Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 10:38

Bozma već sam se zabrinula gdje si Manoza ti ne može štetiti koliko sam ja skužila.I meni je ovo prva dupla štoperica,kod Podobnika sam uvijek jednu dobivala.
    Ja imam osjećaj da ću poludit više ovako zatočena u kući,od aktivnosti na najjače,došla sam na ovo,istrulit ću,a rekli su mi da mirujem i ne idem na hladno dok se ti bubrezi ne smire Psi me već gledaju kao izdajicu i oni će istrulit.
    A testovi,ma gdje bi ja tako rano testirala,šta ti je,vidiš da sam trenutno u dilemama...Samo sam htjela vidjeti da li je netko vidio takve testove.Meni su ih slučajno poslali,bila sam naručila one obične trakice,kao neke s velikom osjetljivošću.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Vučica
    12. Prosinac 2020. 10:42

Cure, u 10 mj kad sam bila na transferu sam cula u poliklinici da je Šimunić prodao polikliniku, tako da nisu glasine. Sto se tice doktora meni je Maričić najdivniji doktor, brižan, stručan, detaljan... i zaslužan za uspješan postupak! 
    Dakle, jutros sam vadila betu u Agramu i vec su došli nalazi, 11dt blastica beta je 334. U pon ponavljam. 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 10:43

AuroraB

Lucyinthesky, zvali su me maloprije, mislim da imam istu situaciju kakvu si imala i ti- 4 pravilno oplođene <3, radili su IVF, znači ne ICSI. Sutra će mi javiti kad je transfer. Ako mi sve stanice sutra propadnu, mi napadamo prirodno pošto mi jedan jajnik nije uopće aspiriran, a suprug ima očito super spermiće… Fizički se osjećam super, skoro ništa me ne boli, nije stanje niti blizu k onome u prošlom postupku. Pokušaj se strpiti još dan dva do testa, ali ako ne uspiješ, znaš da te mi najbolje razumijemo :) Inače, takve testove imam i ja, nisu ti na kapanje, nego obični plastični prutići, ali je isti proizvođač i izgled vanjske etikete. Oni su mi pokazali sjenu, te drugi dan slabiju sjenu u 10mj.
    Anksimoron, znači da smo se jučer vjerojatno i vidjele! Bol nakon duple štoperice je normalna, meni je isto kao i Lucy pocrvenilo drugi dan i boljelo je na dodir, sada se ništa više ne vidi.
    MTBznam da ćeš ti donijeti pravilnu odluku za sebe, gdje god da odeš navijam za uspijeh i da se dobro osjećaš <3

Super vijesti,čestitam Ma bit će to odlično,vidjet ćeš,neće propast!
    Ja sam imala prvi dan 6 oplođenih od 7 na kojima su radili ICSI.Drugi dan su me zvali od jedne ništa,znači 5 embrija.Dva vratili,ostala tri otišla nakon 3. dana.Nama se ovo događa radi lošijeg spermija,tak da bez brige.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Leia3.0
    12. Prosinac 2020. 10:44

Pozdrav svima, 
    kao i puno novopridošlih članica, čitam vas već neko vrijeme, pa sam se konačno okuražila i javiti. MM i ja smo prije nekoliko mjeseci započeli ovaj put i spletom okolnosti započinjem s terapijom (tek) u idućem ciklusu koji bi trebao biti sredinom siječnja 2021 (prikupljanje svih potrebnih nalaza, korona i nadolazeći blagdani su malo usporili čitavu priču) . Inače sam nestrpljiva po prirodi, no imam i zdravi strah od ovog postupa pa sam to vrijeme čekanja odlučila iskoristiti za informiranje oko svega što nas čeka (možda i pretjerano), češće treninge, odvikavanje od loših životnih navika (još uvijek se borim), zdraviju prehranu itd. Idući tjedan mi (nakon carinjenja) stiže još Q10 i folna s iHerba. Obzirom da nisu detektirani neki veći problemi kod mene, mislim da bi to trebalo biti dovoljno što se dodataka tiče. Uzimam već neko vrijeme D vitamin i folnu. MM uzima proxeed plus. Nisam uspjela skužiti kako koristite emotikone u potpisu, ali budem valjda s vremenom i njega malo usavršila. Inače, imamo nezaštićene odnose preko 2 godine, a zajedno smo (doslovno) pola života, ergo, mogli smo imati petero djece do sada, ali eto....  Enivejs, nadam se da ću biti koristan član ove ekipe i da će nam ovi virtualni razgovori svima biti od pomoći. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Lucyinthesky
    12. Prosinac 2020. 10:48

Vučica

Cure, u 10 mj kad sam bila na transferu sam cula u poliklinici da je Šimunić prodao polikliniku, tako da nisu glasine. Sto se tice doktora meni je Maričić najdivniji doktor, brižan, stručan, detaljan… i zaslužan za uspješan postupak!
    Dakle, jutros sam vadila betu u Agramu i vec su došli nalazi, 11dt blastica beta je 334. U pon ponavljam.

Super,čestitam,mogu misliti kako je divan osjećaj 
    A to za prodaju klinike,ako im ostanu isti doktori,ne znam da li za nas pacijente to igra sad neku ulogu...
    Da li si napravila koji test prije bete?

🧍‍♂️42-od astheno-normo

darliv
    12. Prosinac 2020. 10:54

Nina89 ne moze tebi nitko zabraniti carski ako postoji mogucnost ozbiljnog narusavanja zdravlja, ivf trudnoca je kao i svaka druga, i ne razlikuje se na porodu od prirodno ostvarenih trudnoca.. Navijam za mrvice 🤞🏻
    Vučica čestitam 😍
    Leia dobro nam došla i sto prije nas razveselila lijepim vijestima 🤩 gdje si u postupku? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Vučica
    12. Prosinac 2020. 11:00

Lucy i Darliv hvala! Radila sam testove da se uvjerim da tamne😊
    Jutros sam i tsh izvadila koji je 5,4 i ft4 21 i sad umirem od brige. Inace sam na euthyroxu i nadam se da ce se brzo spustiti nakon sto se terapija uštima! 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Ruska1986
    12. Prosinac 2020. 11:12

Leoni 🌸

Devojke imam nedoumicu…
    U klinici su mi dali da posle aspiracije uzimam pored estrogena i prednisolona jos
    Utrogestan 1-1-1
    Duphaston 1-0-1
    Sad se ovde cude zasto… Oba su progesterona. Jel znate vi mozda zasto su mi tamo dali?

Bez brige, meni su isto tako dali.. Cak duphaston 3 x 1 i utrogestan 3 x 2, a sve je bilo ok. 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    12. Prosinac 2020. 11:14

Dobro jutro cure 🥰 jeste se raspisale 
    Leoni drago mi je da ti je danas bolje, držim fige da nastavi u tom smjeru 
    Woman name baš mi je žao što te izgleda ipak ulovilo iako ne mora biti da je korona. Kad je vladala svinjska gripa moj bivši dobio, ja sve simptome kao on, na kraju ispao bronhitis 🤷. Nadam se da će ti brzo bolje. A bebica će sigurno biti dobro. Evo meni jučer prijateljica javila da je 8 tjedana trudna a prošli tjedan prebolila koronu. I mislim da Lupocet možeš popiti, nije dobro ni toliko trpiti bol.
    Nina znači aspiracija super prošla 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
    Aurora super rezultati oplodnje 🥰🥰
    Vučica čestitam, predobre vijesti 🥰🥰🥰
    Lucyinthesky ja bi definitivno radila test prije bete, samo nemoj prerano. Mislim da je lakše preziviti tih 30 sekundi dok čekaš test nego biti na iglama par sati za betu. Ja ću i ovaj put 2 do 3 dana prije bete raditi.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Leia3.0
    12. Prosinac 2020. 11:16

Darliv Hvala na lijepoj dobrodoslici. U postupku smo u Vinogradskoj. Moram priznati da su jako dragi, nemam doduse bas previse iskustva po bolnicama ili zdravsvenim ustanovama, no za sada nisam niti jednom dugo cekala ili dobila nehuman tretman . Odlucili smo iskoristiti ono sto nam HZZO pruza, nadam se da nece biti potrebe ici privatnicima. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.