Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    13. Prosinac 2020. 09:04

Vm žao mi je, svaki mjesec nova nada.  A možda te već sutra iznenadi, nikad se ne zna....
    Hvala cure 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ANKSIMORON
    13. Prosinac 2020. 09:10

AuroraB

Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?

Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina... ock u najmanju ruku me stramota..  boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 09:11

ANKSIMORON

AuroraB

Anksimoron, sretno ti danas i javi nam se čim budeš gotovaMattan kad ti ideš doma?

Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣

Ajme, pa šta je bilo? Jel te bolilo?
    Neka si ti gotova 💪
    Kako je sve prošlo?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    13. Prosinac 2020. 09:12

AuroraB

Idem slagati breskvice, to mi je pametnije nego da napišem što bih htjela.

Ja ih obozavam... posalji 🤣🤣

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

AuroraB
    13. Prosinac 2020. 09:13

ANKSIMORON

AuroraB

Evo gotova, malo je reci da sam isplakala se ko kisna godina… ock u najmanju ruku me stramota.. boze ne znam sta mi bilo 😁🤣🤣🤣

Ajde ajde, znači da je bilo i stanica kad te bolilo :) Kakva sramota, mislim da ja tu prednjačim :D Koliko su izvukli stanica? Možda još ni ne znaš... Jesi bila sama u sobi ili imaš cimericu?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    13. Prosinac 2020. 09:14

VM

Bok cure, ja radila jutarnji test, negativan je 😒, sutra idem betu reda radi.

Jao bas mi je zao 🥲🥲🥲

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 09:16

VM

Bok cure, ja radila jutarnji test, negativan je 😒, sutra idem betu reda radi.

Žao mi je draga, iako, imamo slučaj od Maslačakxxx koji iako je mislim rijedak, daje ipak nadu 🤞
    I sama vadim betu za koji dan i bome se sad još više bojim radit test.
    Drži se ❤️

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Prosinac 2020. 09:16

ANKSIMORON

AuroraB

Zašto bi te bilo sramota, pa suze su prirodne.
    E, da si nekome prdnula u lice, to bi isto bilo prirodno, ali bih razumjela razlog sramote 
    Kako je prošlo? 

💔💔💔

Lucyinthesky
    13. Prosinac 2020. 09:25

ANKSIMORON ako te tješi, ja sam se dr unaprijed ispričala za slučaj da ga popiškim jer čak i taknut mjehur u onom stanju kakav je bio moj taj dan, bilo je jako rizično 🤦‍♀️🙊

🧍‍♂️42-od astheno-normo

manemoj
    13. Prosinac 2020. 09:33

Dobro jutro cure 🥰
    VM  zao mi je jako. Znam kakav je to gadan osjećaj ali vidim da je ovo prvi put da imaš smrzlice i vjeruj mi, tako je puno lakše. Fet je ništa naspram ovog do sad. Držim fige da te beta iznenadi ipak 🤞🏻
    Anksimoron ma kakva sramota, sve su oni već vidjeli 😉 vjerojatno i ovo što je MTB navela. Bitno da su oni izvadili stanice i da se one sad oplode. I da se ti osjećaš dobro 😉
    Miss super da je danas sve ok. Ova tvoja beba tebe zeza samo tako, čim se rodi ti ju malo u kaznu stavi 😅, nek se zna tko je koga rodio 😂
    Mattan i Leoni ajme vi baš cimerice iz pakla. Ali to su vam samo jako nesretne i nezadovoljne žene koje ne znaju biti sretne s onim što imaju. Nadam se da ćete brzo biti bolje i onda doma čekati transfere 🤞🏻
    Lucyinthesky tebi se opasno približava vrijeme za test. Ajme jedva čekam 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.