Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:41

Trudnice very soon to be - part one

minjami - 11.12 beta
    Jele83 - 12.12. beta
    Nina89 - 12.12. aspiracija
    eatpraylove - čeka rezultate oplodnje
    Mattan - čeka rezultate oplodnje
    AuroraB - čeka rezultate oplodnje
    Razumna -  bockanje
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    Lala1982, FET
    _Dolly_ - u prirodnom postupku
    ANKSIMORON - 13.12. aspiracija
    VM - 14.12. beta
    TiKi92 - 14.12 beta
    Dada31 -  14.12.transfer
    Leoni -  14.12. transfer
    Vučica -  beta
    Ivanaxx/Maslačakxx - 16.12 UZV, tri bete su divne
    manemoj - 16.12 transfer
    curly29 - 18.12 prve konzultacije
    Marinela87 - 18.12 beta
    Lucyinthesky - 18.12 beta
    Niksa -  21.12 beta
    la_Reina_del_Sur - 22.12 beta
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi
    Nadja89 - postupak 12/20
    maja555 - postupak 12/20
    Mareo208 - postupak 12/20
    Kača84 - postupak 12/20
    Mara234  - FET 12/20
    Nina92 - FET 12/20
    Slee - FET 12/20
    Cici-mici - FET 12/20
    Bozma/Jeremija - FET 12/20
    Monolena - postupak 01/21
    Meto - postupak 01/21
    Tanja79 - postupak 01/21
    anavi985 - postupak 1/21
    Bjanka - postupak 1/21
    Teja09 - postupak 1/21
    Sandolina - postupak 1/21
    Ana26 - postupak 1/21
    TirelessIvy - postupak 1/21
    Sanjich - FET 1/21
    Anavi123456 - FET 1/20
    Mila-Milica -  FET 1/20
    vuky - FET 1/20

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:42

Trudnice very soon to be - part two

Anitram1982 - FET 2/21
    Monkica24 - postupak 3/21
    Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
    Seny - u pripremi i istraživanju opcija
    Deya - u pripremi i istraživanju opcija
    peyton - u pripremi i istraživanju opcija
    Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
    mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
    MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
    alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
    lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris -  postupak za nekoliko mjeseci
    vickivale - postupak za nekoliko mjeseci
    Belaaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Tiinaa - postupak za nekoliko mjeseci
    Piky - postupak za nekoliko mjeseci
    minilu - postupak za nekoliko mjeseci
    MTB - postupak za nekoliko mjeseci
    Angribird/Ljutopile - postupak za nekoliko mjeseci
    ericaa -  postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    sunshine25 - postupak za nekoliko mjeseci
    darliv - postupak za nekoliko mjeseci
    Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
    Takica - FET za nekoliko mjeseci
    Nina985 - FET za nekoliko mjeseci
    Chloe18/MaloTele - FET za nekoliko mjeseci
    Nikitta - operacija za nekoliko mjeseci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:42

Trudnice

Nirvana2020/WNGG - 9tt 11.12 UZV
    BAJO1 - 14.12 UZV, 26tt, mala Marija
    Tuma - 15tt sve super, it's a girl!!! 21.12. UZV
    miss1502 - 5tt, 21.12 UZV
    *.Women_name.* - 12tt 29.12. UZV
    Samara - 14tt 8.1 UZV
    Willy
    točkicaa - 5tt
    LioraLiora - 6tt
    Teja1408 - 6tt
    Pami - 6tt
    ruška - 7tt
    Leptirica90 -  7tt
    Lana3 - 10tt
    ruby22 - 11tt imamo dvojke
    more2309 - 12tt imamo dvojke
    Olivera - 12tt
    Simba 1989 - 14tt imamo jednojajčane trojke
    Ruska1986 - 21tt imamo curicu!
    MakiST - 28tt it's a boy!!!
    flower93 - 30tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:44

Lucyinthesky, vidim da će me možda otkantati za preko HZZO radi godina. Nema veze, svejedno ću ići na konzultacije.
    AuroraB, hvala ti, ja zadovoljavam sve te uvjete (barem jesam za zadnji postupak), tako da me možda i prime preko HZZO onda.

Nikitta, ja stalno govorim da sam ja dobila na životnu lutriju kad sam upoznala svoga. I još sam imala sreće da se rano nađemo, tako da smo skoro pola života skupa. Ali da nekad znaju biti pametni, znaju. Doduše, baš kao i mi. Imam i ja svojih bisera.
    Organiziram, organiziram, ne bih ja bila ja da ne mislim 5 koraka unaprijed. Što se trudnoće tiče, navodno mogu krenuti čim mi dođe prva menstruacija, jer nema oštećenja maternice. Čak sam čitala da se smije krenuti i odmah, ali pitanje je hoću li u ovom ciklusu ovulirati ili ne.
    Što se MPO tiče, mogu krenuti na drugoj menstruaciji, što će uz malo sreće biti početkom veljače.

Leoni, super da si u bolnici, oni će spriječiti da se razmaše hiper. A kao što ti rekoh, FET je značajno uspješniji od ETa, tako da ti je to pomalo i plus.

Ivevk, dobro nam došla, i što brže nam otišla, trudna!!! Za sad ne moraš krenuti sa ciklom i ananasom. Kako budeš radila nalaze, obavijesti nas. U međuvremenu, pripremaj tijelo za trudnoću. I slobodno sredi potpis. 

Tuma, hahaha, micelarna. Iako, što on zna, dosta žena se umiva gelom za intimnu njegu (jer je to nešto kao super za kožu lica), tako da se lako zabuniti.

*.Women_name.*, žao mi je da si dobila koronu (ako jesi, nikad ne znaš, možda je viroza). Držim fige da će biti blaži oblik, a vjerujem da ti je bebica zaštićena u buši - po svemu što sam čitala, ne utječe na bebe.
    Gledaj i pozitivno, sad kad preboliš, do poroda si mirna.

💔💔💔

• LucyLou
    12. Prosinac 2020. 07:47

Dobro jutro curke, citam zaostatke od jucer, svasta ste napisale 😊
    MTB, sto se tice tvog iskustva, zao mi je. Reci cu ti samo da sam ja u nasem zdravstvu najvise razocarenja dozivjela upravo od zena, koje znaju biti toliko drske da se pitam zasto su odabrale zanimanje u kojem bi ljudskost trebala biti na drugom mjestu, odmah nakon strucnosti.
    A sto se tice embriologa i doktora u IVF-u - cuj, pa nije nas toliko cura slucajno tamo. 😂 ja sam ti svoje misljenje o doktorima vec ranije napisala - obojica su vrlo strucni i predivni, ja dr. G poznajem duze jer me on vodio u prijasnjoj klinici. Ali obojicu ti preporucam, i znam da ni s jednim neces pogrijesiti. A sad za embriologa, ja sam zastala kad sam ga vidjela, googlala i stalkala ga na Instagramu i prvo sto sam MM rekla nakon tog prvog posjeta klinici je da imaju vrlo, vrlo zgodnog embriologa 😂 uglavnom, ne samo da je lijep nego je i pristupacan, duhovit i drag, ma ono...😊
    Sto se tice konzultacija, zovi ti jos danas i naruci se na termin sto prije, dosta su zauzeti, pa da ne cekas predugo...
    Nikitta, tako je, Pronatal su sada vecinski vlasnici poliklinike IVF. Za donacije ne znam, ali znam da su nedavno uveli embryoglue koji prije nisu imali. Moguce da ce mic po mic uvoditi nove usluge🤞🏻
    Leoni, dobro je da si otisla na hitnu. Nadam se da si noc provela u miru, i da si jutros puno puno bolje. 😘
    Women_name, zao mi je, zelim ti sto brzi oporavak! Za lijekove ne znam, ali vjerujem da ce se uskoro javiti druge cure. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:47

Dobro jutro, svima!!!

Nakon dugo vremena, nema više čekanja! Meni je 2dc, fizički se dobro osjećam, bolovi su malecki. Danas akcija, idem gledati po dućanima što se nudi od plant based lažnih mliječnih proizvoda  Sređivat ću si i stan, preslagivati neke stvari koje sam zapustila i apsolutno uživati u svemu onome što najviše volim.

Većina dodataka prehrani mi je stigla, u ponedjeljak dolazi zadnja tura, i od onda ide šopanje. Od ponedjeljka i mijenjam cijelu prehranu, zadnjih 10 dana sam se hranila kriminalno. I krećem sa svojim voljenim vježbanjem 
    Ali ovaj vikend sam još na godišnjem. Šetanje, uživanje, planiranje, istraživanje... Imam osjećaj kao da sam se probudila iz lošeg sna i sad je život opet lijep 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 07:49

LucyLou, zar mogu zvati danas? Radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka, ne znam da li mi koji nismo u postupku možemo zvati van tog vremena?
    E da, i rade li oni transfere i aspiracije i preko vikenda ili?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Prosinac 2020. 08:02

Leoni 🌸

Dobro jutro cure, nadam se da ce vama biti dobar dan 😍 ja celu noc nisam spavala, samo sam piskila 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ non stop. To je dobro, dali mi lek za izmokravanje sinoc. Bolje mi je, nemam vise one bolove, osetim ponekad koji, ali sam super sad 🤗🙏🏻
    Bolje jer sam dosla odmah.

Ma super. Bitno da ti se nije zakompliciralo. A do ponedjeljka se još svašta uspije dogoditi. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    12. Prosinac 2020. 08:06

Women_name.* moguće i da je viroza, a ako i je Covid be brini, bitno da ti budeš dobro i bebica će biti 💗
    Leoni baš ni je drago da ti je bolje! Jesu ti to baš potvrdili da ništa od transfera?
    Kod mene sinoć slabost, mučnina i malkice teže disanje. Jutros ok, malo boli, neugodno kad piškim, trbuh jednak, kilaža jednaka, disanje ok, moglo bi bolje.... I sad se pitam do kad ti simptomi mogu potrajati? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• LucyLou
    12. Prosinac 2020. 08:09

MTB

LucyLou, zar mogu zvati danas? Radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka, ne znam da li mi koji nismo u postupku možemo zvati van tog vremena?
    E da, i rade li oni transfere i aspiracije i preko vikenda ili?

Drago mi je da si danas bolje - i kroz poruke zracis opet pozitivom 😊😘

Rade, tako da slobodno nazovi. Ako ti sta prigovore, reci da nisi znala da vikendom mogu zvati samo cure u postupku 🤷🏼‍♀️ i naravno, vikendom rade i folikulometrije, i aspiracije i tranfere 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.