je sve prošlo?
Da mene je bolio... jbt ma mogu meni dati sta hoce mene to boli... ali sad sam ok
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajde ajde, znači da je bilo i stanica kad te bolilo :) Kakva sramota, mislim da ja tu prednjačim :D Koliko su izvukli stanica? Možda još ni ne znaš… Jesi bila sama u sobi ili imaš cimericu?
Evo kazu 6.. imam cimericu... sutra ce mi javit dalnji razvoj i za transfer i to...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron bas nas cimas, daj reci sta je bilo.
Mattan ta tvoja cista suprotnost od ove cimerice od Leoni 😂.
Netko je spominjao Pronatal i IVF i kako bi se mogle kod nas radit donacije. Nema sanse, nece se to kod nas radit dok god nam pred klinikama mole babe i dok god ima ovih zatucanih kao od Mattan cimerica.
Miss probaj se ne brinut toliko, ti si sigurno jedna od onih trudnica koje ce po malo krvuckat cijelo vrijeme, a sve ok. Uskoro je uzv pa ce te bar malo smirit
Zašto bi te bilo sramota, pa suze su prirodne.
E, da si nekome prdnula u lice, to bi isto bilo prirodno, ali bih razumjela razlog sramote
Kako je prošlo?
Bar si me nasmijala 🤣🤣🤣 nisam prdila 🤣🤣🤣 samo suze, jao kao dijete sam malo 🤣🤣😅 tako i izgledam 😊
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ma nista nije bilo, ja mimoza ocito, dali koktel lijekov, ali ja sam sve to osjetila, naravno ukocila se... i sta ces..
Ali dobro cure 6 stanica, pa vidjeti cemo dalje... nadam se da ce bar 2 doci do kraja...
Znate sta neka je proslo 😁 sad papati, spavati i sutra u normalu ako sve dobro bude..
Hvala Vam svima curke na podrsci 🥰🥰🥰🥰🤩
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron, samo si plakala? Ja mislila tko zna sta je bilo. Ma nije to nista, ja cmizdrim i na transferu 🙈
Bitno da su stanice vani i da ih ima.
VM koji si test radila? 🙏 da te beta iznenadi sutra
AuroraB jesu te zvali? Za daljni razvoj?
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jeremija To si u pravu! Imamo mi slučaj prijatelja naših gdje njegova žena napada žene pred bolnicom i kao neka organizirana sekta kad saznaju za ženu koja se odlučila na pobačaj, idu joj u kuću i nagovaraji. Pokušala je i mene uvući ali dobila je odbijenicu hehe A da ne govorim da mi je svećenik na ispovijedi rekao da je to valjda smrtni grijeh ili na potpomognutu. S t r a š n o.
I odgovorno tvrdim da bi se pola takvih brakova raspao da se nađu u ovakvim situacijama, kao što smo na žalost mi....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Leoni jel ti stanje jednako, bolje, gore? Mislim ako se ti osjećaš da si ok, ako nemaš tu neku specijalnu terapiju koju ne možeš i kući uzimati po meni bolje ti je doma... Osim ako ti se nije svidjela klopa tu?! 😁😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji