Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    12. Prosinac 2020. 08:11

Leoni 🌸

Dobro jutro cure, nadam se da ce vama biti dobar dan 😍 ja celu noc nisam spavala, samo sam piskila 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ non stop. To je dobro, dali mi lek za izmokravanje sinoc. Bolje mi je, nemam vise one bolove, osetim ponekad koji, ali sam super sad 🤗🙏🏻
    Bolje jer sam dosla odmah.

Jako mi je drago da si bolje, drzim fige da ce tako i ostati i da ce se sve smiriti do ponedjeljka 😊🤞🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 08:16

Jutro curke 😊
    Women_name baš mi je jako žao i ako je to zlo, nadam se bar da je neki blaži oblik. Drži se 🤞
    MTB u papirima koje smo dobili piše kako je AuroraB rekla, ovo što sam napisala me pitala žena s kojom sam razgovarala. Po menu bi te trebali primiti i zato mi ta pitanja i komentar nisu bili ni jasni. Samo ti zovi, rade oni vikende👍
    Imaš li osim njih još koga u vidu za konzultacije?
    I da drago mi je čuti tvoju pozitivu opet, she is back 😎
    Btw sjetila sam te se kad sam jutros stavljala utriće(znam da zvuči čudno🤦‍♀️), ono neka priča o tunelima i sve mekano 🤣
    Leoni drži se i ne daj da te ovo obeshrabri 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    12. Prosinac 2020. 08:30

MTB

LucyLou, zar mogu zvati danas? Radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka, ne znam da li mi koji nismo u postupku možemo zvati van tog vremena?
    E da, i rade li oni transfere i aspiracije i preko vikenda ili?

Imaju ti dezuran telefon... ali za dogovor ti je najbolje zvati preko tjedna..

Sto se tice transfera i aspiracija rade svaki dan... ja je imam sutra...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 08:31

LucyLou, Lucyinthesky, da, baš se dobro osjećam i opet sam ona stara. Da, malo imam tremu nazvati, ali budem iza 9. Je li bolje da zovem na fiksni ili na 091 broj?
    Ne znam gdje bih još na konzultacije. Razmišljala sam o Škvorcu, ali možda mi se ne da do Samobora. Na konzultacije vjerojatno hoću otići pa ako me zaljube u sebe, svašta je moguće. Možda odem i kod Alebića, ali onda nemam HZZO sigurno + ne ide mi se sad neko vrijeme u tom smjeru dok ne zaboravim ovo od jučer.
    Vidjet ću. Slobodno preporučite nekoga za koga znate da voli raditi sa gerijatrijskim wanabe trudnicama. 

Lucyinthesky, hahahah, zamišljam te kako guraš utirće i misliš na mene. Da, jako mekano i posvuda tuneli, to ti je garantirano trudnoća.  Jesi razmislila kad ćeš piškiti ili čekaš betu? Još 6 dana 

💔💔💔

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 08:33

MTB sad sam se sjetila, ako pomaže još info. Meni su štimali termin konzultacija po ciklusu da me mogu i pregledati i tražili su unaprijed preko tel da se spermio napravi kod njih, tako da sam i to imala na dan konzultacij, ali ako ideš samo na recimo "informativne" vjerujem da se može i samo na razgovor.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    12. Prosinac 2020. 08:36

MTB

LucyLou, Lucyinthesky, da, baš se dobro osjećam i opet sam ona stara. Da, malo imam tremu nazvati, ali budem iza 9. Je li bolje da zovem na fiksni ili na 091 broj?
    Ne znam gdje bih još na konzultacije. Razmišljala sam o Škvorcu, ali možda mi se ne da do Samobora. Na konzultacije vjerojatno hoću otići pa ako me zaljube u sebe, svašta je moguće. Možda odem i kod Alebića, ali onda nemam HZZO sigurno + ne ide mi se sad neko vrijeme u tom smjeru dok ne zaboravim ovo od jučer.
    Vidjet ću. Slobodno preporučite nekoga za koga znate da voli raditi sa gerijatrijskim wanabe trudnicama.Lucyinthesky, hahahah, zamišljam te kako guraš utirće i misliš na mene. Da, jako mekano i posvuda tuneli, to ti je garantirano trudnoća.Jesi razmislila kad ćeš piškiti ili čekaš betu? Još 6 dana

Mislim da ce te primiti, ne brini... rekla sam ti da zoves preko tjedna jer meni su tako rekli jer sam naravno bila nestrpljiva i odmah sam zvala u subotu... ali naravno probaj :)) 

Jucer kad sam ti bila u cekaoni sam cula da im je sve puno sa veljacom, primaju sljedece sa ozujkom, nisu jos dobili ugovor ali se nadaju da hocu... bez obzira sto nisu dobili primaju odnosno upisuju u listu..

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    12. Prosinac 2020. 08:37

Lucyinthesky

MTB sad sam se sjetila, ako pomaže još info. Meni su štimali termin konzultacija po ciklusu da me mogu i pregledati i tražili su unaprijed preko tel da se spermio napravi kod njih, tako da sam i to imala na dan konzultacij, ali ako ideš samo na recimo "informativne" vjerujem da se može i samo na razgovor.

Da tako sam i ja... dosla 2 dan ciklusa na konzultacije pa su mi odmah napravili i pregled... i poslala mm na spermio kod njih da imamo sve spremno...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    12. Prosinac 2020. 08:39

Jesam se raspisala 🤣🤣 ali posaljem pa se sitim da sam jos nesto zaboravila 🤣🤣 i cim nazoves zamoli ih da te stave na listu... pa ti onda obavi prvi pregled i konzultacije..

Jer iskreno popunjava im se to za cas..

Tako sam ti ja napravila...

Pa lako ti odustanes...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    12. Prosinac 2020. 08:41

Leoni pa o tom baš razmišljam, baš me pritišće u prsima a ovo ostalo ok, ja sam se okupala i spremila pa ako bude gore otići ću....
    Žao mi je što ti nije ispalo kako si zamišljala ali u meni su rekli iz Feta da je puno bolji uspjeh, mislim da mu je doktorica rekla kod njih 70 posto, wow, koji postotak, tako da imamo se mi čemu nadati 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina89
    12. Prosinac 2020. 08:41

Cureeee ja evo cekam aspiraciju, za nekih pola sata 

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.