Da… pitanje je što oni broje pod izvađene, možda spomenu samo one dobre.
Da, moguće. Sad mi je žao što nisam pitala, budem.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
Neka si ti gotova 💪
Kako je sve prošlo?
Da mene je bolio… jbt ma mogu meni dati sta hoce mene to boli… ali sad sam ok
Pa i mene je, pisala sam tu, ali mi je bilo glupo prestrašit vas što tek idete. Ono baš je boljelo.
Da Lucyinthesky ja sam sve osjetila… ali sve…
Cure, očito im anestezija i sve što pod to može spadati, nije jača strana. Ja dok sam rekla da želim anesteziju (koju sad naravno proklinjem) mi je rekla ona gospođa na pultu da moram biti upoznata sa time da 90% njihovih pacijentica ništa ne osjeća od ove lokalne koju oni daju.. Da, moš mislit,
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anksimoron da li je gužva trenutno u klinici? Pa ne zovu me, a meni se opet počinje povraćati od muke Ja zovem njih ali se ne javljaju, srce će mi iskočiti. Niti ja breskvice pečem, niti čitam stručnu literaturu koju moram, niti radim išta osim što buljim u telefon i čekam njihov poziv.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Leoni da kod tebe je malo jači hiper nego moj, pa ne znam. Mislim da će te svakako gledati na uzv još jednom. Diuretici djeluju tako 😔
A curke vidim da baš forsaju tu lokalnu i sve vas boli, pa ne kužim koja im je to fora 🤷♀️
Bila mi sad biologica, nije ih gledala od 3.dana jer na svjetlu mijenjaju ph i mogu propasti pa ih ne čačkaju... Ali kaže da su bile toliko dobre da ne vjeruje dae sad svih 5 propasti, ali nikad se ne zna...
Kod njih je šansa iz FET-a 60 % a za blizanačku 84%... Što je odlično 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajme cure 😱😱😱
Ja uopće nisam razmišljala da postoji šansa da ne prežive odmrzavanje 🙈🙈🙈🙈
Znači ja mogu u srijedu doći i da mi on kaže ništa od toga.. ajme pa onda će vidjeti suza koje vidjeli nisu 😅
I da Anksimoron i mene zanima koji biolog je bio 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anksimoron da li je gužva trenutno u klinici? Pa ne zovu me, a meni se opet počinje povraćati od mukeJa zovem njih ali se ne javljaju, srce će mi iskočiti. Niti ja breskvice pečem, niti čitam stručnu literaturu koju moram, niti radim išta osim što buljim u telefon i čekam njihov poziv.
Kužim te skroz, ja sam čekala i na kraju sama nazvala, tak cca oko 11,još su mi rekli pa šta vas nisu zvali, oprostite, gužva je.
A drugi dan za info o transferu su me zvali odmah ujutro oko 8.
Držim fige 🤞🤞🤞
A breskvice, joj svaka ti čast, meni to izgleda komplicirano na n-tu potenciju 😁
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Anksimoron da li je gužva trenutno u klinici? Pa ne zovu me, a meni se opet počinje povraćati od mukeJa zovem njih ali se ne javljaju, srce će mi iskočiti. Niti ja breskvice pečem, niti čitam stručnu literaturu koju moram, niti radim išta osim što buljim u telefon i čekam njihov poziv.
Je guzva im je... ja sam taman doma dosla... bilo im je par aspiracija, transfer... i redovnih uzv... zvati ce te sigurno ne brini
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
A do mene bilog nije dosao 😒 samo doktor maricic... rekao mi je 6, kao mislio sam da ce biti vise... i kao zvar cemo vas sutra za razvoj kako idu..
Mislim da je bilo sve skupa 9 folikula... ili 10...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure, zvala sam i dobila špotanac. Da je to dežurni telefon, nedjelja, da se emriji ne gledaju stalno i slično.. Da li sam krivo shvatila da me trebaju danas zvati, ako su me zvali jučer?
Meni je bilo ovako. Na dan aspiracije su mi rekli koliko imamo stanica. Dan kasnije me nisu zvali do cca 11,ja sam ih zvala, tada su mi rekli koliko ima oplođenih i ispričali se radi gužve i sljedeći dan oko 8 ujutro su me zvali da kažu da idući dan dođem na transfer. Tada su mi rekli da će mi se za info o smrzlićima javiti dva dana kasnije i tako je i bilo.
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji