Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    13. Prosinac 2020. 16:33

Leoni drago mi je da su te pustili doma🤗
    Lucyinthesky tvoji embriji zvuče meni super, i stvarno se veselim tvojim rezultatima i nadam se da će biti super ovog puta💗
    Bozma bome dugi tjedan je pred tobom! 🤞🤞

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 16:35

Nina89 kod mene nije toliko strašno, ali čim stavljam Utriče poludi, tako da mi je jasno što me čeka. Jer ja imam neku kombinaciju i seboreje i psorijaze ali ih držim pod kontrolom...
    Leoni neka bude kako je najsigurnije, ali znam da si nestrpljiva, pogotovo jer to nije bio plan, da se događa.

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 16:37

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Čuj ovo ako ako ako će biti kada kada kada 🥰🥰
    E i divim se vama kada odgovorite onak 6,7 žena, jel vi to na papirić napišete ili šta? 😂😂😂

6tt+2 imamo 💗

Tuma
    13. Prosinac 2020. 16:40

Jeremija

Lucyinthesky, tek u petak, ako endometrij u utorak bude 10mm i više i ako nemam koronu, i ako embrij preživi odmrzavanje

Mq prezivjet ce, kako ne bi🤞😊 i nemas koronu nakon toliko testiranja i svega😅 sad evo drzimo fige za endometrij🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Prosinac 2020. 16:43

Leoni 🌸

Tuma sad si mi dala zrno nade 🌷
    Mene ne boli nista vise, ama nista, piskim normalno, jedem kao luda, prdim, kakim 🤦🏻‍♀️ stomak malo natecen i to je to… Sutra svakako imam UZ pa onda cemo da razgovaramo sa dr. Verujem da ce sve odraditi kako je najbolje po mene, da ne dodje do komplikacija 🥰

super, drzim fige za sutra, iako kako god dr procijeni, tako treba biti.😊🤞 znam da si nestrpljiva i sto ranije bi transfer, no ako bude potrebe za odgodom, nemoj se bedirat, bitno da se ima sto vratiti, sad mjesec sim-tam 🥰

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Prosinac 2020. 16:45

Mattan

Jeremija

E i divim se vama kada odgovorite onak 6,7 žena, jel vi to na papirić napišete ili šta? 😂😂😂

hahaha to s praksom na forumu dode. 🤣 iako meni je domet nekih 5 zena, vise od toga rijetko uspijem popisat i popamtit🤣

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 16:45

AuroraB

Leonidrago mi je da su te pustili doma🤗
    Lucyinthesky tvoji embriji zvuče meni super, i stvarno se veselim tvojim rezultatima i nadam se da će biti super ovog puta💗
    Bozma bome dugi tjedan je pred tobom! 🤞🤞

Meni ti je to sve zvučalo super dok mi ovi ostali nisu propali, iako sam bila spremna i na tu opciju jer znam koji problem imamo.
    Bit će kako bude,hvala ti na lijepim riječima ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 16:47

Leoni 🌸

Mattan ne radi se zbog plan, nekako imam strah od tih mrzlih 🤷🏻‍♀️
    Sutra cu sve saznati

A jesi luda, pa i mahune zamrznute imaju istu nutritivnu vrijednost a di neće bebuškice u top labosima 🥰🥰 No sikiriki hiper schwester, kako god ti bilo primit će se sigurno! 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 16:50

Tuma

Mattan

Jeremija

hahaha to s praksom na forumu dode. 🤣 iako meni je domet nekih 5 zena, vise od toga rijetko uspijem popisat i popamtit🤣

Ahaaa ja svašta smislim napisati i do druge već zaboravim 😂😂 tako ako kao nešto ne odgovorim nije namjerno... A već sam inventar tu! 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 16:54

Leoni a znam, pa kad mirujem je ok, čim ustanem guši me.. Toliko su brižne sestrice stalno dolaze pitati kako sam, svaka im čast što brinu 💗

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.