Nikitta ima to mozda neke veze s ovim postom na instagramu? https://ibb.co/GVrtqp8
Za susjede ne znam rjesenje..mi zivimo u slijepoj ulici na samom kraju u kuci koja je vrlo usko okruzena sa jos tri kuce, bas su nam jako blizu, i nismo o tom razmisljali kad smo kupovali 🙄 uglavnom jedni od susjeda ustaju oko 6 i od tada krece dovikivanje otvorenih vrata kao da su na pijacu 😠 par blizu cetrdesetih bez djece..meni je to totalno nepostivanje, ali kako smo tek nekoliko godina ovdje izbjegavamo ista im reci jer ni ostali im susjedi ne govore pa ne zelim da budemo babaroge, ali kuzim te totalno..
MTB zavrsilo je, to je bitno ❤️ za sve ostalo slazem se s curama i s onim sto si sama napisala.
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
S tim je loš dio priče gotov. Doktor me opet pregledao, fora mi je da sam danas doživjela UZV preko stomaka (inače mi uvijek rade vaginalni, malo sam si mogla zamišljati kao da sam trudnica u
MTB žao mi je zbog iskustva koje si prošla. Taj jednostavni ljudski dodir čini čuda i baš je grozno što si bila kod privatnika, a dobila takav tretman. Meni je dodir sestara tijekom mojih pregleda i operacija činio čuda i osjećala sam se tad kao ljudsko biće gdje je nekome stalo do mene. Želim ti čim brži oporavak i nemaš se razloga osjećati čudno što već danas želiš krenuti s upitima i konzultacijama za daljnji postupak.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MTBma što bi bilo previše, to se zove time efficient. Samo ti organiziraj sve za dalje, a možda te i prirodna trudnoća iznenadi u međuvremenu. Koliko ne smiješ ostati trudna nakon kiretaže? Inače muž super hendla kupovinu, ja nikad ne moram u DM, Konzum, ljekarnu, sve obavi, rijetko pogriješi. Još mi veli kako se čudi da tražim mango, jer sam prestala jesti silno voće u nenormalnim količinama, još prije 2 godine kad sam bila samo na sirovom, i samo je kupovao po cijele dane mango, papaju, i takve pizdarije. 🤣 Ma najslađi je. Toliko mojih frendica 37-38 godina, single, silno žele muža, baš su nesretne, ja sam baš blagoslovljena svojim mužekom. To je veliko bogatstvo. Sretne smo sve ovdje radi toga kakve partnere životne imamo, sigurna sam u to ❤️
Nina985smeće su fakat prestali ostavljati, i ovdje je toliko stanova otprilike, vidim tu i tamo da susjedi na prizemlju ostave smeće, ali odnesu ga valjda ubrzo, samo je od ovih smrdilo. Ukakakne pelene, njih desetak dnevno, pa onda miris bljuvotine iz stana, imam ja puno mlađeg braceka, beba u kući je veselje, ali i poseban vonj 🤷🏼♀️🙈😂
Lucyinthesky ma mango je top, prije spavanja ga je najbolje jesti, jer ima dosta benefita i snižava krvni tlak, kao što je dobro papati višnje prije sna, jer sadrže puno melatonina. Neka je on njega donio, nisam ga jela dvije godine. 😍
Darliv ne znam, moguće, od kad je post? Očito su postali dio Pronatala, pa su Rode zaključile naprečac oko donacije. Ima tamo na Rodi dobrih ženica, ali dosta su nabrijane in general. Not my cup of tea. Ma ne možeš o svemu razmišljati kad kupuješ stan/kuću, treba imat sreće, najbolje je živjet sva 4 godišnja doba negdje prije odluke o kupovini, no ni to nije garancija, kad evo ovi susjedi prije se rastali (nisu imali djece) i prodali stan ovim budalašima s placa 😂
Post je od 2.prosinca.. Nikad se nisam na Rodu logirala 🙈 ovo ovdje je melem 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure, nisam vas citala. Vidim bas ste se raspisale 😊
Mene ostavili da lezim na ginekologiji, kaze nije sjajno ali nije ni strasno. Radi sigurnosti su me ostavili. Primila sam vec za izmokravanje injekciju i to je to. Bolje mi je malo od infuzija 😊
Sto posto ce biti odlozen transfer u ponedeljak 😐😟
Zelim vam lepu noc 😍🥰
Baš mi žao što će biti odgođen... Od nas 3,ostala sam samo ja, (zasad) i nadam se da se kod mene stanje neće pogoršati... Ali sa druge mi je strane drago da si dobro i nadam se da može samo na bolje 🙏❤️ idući ciklus možeš pripremiti tijelo za FET ❤️
Meni se desilo da me uhvatilo u kičmi, nemogu ustati bez pomoći muža 🙄 iskreno se nadam da je samo privremeno 🙈🙈
endometrioza
Pozdrav žene, posebno adminki koja je na početku sve lijepo napisala, da ja nemam trenutno pitanja 🙈Nakom druge vanmaternicne trudnoce gdje sam ostala i bez drugog jajovoda, spremamo se na MPO.
Bili smo na konzultacijama 09.12. i trebali bi ako bude sve po planu i programu na postupak krenit oko 3. mjeseca 2021.
Sad trebamo povaditi sve nalaze...
Nadam se da cu se uskoro druziti s Vama malo cesce kad krene postupak pa cu vjerujem tada imati pitanja i potpitanja..
A koliko sam shvatila moram jest ananas i pit ciklu 🤣🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
MTB bas mi je zao da si kod privatnika za te novce dobila takvu uslugu. To je stvarno teska situacija za zene i ta sestra da je covjek bi sama od sebe ponudila dodir ili ruku. Ovo je bas ruzno od nje. A doktor i njegove sale u takvoj situaciji... ne znam sta reci osim budi si mami doma smjesan klaune.... vjerujem da je super doktor i strucnjak al nekad moras znati u kojoj situaciji sta reci... drago mi je da si ti dobro i zivnula i ja smatram da nije prerano za konzultacije. Naruci se, sve ispricaj i vidi sta ce ti oni reci☕
Manemoj da, to sam ja stavila doktora Bursaća sa VV. On je bas bas predivan, seksi, simpatican i jos himanitarnp radi s djecom s teskocama.🥰 al je zato meni pregled kod njega bio koma i jedva sam cekala otic (mislim on je bio super, al meni je draze da je neki deda ili zena a ne turboseksi frajer😅)
Nikitta nez sta bih rekla za susjede, mozda ne bi bilo lose spomenuti im to malo u prolazu nekako usput... a sto se tice manga.... ja poslala svog u ducan po gel za intimnu njegu, donio mi on miceralnu za lice!!
Anavi slazem se za sestre na VV, divne su, drage, pristipacne, nasmijane, drze te za ruku na aspiraciji, cijelo vrijeme je jedna u sobi nakon aspiracije i transfera....
Ivevk dobrodosla i sto prije otisla na veselije teme 😊
Leoni cuvaj se, dobro je da si se javila i bolnicu, tam ce te oni imat ppd nadzorom... a fet je ionako malo uspjesniji pa jos i bolje. A tijelo ti se stigne oporaviti.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB bas mi je zao da si kod privatnika za te novce dobila takvu uslugu. To je stvarno teska situacija za zene i ta sestra da je covjek bi sama od sebe ponudila dodir ili ruku. Ovo je bas ruzno od nje. A doktor i njegove sale u takvoj situaciji… ne znam sta reci osim budi si mami doma smjesan klaune…. vjerujem da je super doktor i strucnjak al nekad moras znati u kojoj situaciji sta reci… drago mi je da si ti dobro i zivnula i ja smatram da nije prerano za konzultacije. Naruci se, sve ispricaj i vidi sta ce ti oni reci☕
Manemoj da, to sam ja stavila doktora Bursaća sa VV. On je bas bas predivan, seksi, simpatican i jos himanitarnp radi s djecom s teskocama.🥰 al je zato meni pregled kod njega bio koma i jedva sam cekala otic (mislim on je bio super, al meni je draze da je neki deda ili zena a ne turboseksi frajer😅)
Nikitta nez sta bih rekla za susjede, mozda ne bi bilo lose spomenuti im to malo u prolazu nekako usput… a sto se tice manga…. ja poslala svog u ducan po gel za intimnu njegu, donio mi on miceralnu za lice!!
Anavi slazem se za sestre na VV, divne su, drage, pristipacne, nasmijane, drze te za ruku na aspiraciji, cijelo vrijeme je jedna u sobi nakon aspiracije i transfera….
Leoni cuvaj se, dobro je da si se javila i bolnicu, tam ce te oni imat ppd nadzorom… a fet je ionako malo uspjesniji pa jos i bolje. A tijelo ti se stigne oporaviti.
ne znam kako se ta kava nasla kod MTB i konzultacija, al oke, mozda ti i kavu ponude 😅
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
MTB bas mi je zao da si kod privatnika za te novce dobila takvu uslugu. To je stvarno teska situacija za zene i ta sestra da je covjek bi sama od sebe ponudila dodir ili ruku. Ovo je bas ruzno od nje. A doktor i njegove sale u takvoj situaciji… ne znam sta reci osim budi si mami doma smjesan klaune…. vjerujem da je super doktor i strucnjak al nekad moras znati u kojoj situaciji sta reci… drago mi je da si ti dobro i zivnula i ja smatram da nije prerano za konzultacije. Naruci se, sve ispricaj i vidi sta ce ti oni reci☕
Nikitta nez sta bih rekla za susjede, mozda ne bi bilo lose spomenuti im to malo u prolazu nekako usput… a sto se tice manga…. ja poslala svog u ducan po gel za intimnu njegu, donio mi on miceralnu za lice!!
Anavi slazem se za sestre na VV, divne su, drage, pristipacne, nasmijane, drze te za ruku na aspiraciji, cijelo vrijeme je jedna u sobi nakon aspiracije i transfera….
Leoni cuvaj se, dobro je da si se javila i bolnicu, tam ce te oni imat ppd nadzorom… a fet je ionako malo uspjesniji pa jos i bolje. A tijelo ti se stigne oporaviti.
vidim sad da imam toliko gresaka u tekstu al valjda cete sve skuzit😅 mob mi je polupan i ekran razbijen pa jos i dobro pisem🤣
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Cure izgleda da sam dobila simptome, taman 5.dan od kontakta sa suprugom. Lupocet 500 odnosno paracetamol smijem jel tako? Temperatura je niska, ne prelazi 37,4,nadam se da će tako i ostati. Ali glavobolja je neizdrživa, nikad me u životu nije tako glava bolila. Nebi pila tablete ali stvarno više nemogu izdrzat i mislim da patim i sebe i bebu tako. 😔 Bole me sve kosti glave, oci, nos, zubi, užas 😔
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB mene su pitale kod kojeg doktora želim, bilo je svejedno tada.
Da bi se išlo preko HZZO-a kod njih, moraju biti uredni nalazi (FSH ispod 12, AMH iznad 5 pmol/l, AFC već od 5i žena ne smije biti starija od 42god.). Tako piše na papirima koje sam dobila od njih.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji