Vm žao mi je, svaki mjesec nova nada. A možda te već sutra iznenadi, nikad se ne zna....
Hvala cure 😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina... ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
Neka si ti gotova 💪
Kako je sve prošlo?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Idem slagati breskvice, to mi je pametnije nego da napišem što bih htjela.
Ja ih obozavam... posalji 🤣🤣
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣
Ajde ajde, znači da je bilo i stanica kad te bolilo :) Kakva sramota, mislim da ja tu prednjačim :D Koliko su izvukli stanica? Možda još ni ne znaš... Jesi bila sama u sobi ili imaš cimericu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bok cure, ja radila jutarnji test, negativan je 😒, sutra idem betu reda radi.
Jao bas mi je zao 🥲🥲🥲
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bok cure, ja radila jutarnji test, negativan je 😒, sutra idem betu reda radi.
Žao mi je draga, iako, imamo slučaj od Maslačakxxx koji iako je mislim rijedak, daje ipak nadu 🤞
I sama vadim betu za koji dan i bome se sad još više bojim radit test.
Drži se ❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Zašto bi te bilo sramota, pa suze su prirodne.
E, da si nekome prdnula u lice, to bi isto bilo prirodno, ali bih razumjela razlog sramote
Kako je prošlo?
💔💔💔
ANKSIMORON ako te tješi, ja sam se dr unaprijed ispričala za slučaj da ga popiškim jer čak i taknut mjehur u onom stanju kakav je bio moj taj dan, bilo je jako rizično 🤦♀️🙊
🧍♂️42-od astheno-normo
Dobro jutro cure 🥰
VM zao mi je jako. Znam kakav je to gadan osjećaj ali vidim da je ovo prvi put da imaš smrzlice i vjeruj mi, tako je puno lakše. Fet je ništa naspram ovog do sad. Držim fige da te beta iznenadi ipak 🤞🏻
Anksimoron ma kakva sramota, sve su oni već vidjeli 😉 vjerojatno i ovo što je MTB navela. Bitno da su oni izvadili stanice i da se one sad oplode. I da se ti osjećaš dobro 😉
Miss super da je danas sve ok. Ova tvoja beba tebe zeza samo tako, čim se rodi ti ju malo u kaznu stavi 😅, nek se zna tko je koga rodio 😂
Mattan i Leoni ajme vi baš cimerice iz pakla. Ali to su vam samo jako nesretne i nezadovoljne žene koje ne znaju biti sretne s onim što imaju. Nadam se da ćete brzo biti bolje i onda doma čekati transfere 🤞🏻
Lucyinthesky tebi se opasno približava vrijeme za test. Ajme jedva čekam 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji