Lucyi Darlivhvala! Radila sam testove da se uvjerim da tamne😊
Jutros sam i tsh izvadila koji je 5,4 i ft4 21 i sad umirem od brige. Inace sam na euthyroxu i nadam se da ce se brzo spustiti nakon sto se terapija uštima!
Ma bit će sve super,bez brigeJesi u oba postupka bila kod njih,preko Hzzo ili?
Kad si prvi test napravila?Sorry što gnjavim,to mi je sad aktualno
manemoj vjerovatno ću tako i ja,budem vidjela još.
Leia dobrodošla,gdje si u postupku?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ma ti si uzor kako se pripremas. Mislim da ti je plan savršen i da nije rano zvati ih, i za konzultacije obavezno tražiti i biologa 😉
Što se Alebica tiče, evo ne znam šta bi ti rekla. Ja sam s njim oduševljena, malo je reći oduševljena, čim udjem u ordinaciju kod njega osmijeh od uha do uha. Možda ako ne uspije više puta ću biti kao Lucy ali sad meni je on 🥰🥰🥰. ALI! nisam sigurna da bi tebi bio tip doktora kojeg tražiš po ovome koliko te dosad kužim. On je jako ozbiljan kad treba biti ali se i puno šali i ima taj neki prisniji odnos koji meni jako odgovara i šale su mu takve. I cijeli odnos mu ja takav, dobiješ i zagrljaj kad ideš kući, nakon transfera me od razdraganosti podragao po licu. Nekako mislim da tebi više odgovara netko tko će jako profesionalno odraditi svaki pregled i stručno razgovarati o svemu. Ja kad sam ga pitala nakon folikulometrije jel to ok što imam samo 4 folikula on je na to rekao a kako god da je, tvoji su. I meni je to super jer meni treba takav pristup, opušten u kojem znam da on razmišlja umjesto mene, mislim da bi ti tu očekivala odgovor koliko statistički bude takva uspješnost za 4 folikula, koliko bi ih se trebalo razviti i te stvari...
Ne znam, možda on i zauzme stav kako osjeti da kome treba. Meni je ovo puno bolje jer mislim da me sve dodatne informacije samo zbunjuju jer ih ne znam shvatiti do kraja. U jednom trenu kad smo razgovarali o nečem kompleksnom i ja rekla da sam guglala on mi na to rekao da tesko da ću ga stići s guglom s obzirom da je on to godinama izučavao i ja se zapravo slažem s tim.
Tako da.. mislim da on nije pravi doktor za tebe ali ako ti nije žao 700 kn svakako odi na konzultacije jer ja mislim da je on vrhunski stručnjak.. kod tebe mislim da bi bilo pitanje pristupa. Iako Nikita je rekla da joj je pristup isto bitan pa je rekla da je njoj baš sjeo 🤷.
Malo sam se raspisala ali eto, htjela sam ti dočarati sliku možda malo vjernije
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB, zaboravi te folikule koji su ostali, to ne ovulira. I ja sam se nadala nakon prošlog puta da ulovimo ovo sa ljevog jajnika šta je ostalo, ali to se pretvorilo u ciste. ali imaš dovoljno oplođenih da ti to neće ni trebat
Vučica čestitam!
AuroraB, zaboravi te folikule koji su ostali, to ne ovulira. I ja sam se nadala nakon prošlog puta da ulovimo ovo sa ljevog jajnika šta je ostalo, ali to se pretvorilo u ciste. ali imaš dovoljno oplođenih da ti to neće ni trebat
Vučica čestitam!
Kad si ti ono na redu za FET? Znam da je na rodjendan ali ne mogu se sjetiti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Vučica čestitam!
Ozbiljno?! Oni ne ovuliraju? Pa baš me sad to iznenađuje... Svjesna sam ja da je odsad nadalje bitna kvaliteta mojih stanica i mi budemo sretni ako budem imala jednu za vratiti. Pretpostavljam da bude transfer trodnevnih kad ih je samo 4.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Inace, neki dan se povela rasprava oko mlijecnih proizvoda. Kako je meni dosta dugo (2 godine) trebalo tijelu da vrati normalan ciklus nakon dugotrajnog uzimanja pilula, ginekologica mi je savjetovala da izbacim mlijecne proizvode i drasticno smanjim meso. Meni se ciklus vratio u normalu (od ludovanja 2 godine izmedu 35 i 55 dana ciklusa) sam sada na skolskih 29 -30 dana. No ne mogu reci da je za to zasluzna samo prehrana. Da, nekoliko mjeseci sam apstinirala od mlijecnih proizvoda i mesa, no vratila sam se toj prehrani. U vrijeme kad su mi bili poremeceni ciklusi hormoni su bili uredni, a uredni su i dan danas. I dan danas pazim da ne jedemo suhomesnato / procesuirano meso (salame, hrenovke i sl su off the table) a da mlijeko, vrhnja i sl smanjim na minimum. Dodane secere izbjegavamo. No mislim da je dugotrajno uzimanje pilula ostavilo posljedice i da je tijelu zaista dugo trebalo da ih izbaci iz sistema i vrati neki prirodni balans. Zato sam happy da sam dobila malu dozu ovaleapa 125 jedinica), valjda od straha od hipera obzirom da imam PCO like jajnike. Doktor ocekuje od 8 do max 15 folikula. Nije htio pretjerati za prvi put, sto mi je sasvim u redu. Inace osjetim ovulacije i pms je dosta izrazen (sto mi je totalno ludilo, kako sam vecinu zivota bila na pilulama nisam nista znala o svom prirodnom ciklusu), tako da me ceka vierojatno veselih nekoliko tjedana pod utjecajem hormona kojima cu se bockati.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ostavili me u bolnici, to je neka nadrndana odlučila čim me vidjela ni gaće nisam skinula. A reko da me prvo pogledate pa da vidimo? Onda je popizdila da šta ja hoću ona ima hitan carski , nek potpišem da odbijam i tako to...i ugl nisam se ni snašla gurnuli mi štapić u nos, iznjedrili tlak 90/35 i to je to. Ja pitam ljubazno što je vidjela na uzv i zbog čega točno ostajem. Imate vode! I to vam je to moje kokice, kad naletite na frustrirane doktore.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ostavili me u bolnici, to je neka nadrndana odlučila čim me vidjela ni gaće nisam skinula. A reko da me prvo pogledate pa da vidimo? Onda je popizdila da šta ja hoću ona ima hitan carski , nek potpišem da odbijam i tako to…i ugl nisam se ni snašla gurnuli mi štapić u nos, iznjedrili tlak 90/35 i to je to. Ja pitam ljubazno što je vidjela na uzv i zbog čega točno ostajem. Imate vode! I to vam je to moje kokice, kad naletite na frustrirane doktore.
A joj, baš mi žao. Drži nam se, možda te pogledaju pa i puste.. ne znam kako to ide ali nadam se najboljem ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Vučica čestitam!
Ozbiljno?! Oni ne ovuliraju? Pa baš me sad to iznenađuje… Svjesna sam ja da je odsad nadalje bitna kvaliteta mojih stanica i mi budemo sretni ako budem imala jednu za vratiti. Pretpostavljam da bude transfer trodnevnih kad ih je samo 4.
Da, kako sam nakon aspiracije još tjedan dana išla na preglede zbog one temperature, ostala su dva na ljevom jajniku, pretvorili su se u ciste. I ja sam se nadala da to ovulira, čak sam i u onom stanju se pokušavala prisilit da ulovimo bar njih kad je već aspiracija završila onako.
manemoj u petak bi trebao bit ako budem negativna na covid i ako endometrij bude ok
Mattan i Leoni, pa ne mogu vjerovati da vas je to sad snašlo!! Mattan čim si ti došla kod njih po pomoć, oni moraju odreagirati! Da te sad pošalju doma i nešto se zakomplicira, oni bi bili krivi jer te nisu ostavili... Pričekaj sad pregled, pa ćeš vidjeti dalje stanje.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji