Tuma micelarna i intim gel zaista zvuče isto 🙈🤣
Mare0208 uh, dobro ste to izdržali, sad ste nagrađeni mirnom susjedom. 😄 Mene su opet od jutra glamom probudili, dernjava ispred stana dobrih 20 min. Subotom. 🙄
Manemoj da, meni je Alebić sjeo, iako me odmah otuširao hladnom vodom što se tiče šansi kod mene za majčinstvo 🌚🤷🏼♀️🤣
Vučica super beta 😍
Aurora superishka 🙏🏼
Da, da.. takav je ali ja sam sklona sanjarenju i zabrijavanju pa meni to jako paše da ne odletim predaleko. Meni kad smo na početku radili pretrage svaki put kad bi sve bilo super ja bi bila ful sretna i on je bio zadovoljan ali bi svaki put rekao ovo ne znači da je sve u redu, samo da još nismo našli gdje je problem. I meni to treba
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Od 7 dana što pijem Ginko, dva dana ga zaboravim popiti. Moram pit Ginko za cirkulaciju palca, ali očito mi treba jači Ginko za pamćenje, da se sjetim popiti Ginko😱😂
Hahahahah ajme 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Leoni, Mattan baš mi je žao da vam ja to nemogu opisati 😔 mislim nema se šta tu žaliti, nije se desilo ništa strašno, bitno da te bi dobro ❤️🙏 nego što sad zbog toga nećete odmah u postupak a znam da ste što prije željele. Nije važno dali je ET ili FET, svjesna sam želje i nestrpljivosti svake od nas. No sada je na prvom mjestu da se oporavite i da čitava situacija ne eskalira. Mene još uvijek boli na predjelu jajnika, doktor me zvao jutros i opet sam ponovila.. Kaže da je bol normalna ako je izdrživa jer moj broj stanica je izuzetno velik i oporavak duže traje. Sve dok ne osjetim poteškoće sa disanjem vrtoglavicu ili širenje boli prema prsima da se ne trebam brinuti, a u slučaju da se to desi da odem u najbližu bolnicu sa papirom koji sam dobila poslije aspiracije. Nadajmo se da do toga neće doći. Smijem piti tablete za bol i moram se prisiliti na minimum 2 l tekućine dnevno.
.
Ona ljepša strana svega, zašto me zapravo zvao je da su moje bebe još uvijek divne, dvije su na 100% a jedna je na 99.7 % i da im dođem u 12:45 u ponedjeljak ❤️
Nego cure jesu li vam rekli šta sa vašim bebama kako se razvijaju i kada će ih smrznuti?
Šaljem zagrljaje 🤗🤗🤗🤗
Ostalim curama lijep dan ❤️
endometrioza
MTB drago mi je da si dobro i da vec gledas za dalje 👏
WomenName zao mi je ako je corona,ali koliko sam i ja cula ona ne moze stetiti bebi, cuvaj ti sebe, beba ce biti dobro,nadam se da ces proc s laksom verzijom 🙏
Vucica super beta,sretno dalje!
Trudnice, da li je neko imao ovakav pritisak u donjemd ijelu stomaka ( i dalje najjaci kad se naglo dizem) ali u principu prisutan stalno kad se krecem , ko da mi neko sjedi na maternici i zateze i priteze je...ne mogu reci da je neka jaka to bol,ali isto me izmorilo i cudno mi je da to jos traje,ali valjda je normalno ..da li je netko imao slicno iskustvo !?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nina89, carski rez ti nema veze sa IVF. Odluka o carskom rezu se donosi neovisno o tome kojim si putem zatrudnjela, ovisno o tvom stanju. Meni su npr rekli da ću vjerojatno morati na carski radi mioma, iako ja osobno želim vaginalno.
Bozma, ni ja nisam dobila duplu štopericu, ne kradi.
Da, ovo za folikule potpisujem. Meni su sad jajnici puni cisti jer sam imala 15tak folikula a aspirirali su ih 9. Valjda će otići sa menstruacijom.
Vučice, woooohoooo, super beta. Ne moraš umirati od straha, bude ti se štitnjača brzo izregulirala. Tvoja mrvica je očito borac (ili mrvice)
AuroraB, super rezultati, držmo fige da se nastavi dobro.
manemoj, puno ti hvala na recenziji. Ma nije meni problem duhovitost, dapače, super dođe. Možda sam malo sramežljivija pred muškarcima i tu mi treba da se opustim, ali šta sad, opustit ću se s vremenom. Definitivno mi je Alebić na popisu za konzultacije, ali za idući put preferiram ipak da idem preko HZZO. Nemam još puno prilika za iskoristiti HZZO jer mjeseci lete, a možda ću ipak morati ići na hrpicu postupaka pa bih voljela uštediti što više mogu.
S druge strane, ako ne ide preko HZZO, platit ću, neću čekati. Veljača je moja na ovaj ili onaj način!
Leia2.0, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna. Pišem te na popis!
Inače, meni je nutricionist rekao da trebam smanjiti mliječne proizvode (meni zauzimaju negdje trećinu prehrane), a i čitala sam par članaka kako bi žene koje rade na trudnoći trebale smanjiti. Tako da sam danas opljačkala DM i kupila hrpu plant based proizvoda da ih isprobam. Nakon toga, budem još pogledala u velikim dućanima, BioBio i Veronici. Pa valjda ću naći neke zamjenske proizvode koji mi se sviđaju.
Moja je prehrana inače poprilično uzorna (osim zadnjih 10 dana, pojela sam smeća koliko nisam u zadnjih 20 godina, ali... takva je bila situacija), međutim bitno mi je da jedem samo namirnice u kojima uživam. Hrana mi je bitna i nije mi samo gorivo. U zadnjih par godina sam prehranom dovela svoje fizičko stanje do skoro savršenstva, ako je potrebno i riješiti se mliječnih proizvoda, spremna sam i na taj izazov.
Nikitta, ginko da ne zaboraviš ginko
Mattan, suosjećam.
💔💔💔
AuroraB ,Dada31 super, bas mi je drago zbog vas 👏🥰
Mattan,Leoni znam da nije neka utjeha jer ste htjele odmah i sad ali FET je statisticki uspjesniji od ETa ,pa eto bar nesto...do tad se oporavite i odmorite 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
U Kbc Osijek, ma neka me je ostavila nemam problem s tim, neću izigravati budalu i tjerat inat 😊 Al ja se dobro osjećam pa mi to kao iznenada, i booooring mi je 😂😂😂 Sestre su divne 💗💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
AuroraB ,Dada31 super, bas mi je drago zbog vas 👏🥰
Mattan,Leoni znam da nije neka utjeha jer ste htjele odmah i sad ali FET je statisticki uspjesniji od ETa ,pa eto bar nesto…do tad se oporavite i odmorite 🙏
Ma meni je svakako u startu planiran FET, tako da meni ne igra ulogu...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala vam curke sve na podrsci. Ja sam uvjerena da je Covid jer se ovako nikad nisam osjećala, glavobolja je užasna. Rekao mi je doktor da odem na hitni prijem u bolnicu pa idem jer mi temp ide prek 38,a i otkucaji mi dosta skaču do 130 i bojim se. Nadam se da ću bit mirnija i da će mi bit ubrzo bolje. ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️