Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinela87
    13. Prosinac 2020. 16:55

Tuma tnx, zaboravila sam skroz da bi mogla bacit oko u tvoj potpis! Onda cu ja lijepo u srijedu, 13 dnt, pa sta bude

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

13. Prosinac 2020. 16:57

Lucyinthesky

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Navijam onda, pa stvarno je više dosta loših stvari, nadam se da je sve to iza tebe 💪🤞

Ma ne nadam se ničemu kad je od toliko folikula na kraju samo taj jedan dvodnevni, samo bi radije da mi ga vrate sada da se toga rješim nego da mi se odvuče na novu godinu. Imam plan za dalje, pa mi ovo sad samo smeta, a ne mogu ga tek tako ostavit koliko god jadan i šugav bio

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 17:04

Za pravila sam napisati da su mi nekakakvi D-dimeri povišeni i zato sam Fragmin dobila, na netu vidim da je zbog venske, trombotžze, plućne embolije, trombofilije... Nitko mi rekao nije dok nisam ja sad pogledala nalaz 🙄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

13. Prosinac 2020. 17:13

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Jao bas bi me obradovalo da te stavimo na listu trudnica ❤️ vjeruj mi  veselila bi se kao da sam ja T 😊😊

Mila st.. Zvala sam jucer humanu (subota ujutro haha al nisam mogla odolit) rekla je da zovem kad dobijem M.. Zato je i cekam ko ozeblo sunce 😁😁 osjecam neka probadanja u jajnicima i pitam se kolilo folikula je tu bilo ili trenutno je... S obzirom da se oajecam isto kao pred aspiraciju.. Kao da cu se porodit xD 

AuroraB
    13. Prosinac 2020. 17:31

Lucyinthesky

AuroraB

Leonidrago mi je da su te pustili doma🤗
    Lucyinthesky tvoji embriji zvuče meni super, i stvarno se veselim tvojim rezultatima i nadam se da će biti super ovog puta💗
    Bozma bome dugi tjedan je pred tobom! 🤞🤞

Meni ti je to sve zvučalo super dok mi ovi ostali nisu propali, iako sam bila spremna i na tu opciju jer znam koji problem imamo.
    Bit će kako bude,hvala ti na lijepim riječima ❤️

Znam feeling, ali puno puta nas osjećaji i intucija prevare. Nekad nas život jednostavno iznenadi, na ovaj ili onaj način😇 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Sara 🌸
    13. Prosinac 2020. 18:02

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Jao bas bi me obradovalo da te stavimo na listu trudnica ❤️ vjeruj mi veselila bi se kao da sam ja T 😊😊

Mila st.. Zvala sam jucer humanu (subota ujutro haha al nisam mogla odolit) rekla je da zovem kad dobijem M.. Zato je i cekam ko ozeblo sunce 😁😁 osjecam neka probadanja u jajnicima i pitam se kolilo folikula je tu bilo ili trenutno je… S obzirom da se oajecam isto kao pred aspiraciju.. Kao da cu se porodit xD

Stalno san ovdi potajno, gledan hoćeš se javit. Navijam za te Sanjich 🧡🧡🧡🤞

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

13. Prosinac 2020. 18:06

Sara🌻

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Jao bas bi me obradovalo da te stavimo na listu trudnica ❤️ vjeruj mi veselila bi se kao da sam ja T 😊😊

Mila st.. Zvala sam jucer humanu (subota ujutro haha al nisam mogla odolit) rekla je da zovem kad dobijem M.. Zato je i cekam ko ozeblo sunce 😁😁 osjecam neka probadanja u jajnicima i pitam se kolilo folikula je tu bilo ili trenutno je… S obzirom da se oajecam isto kao pred aspiraciju.. Kao da cu se porodit xD

Stalno san ovdi potajno, gledan hoćeš se javit. Navijam za te Sanjich 🧡🧡🧡🤞

❤️❤️❤️ Zadnji mjesec bi jednom tjedno se javila i ne stignem ni sve popratiti.. Odem na lh trakice i hvala bogu tvoj post je prvi pa lako kliknem na tebe da vidim koji dan si zadnji put pisala pa vrtim do te strane da vidim ima li sta novo 😊😊 jesiii saznala spol 🤨👶

MISS
    13. Prosinac 2020. 18:09

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Da, i ja sam se 2 mj nakon prve aspiracije osjecala kao da sam još puna folikula i stvarno sam bila...ostane tu dosta sitnih, bila sam na uzv pred drugi postupak pa mi je dr rekao da je to sve normalno...od pustih hormona ostane toga jos... Bas mi je drago da rade ipak normalno ..Veselim se tvom i BOZMA FETu ko da je moj ❤️👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

13. Prosinac 2020. 18:17

MISS

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Da, i ja sam se 2 mj nakon prve aspiracije osjecala kao da sam još puna folikula i stvarno sam bila…ostane tu dosta sitnih, bila sam na uzv pred drugi postupak pa mi je dr rekao da je to sve normalno…od pustih hormona ostane toga jos… Bas mi je drago da rade ipak normalno ..Veselim se tvom i BOZMA FETu ko da je moj ❤️👏

Ma gurat cemo mi po ST kolica skupa vidit ces.. I ja i ti i bozma i miss kad dodje iz njemacke na lito.. I Mila i Maja i bajo  👶👶😍

Nisam se nikad veselila i cekala M kao sad evo smjesno mi je.. Gledam i kalendar kao da ce se dani ubrzat hahha

13. Prosinac 2020. 18:18

Sanjich🤞🤰

MISS

Sanjich🤞🤰

Jeremija

Da, i ja sam se 2 mj nakon prve aspiracije osjecala kao da sam još puna folikula i stvarno sam bila…ostane tu dosta sitnih, bila sam na uzv pred drugi postupak pa mi je dr rekao da je to sve normalno…od pustih hormona ostane toga jos… Bas mi je drago da rade ipak normalno ..Veselim se tvom i BOZMA FETu ko da je moj ❤️👏

Ma gurat cemo mi po ST kolica skupa vidit ces.. I ja i ti i bozma i miss kad dodje iz njemacke na lito.. I Mila i Maja i bajo 👶👶😍

Nisam se nikad veselila i cekala M kao sad evo smjesno mi je.. Gledam i kalendar kao da ce se dani ubrzat hahha

Ne miss  iz njemacke negooo Sara 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.