Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Prosinac 2020. 10:53

Ne morate se bojati da zametci neće preživjeti odmrzavanje, to se jako jako rijetko događa.
    FET je statistički uspješniji, to je dokazano. Šalju nas na ET zato što zametci često ne uspiju do faze da mogu biti smrznuti van našeg tijela.
    Što se tiče lokalne, meni je bila dobra. Nije da nisam osjećala, pogotovo ovaj jajnik koji je nedostupan, ali sam bila tako dobro raspoložena da mi je bilo svejedno što me boli, sve sam ih voljela i stalno sam im to govorila, plakala i zahvaljivala im se svima. 

💔💔💔

AuroraB
    13. Prosinac 2020. 11:03

Lucyinthesky hvala što si mi potvrdila da sam dobro shvatila... iiiii upravo su me zvali! 🤗 Idem sutra na transfer. Sve 4 stanice su i dalje žive, međutim jedna se prebrzo razvija jer je već sedmostanična, preostale 3 su četverostanične, od toga su dvije sa ocjenom AA i njih sutra vraćam, a ova treća je slabija i podijeljene stanice nisu jednake veličine. 
    Ajd zamislite vi kako je taj čovjek meni sve izreferirao🧡 Pa svaka mu čast!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Prosinac 2020. 11:05

AuroraB

Lucyintheskyhvala što si mi potvrdila da sam dobro shvatila… iiiii upravo su me zvali! 🤗 Idem sutra na transfer. Sve 4 stanice su i dalje žive, međutim jedna se prebrzo razvija jer je već sedmostanična, preostale 3 su četverostanične, od toga su dvije sa ocjenom AA i njih sutra vraćam, a ova treća je slabija i podijeljene stanice nisu jednake veličine.
    Ajd zamislite vi kako je taj čovjek meni sve izreferirao🧡 Pa svaka mu čast!

Super vijesti. Je li zvučao na telefon onoliko zgodno koliko je zgodan u stvarnosti? 

💔💔💔

AuroraB
    13. Prosinac 2020. 11:09

Hahahhaha MTB oni imaju dva embriologa... Onaj o kojem svi ovdje pričaju mi je bio na aspiraciji, s njim sam pričala pa čak mu i dala čokoladu😃  A sada me zvao drugi... po glasu neki izuzetno dobar čovjek.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Prosinac 2020. 11:13

Dobro jutro cure 😊❤️

Leoni i Mattan žao mi je zbog isfrustriranih krmača.. Često sam u privatnom životu prisiljena sa takvima se družiti.. koje su čak i mlađe a zatucane kao da su do jučer živjele u bunkeru nekom.
    AuroraB što se gledanja tiče, to sam ja pitala doktora. Gledaju ih 1.dan da vide jesu li se oplodili, odnosno koliko se oplodilo , i 3. i 5., osim ako ima samo jedan, njega onda prate svaki dan u slučaju da slabi da se radi prijevremeni transfer. Tako je meni doktor objasnio. Moji su jučer sva tri bila super, danas ih neće dirati i nadam se da će sćme sutra jedan malac dočekati a ostala dva idu pajkit ❤️🙏

endometrioza

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 11:16

AuroraB odlična vijest, baš mi je jako drago 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 11:26

AuroraB 🎉🎉🎉 to znači jedan transfer i 2 smrzliča? Super, baš mi drago da ti rade ET..
    Leoni znači bolje je, ajde super 🥰🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    13. Prosinac 2020. 11:30

Mattan

AuroraB 🎉🎉🎉 to znači jedan transfer i 2 smrzliča? Super, baš mi drago da ti rade ET..
    Leoni znači bolje je, ajde super 🥰🥰

Hmm... to ti u prijevodu znači transfer dva, smrzlića nula. 
    Lucy kakvi tu točno bili tvoji?

VM
    13. Prosinac 2020. 11:35

Meni nema logike, mislim da u mom slucaju FET ne moze biti uspjesniji odnosno kod cura sa malim brojem js. Ako su mi sad vratili 2 najbolje logicnije je da cu imati vece sanse sad nego sa losijim smrznutim. U slamcici imam 1 odlican i 2 losija 🐧

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Marinela87
    13. Prosinac 2020. 11:45

Sad ja uletavm ko padobranac, malo sam se makla od foruma, pokušala sam na sve moguće načine skrenut mislis čekanja bete! VM  mislim da je uspješnost splet jako puno okolnosti, naravno kvalitete embrija, ali i ne samo toga. Inače bi cure sa super embrijima uvijek ostale trudne a one s lošijima nikad, a znamo da nije tako. Tako da nije istina da će ti na fetu biti manje šanse! To je sve previše nepredvidivo! Super je da imas ikakve smrzlice i da ćeš ic odmornija i smirenija po njih. Mozda bas zato uspije! Da nam je staviti kamericu unutra pa vidjet što i zašto se nesto događa..  

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.