Lucyinthesky, ja sam osoba koja mora znati i pripremiti se, tako da ja ne bih čekala betu. Ali ne bih ni prerano piškila, čisto da nemam onih dan, dva stresa gdje se pitam je li sjena ili nije. Ovaj put kad sam imala malo manju betu, 7dnt je bila nevidljiva sjena, a 9dnt lijepa vidljiva sjena. Zato više ne bih piškila 7dnt trodnevnih, iako dosta cura već onda nešto vidi.
Što se tiče BetaPlusa, zapisala sam se ja kod njih već za veljaču, dogovor je da se javim u siječnju. A doktorica me stavila na popis za HZZO ako im prođe natječaj. Ali sad ispitujem druge opcije pa ću odlučiti. Nisam ih prekrižila, idući put bih više sudjelovala u procesu (ovaj put sam se samo prepustila, osim što sam ja inicirala priču sa štitnjačom što je bilo dobro), i znala bih da je doktorica preemotivna za moj ukus pa bih bila spremna na to. Ali generalno, postupak kod njih je bio ugodan i neće mi smetati ponoviti - pogotovo ako je besplatno. I realno, meni je postupak uspio, što je sigurno dobar znak. Druga stvar je što sam imala peh kasnije, to se, nadam se, neće ponoviti.
💔💔💔
Evo me, dobro je proslo, boli ali ono nije tak strasno kak sam cula od nekih poznanika pa sam se pripremala na puno gore 😬 Imamo 4 jajceka 🥰 U pon moram doci ujutro pa cu znati dalje. Nada, puno nade 😊
Wooohooo, dobre vijesti! Sad ostatak vikenda samo odmor. Nemoj čistiti, prati, nego samo uživati i izležavati se.
💔💔💔
Pozdrav svima,
Cestitke na plusicima i puno srece ostalima u sljedecim postupcima 🍀. Zao mi je procitati ovakva iskustva odnosa prilikom kiretaze kod privatnika, ali najbitnije in the end da je sve dobro proslo. Samo takav odnos sestara prema pacijentima je za svaku osudu, pogotovo kod privatnika gdje ocekujes value for the money. Ja sam bila svaki put u jednoj zagrebackoj bolnici i velika vecina sestara je stvarno bila podrzavajuca s obzirom na situacije u kojima se zene nalaze. No i to isto ovisi na koga naletis. Po meni, med.sestrama cijepljenim na empatiju bi trebalo zabraniti raditi s pacijentima. U svakom slucaju MTB sretno dalje, ne sumnjam u tvoj uspjeh s obzirom na stav 😃.
Mi smo dobili nalaz kariograma, uredan sva sreca. Bila na kontroli kod gin koja mi rekla sam ginekoloski gledano spremna za dalje, ali da cemo napraviti jos neke pretrage prije. Poslala me kod imunologa, da li je tko bio u ovu svrhu? Iduci korak je pregled kod geneticara, zasad sam narucena na Rebro sredinom sijecnja, ali pokusavam doci kod dr Ingeborg Barisic sta sam spominjala neki dan jer ju svi hvale. Morati cemo otici na konzultacije bez obzira na uredne kariograme da vidimo da li ce nas slati na neke dodatne pretrage, tako mi gin rekla... Radila sam i neki dan GUK profil, LAC itd, cekam nalaze. Lucija007 i ostale koje su prolazile dodatne pretrage, na sta ste jos isle? Imam pun fascikl nalaza, sve uredno sva sreca, sto sam i imala prije prosle trudnoce pa opet nije dobro zavrsilo. Vec sam luda od svega. Razmisljam pustiti sve pretrage nakon posjeta geneticaru, nastaviti s kurom dodataka prehrani (ubacili i maticnu mlijec) i pustiti prirodu da napravi svoje, ali mi moj control freak mozak ne da pustiti go with a flow jer mi to jednostavno nije dio karaktera 🙈. Morala sam se malo izjadati, nemojte zamjeriti 🙃
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Cureeee ja evo cekam aspiraciju, za nekih pola sata
Sretno, javi nam rezultate i samo hrabro 💪
ANKSIMORON kako se ti držiš?
Sretno Nina89 😁😁😁
Ma dobro... samo nek to sutra prodje i to je to... bas sam nekako ovaj postupak pod stresom 😆 od covida ma sve nekako cudno...
Jedino sinoc sam si dala stopericu, brevactid 10000? Jel to puno? Jer jutros me bas taj dio di sam se ubala jako boli... na dodir ali i dok ne diram? Jel to normalno?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB super onda, nisam uspjela ulovot tobza Betu 👍A ovo da ti se ulovilo iz prve je itekako super znak, tako da ne sumnjam da će idući put bit super.
Slično razmišljamo vezano za pripremljenost ili nepripremljenost na betu, vidjet ću.
Nina89 super, držimo fige 🤞🤞🤞
Bozma gdje si ti, kako si?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ipak mi je doktor rekao da trebam doći, tako da spremim stvari i gibam 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, hvala na info. Ja stvarno želim samo na informativni razgovor, jer na pregled & co ne mogu preko mjesec dana. Tako da… vidjet ću hoće li im to biti OK.
ANKSIMORON, ima smisla, zvat ću u ponedjeljak. Nema potrebe biti prenestrpljiv. A i neće se ništa promijeniti do ponedjeljka. Valjda.
Ako im je veljača već puna, onda neću moći kod njih jer ne bih čekala, hoću u veljači na postupak. Ali mogu si odmah rezervirati svibanj, za slučaj da veljača ne bude uspješna. Hvala ti na preporukama, i nisi se raspisala, sve informacije su veoma dobrodošle.
Nina89, sreeeetnooooo!!!
Lucyinthesky, ako ti to pomaže, ja idući put ne bih radila test prije 8dnt trodnevnih. I razumijem skepsu, ja ću idući put biti skeptična do 12tt. A možda i do poroda. Ili male mature djeteta.LucyLou, hvala na info za Škvorca. Možda bi mene primili na konzultacije s obzirom na to da imam svježi negativni test na koronu? Možda probam.
Pitaj ti njih odmah za veljacu... ako ne mogu te ubaciti odmah se ti zapisi za tipa svibanj... pa si iskombiniras privatno i hzzo... tako sam si i ja napravila bila plan..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Mattan, sretno i javljaj nam se!
tam7, nakon 3 loša iskustva, ima smisla da napraviš nekoliko pretraga čisto da budeš mirnija. Ako su svi nalazi dobri, još bolje, možda je samo niz nesretnih događaja. Ali zašto riskirati?
A dodaci prehrani su tu uvijek dobrodošli, samo ih ti kreni piti.
ANKSIMORON, pa rekla bih da je nervoza normalna, umori se čovjek od tih pokušaja.
Koliko ja znam, ta štoperica ti je dobra vijest, cure hvale da imaju bolje rezultate nakon duple štoperice.
💔💔💔
Ovak izgledaju ti kinezi kojih imam punu ladicu, jel imao netko takve?
https://ibb.co/jR0x8V1
https://ibb.co/PYFVYLc
https://ibb.co/Lt0bK8c
Ja nisam imala takve, al sam vidjela na instagramu neke zene da su koristile😅 iako ono kaj si rekla da je istekao rok, mislim da to sam tak okvirno pise,al da su pouzdani i nakon isteka roka 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lucyinthesky, hvala na info. Ja stvarno želim samo na informativni razgovor, jer na pregled & co ne mogu preko mjesec dana. Tako da… vidjet ću hoće li im to biti OK.
ANKSIMORON, ima smisla, zvat ću u ponedjeljak. Nema potrebe biti prenestrpljiv. A i neće se ništa promijeniti do ponedjeljka. Valjda.
Ako im je veljača već puna, onda neću moći kod njih jer ne bih čekala, hoću u veljači na postupak. Ali mogu si odmah rezervirati svibanj, za slučaj da veljača ne bude uspješna. Hvala ti na preporukama, i nisi se raspisala, sve informacije su veoma dobrodošle.
Nina89, sreeeetnooooo!!!
Lucyinthesky, ako ti to pomaže, ja idući put ne bih radila test prije 8dnt trodnevnih. I razumijem skepsu, ja ću idući put biti skeptična do 12tt. A možda i do poroda. Ili male mature djeteta.LucyLou, hvala na info za Škvorca. Možda bi mene primili na konzultacije s obzirom na to da imam svježi negativni test na koronu? Možda probam.
Pitaj ti njih odmah za veljacu… ako ne mogu te ubaciti odmah se ti zapisi za tipa svibanj… pa si iskombiniras privatno i hzzo… tako sam si i ja napravila bila plan..
Raznmišljamo slično. Pravit ću se blesava i pokušati iskamčiti veljaču, ako ne ide, odmah dalje na svibanj. Ma planiram ja već 5 postupaka unaprijed, u nadi da će mi ipak trebati samo još jedan.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji