Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
Neka si ti gotova 💪
Kako je sve prošlo?
Da mene je bolio… jbt ma mogu meni dati sta hoce mene to boli… ali sad sam ok
Pa i mene je, pisala sam tu, ali mi je bilo glupo prestrašit vas što tek idete. Ono baš je boljelo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
AuroraB jesu te zvali? Za daljni razvoj?
Nisu... daj kad si tamo već saznaj mi stanje
Sad mi je već malo čudno kako oni izvlače manje stanica nego je prvotno zabilježeno, a na nekim drugim mjestima te još i iznenade time što ih ima više nego se očekivalo... U svakom slučaju, kreće ti igra živaca od danas, a ja ti želim svu sreću <3
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ma nista nije bilo, ja mimoza ocito, dali koktel lijekov, ali ja sam sve to osjetila, naravno ukocila se… i sta ces..
Ali dobro cure 6 stanica, pa vidjeti cemo dalje… nadam se da ce bar 2 doci do kraja…
Znate sta neka je proslo 😁 sad papati, spavati i sutra u normalu ako sve dobro bude..
Hvala Vam svima curke na podrsci 🥰🥰🥰🥰🤩
Pa zato smo tu 😘
Nego, daj sad ono što nas zanima, koji biolog ti je došao u sobu i tak to 😁?
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Nikita hvala na iscrpnom odgovoru :) Mislim da bi to tako nekako i kod mene izgledalo. Da, na žalost zatrovali smo planetu i hranu koju konzumiramo. Osjećam se privilegirano kada iz skromnog vrta na vikendici ljeti mogu ubrati koju rajčicu, salatu i slično. No što je tu je. Neću si uskraćivati ponekad neke gušt, a i vidim da je ovdje tradicija ići u mekić nakon transfera, a obzirom da mi je to jedan od najdražih đankića neću se buniti :D
AuroraBpotpisujem i negdje si pohranjujem tvoj post o cimericama da se mogu utješiti kada naletim na takve. Zaista pogođeno i odmjereno napisano.
Cure netko je nedavno pitao zašto većina vas misli da FET ima veći postotak uspješnosti od ET-a. To i mene zanima pa ako bi se nekome dalo objasniti ili nalijepiti kakav članak o tome. Postavlja se pitanje zašto se onda u FET ide tek onda ako ET nije preporučljiv obzirom na stanje organizma…
Vjerojatno je tijelo tada odmornije i spremnije za prihvat embrija, a postoji rizik da embriji neće preživjeti odmrzavanje. Ne znam iskreno da li je to baš znanstveno dokazano da je FET uspješniji, moguće da su samo naši dojmovi takvi.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Nisu… daj kad si tamo već saznaj mi stanje
Sad mi je već malo čudno kako oni izvlače manje stanica nego je prvotno zabilježeno, a na nekim drugim mjestima te još i iznenade time što ih ima više nego se očekivalo… U svakom slučaju, kreće ti igra živaca od danas, a ja ti želim svu sreću <3
Da, to je i mene malo zbunilo, ja sam na zadnjoj folikulometriji imala 12 komada, sad baš gledam, a izvađeno je 9 ok kojih su na 7 radili ICSI. Pretpostavljam da su 2 bila prazna.
🧍♂️42-od astheno-normo
Dobro jutro cure 🥰
VM zao mi je jako. Znam kakav je to gadan osjećaj ali vidim da je ovo prvi put da imaš smrzlice i vjeruj mi, tako je puno lakše. Fet je ništa naspram ovog do sad. Držim fige da te beta iznenadi ipak 🤞🏻
Anksimoron ma kakva sramota, sve su oni već vidjeli 😉 vjerojatno i ovo što je MTB navela. Bitno da su oni izvadili stanice i da se one sad oplode. I da se ti osjećaš dobro 😉
Miss super da je danas sve ok. Ova tvoja beba tebe zeza samo tako, čim se rodi ti ju malo u kaznu stavi 😅, nek se zna tko je koga rodio 😂
Mattan i Leoni ajme vi baš cimerice iz pakla. Ali to su vam samo jako nesretne i nezadovoljne žene koje ne znaju biti sretne s onim što imaju. Nadam se da ćete brzo biti bolje i onda doma čekati transfere 🤞🏻
Lucyinthesky tebi se opasno približava vrijeme za test. Ajme jedva čekam 🥰
A približava se, a ja sam nekako sva deprasta, što inače nisam. Baš se čudno osjećam.Hvala kaj misliš ❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
Da... pitanje je što oni broje pod izvađene, možda spomenu samo one dobre.
Leoni jel ti stanje jednako, bolje, gore? Mislim ako se ti osjećaš da si ok, ako nemaš tu neku specijalnu terapiju koju ne možeš i kući uzimati po meni bolje ti je doma… Osim ako ti se nije svidjela klopa tu?! 😁😁
Ja ovde primam za izmokravanje i od toga mi padne pritisak i ubrza mi se puls. Onda mi dodje skupljanje vode u usta i neka tezina u zelucu. Ali to nisam imala kuci, ovde sam juce dobila 🤷🏻♀️ bolove nemam skoro uopste vise.
Sta tebi kazu dalje?
Cure jel postoji mogucnost da mi radi ET zbog mog stanja?
Postoji vjerojatno, da ultrazvukom utvrde da je sve ok i da ideš na transfer, ali bojim se da je to manja vjerojatnoat...
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
Neka si ti gotova 💪
Kako je sve prošlo?
Da mene je bolio… jbt ma mogu meni dati sta hoce mene to boli… ali sad sam ok
Pa i mene je, pisala sam tu, ali mi je bilo glupo prestrašit vas što tek idete. Ono baš je boljelo.
Da Lucyinthesky ja sam sve osjetila... ali sve...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Nisu… daj kad si tamo već saznaj mi stanje
Sad mi je već malo čudno kako oni izvlače manje stanica nego je prvotno zabilježeno, a na nekim drugim mjestima te još i iznenade time što ih ima više nego se očekivalo… U svakom slučaju, kreće ti igra živaca od danas, a ja ti želim svu sreću <3
Da pitat cu za moju frendicu Auroab kakvo je stanje 😍😍😍
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji