Hej ljudi vjerovatno se sto puta pisalo al kako mi je ovo bio prvi protokol nisma ocito prije to obadavala... Znaci iza aspiracije tjedan dana sam dobila M.. I po svemu trebala mi je doci prije 5dana ali jos ni traga... Jel normalno da kasni? Koliko je normalno...
( trudna nisam jedino bezgrijesnim zacecem jer nismo se takli cili misec jer san bila uzasno raspolozena kao neki stalni Pms se osjecam...)
Meni je čudna njihova diureza, mjere mi koliko sam piškila ali nitko ne mjeri ni ne pita koliko sam popila 🤷♀️Pa čemu onda mjeriti uopće....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mene evo kuci 😁😁😁😁
Mattan jel znas ti sta kad ces kuci?
Super 🎉🎉 Drži se!
Joj ne znam, evo tlak mi je sad skočio sa 90 na 130 i počelo me još više gušiti u prsima, do wc-a se zadišem... Pa će mi možda infuziju... I počelo me probadati opet u jajnicima 😵 U 2 će mi opet mjeriti pa će odlučiti
6tt+2 imamo 💗
Meni je čudna njihova diureza, mjere mi koliko sam piškila ali nitko ne mjeri ni ne pita koliko sam popila 🤷♀️Pa čemu onda mjeriti uopće….
Vjerojatno imaš kameru u sobi pa te gledaju i znaju koliko piješ.
Možda i gledaju što ovdje tipkaš.
💔💔💔
MTB 😂😂😂 100%
6tt+2 imamo 💗
Nikitta došla mu je nova, mojih godina.... Ova, samo šuti haha A i bolje 😂
6tt+2 imamo 💗
Leoni, Mattan držite se cure 💪😘
I dobar dan svima, želim vam ugodnu nedjelju 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hej ljudi vjerovatno se sto puta pisalo al kako mi je ovo bio prvi protokol nisma ocito prije to obadavala… Znaci iza aspiracije tjedan dana sam dobila M.. I po svemu trebala mi je doci prije 5dana ali jos ni traga… Jel normalno da kasni? Koliko je normalno…
( trudna nisam jedino bezgrijesnim zacecem jer nismo se takli cili misec jer san bila uzasno raspolozena kao neki stalni Pms se osjecam…)
Sanjich, nisam uspila povatat jesi ih zvala? Jel te primaju?
🤍
Curke bas ste se raspisale 🥰Evo citam od 12 uz kavu ... uglavnom ja pocela trenirati, imam upale misica i zadovoljna sam :D jos da pustim cokoladu ... ali muž je narucio coksu iz Finske i imamo jos bar 2kg raznih cokolada 🤣🤣🤣
AutoraB ima dosta radova koji idu u prilog FET-u, jer embrij razvija isto endometrijske stanice i u Fet-u puno lakse pogode kad je endo spreman za prihvat embrija ( naravno, uz uvijet da je embrij dobar ) Npr. meni su 3x vratili savrsene trodnevne- a sad su samo 2 od 10 dosli do 5-og dana i to losije kvalitete- znaci ipak moguce sa se samo stanu dijeliti vec 4-ti ili 5-ti dan!
VM žao mi je ... drzi se ... 💗
Mattan a te neke žene, ugf.... a ko empaticne smo ( zrne jel ) Zanemari je, nije vrijedna! Ti budi dobro...i nadam se da ces brzo doma!
MTB zao mi je zbog iskustva sa sestrom i klinikom- nazalost moram priznati da je to meni standard pristup- prema meni- ja bi pala na guzicu da bude neki njezniji pristup, valjda mi na celu pise da mogu sa mnom kako god ...
Sortiraj odgovore
Najstariji